mam takz problem. ked sa chcem zalogovat na icq/qip tak mi to vypise chybne cislo alebo pasword ale vsetko je spravne nejde mi to pri vsetkych cislach ktore pouzivam a ani na druhom pocitaci s ktorym som zosietovany to nejde. nechapem... neviete co stym je???
moze ti to este blokovat firewall, v routri tomoze byt zablokovane alebo provider ti to zacal blokovat (malo pravdepodobne), alebo zadavas potom zle heslo abo ti to dakto hackol.
Viac moznosti asi neni.
surko napísal:no cez stranku som to skusal nejde....ale teraz ked som si zalozilnove konto tak mi islo spustit tak nechapem a cisla a hesla su na 100%spravne
To stále môže znamenať, že niektoré servery majú výpadok (nie všetky kontá sú na rovnakom serveri, takže časť účtov môže fungovať a časť nemusí).
PS: Ak musíš byť "online" neustále urob si účty aj na iných IM službách (MSN, AIM, GoogleTalk...).
Mozno ti nejaky dement zmenil heslo. A potom ked mu niekto napisal, tak odoslal spravu, v ktorej bol odkaz na virus. Sice neviem ako to robi ale mne sa to stalo pred rokom. A aj mojim bratom zmenil heslo. Pomohlo len vytvorenie noveho uctu.
surko napísal:no cez stranku som to skusal nejde....ale teraz ked som si zalozilnove konto tak mi islo spustit tak nechapem a cisla a hesla su na 100%spravne
tak na tej stranke sa pozri či to konto je funkčne tiež sa mi to raz tak stalo a ked som sa pozrel na konto cez net tak bolo cele vymazane max čo tam bolo že take konto bolo ale nepoužitelne
viď moje byvale konto
Prednedavnom som riesil problem. Heslo bolo zmenene nejakym virusom pravdepodobne. Takze po odvireni pocitaca som odinstaloval ICQ, na www.icq.com som poziadal o pridelenie noveho hesla, ktore mi poslali na mail, nainstaloval som ICQ spat a vsetko fungovalo. Vela stastia.
Konto sice nevymazali, len pozmazavali z neho vsetky kontakty. Cital som to, zda sa mi, niekde tu na fore. Radsej som si zalohoval kontakty pomocou QIP Contact Manageru