Problem so Skype
Problem so Skype
zdravim .. mam taky problem so skype ze ked mi niekto zavola tak presne po minute je zvuk uplne zly .. prosto take chrapcanie a sustanie a ozvena ... stale je to po prvej minute ... potom sa to v priebehu hovoru sem tam vylepsi ale iba na par sekund (3-4s) vobec neviem preco mi to robi aj windows som preinstaloval a stale to iste ... predtym mi to nerobilo ...thx za odpovede a rady
Skusal si to aj na roznych mikrofonoch? Mne zacal blbnut mikrofon a vsetky vazby apod. zmizli po jeho vymene. Ale toto by sa vlastne malo dat urobit tak, ze vypnes/das mikrofon na minimum - v nastaveniach prehravania. Mikrofon bude nadalej prijimat zvuk, ked ho nechas oznaceny ako vstupne zariadenie v nastaveniach nahravania.
Dalsia vec je skusit inu (starsiu) verziu Skype, ale to je fakt len pokus. Downgradom Skype sa riesia skor problemy s videom, webkamerou.
Skusal si pripadne aj ine komunikacne programy?
Dalsia vec je skusit inu (starsiu) verziu Skype, ale to je fakt len pokus. Downgradom Skype sa riesia skor problemy s videom, webkamerou.
Skusal si pripadne aj ine komunikacne programy?
Skus este nejaky iny program, akykolvek..trebars google talk.
Ono mne sa to tiez zacalo prejavovat az po chvili a potom to vselijako kolisalo, dokonca ked som nepretrzito hovoril, tak to casto slo bez problemov - nieze by som sa v tom chcel dlho vrtat, ale pisem to preto, ze mozno sa to tak prejavuje aj u teba.
Ak sa nahodou jedna o zabudovany mikrofon v notebooku, tak s tymi obcas su taketo problemiky..
Ono mne sa to tiez zacalo prejavovat az po chvili a potom to vselijako kolisalo, dokonca ked som nepretrzito hovoril, tak to casto slo bez problemov - nieze by som sa v tom chcel dlho vrtat, ale pisem to preto, ze mozno sa to tak prejavuje aj u teba.
Ak sa nahodou jedna o zabudovany mikrofon v notebooku, tak s tymi obcas su taketo problemiky..
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
aj ja navrhujem este skusit inz program... nahodou celkom dobrz je Teamspeak - hraci CS, WoW, L2 vedia heh... ja som to pouzival len na komunikaciu vlastne.
a ked uz sme pri tom, nenasli by sa este nejake ine programy ako je Skype, Google talk, a Teamspeak?
pretoze Skype blbne aj mne, teda nie tak mne ako kamaratke, proste sa rozpravame, teda nerozpravame pretoze to nejde, nadviazeme spojenie a zhruba po 12sekundach to spradne.. a asi az ked nadviazeme spojenie 4ty krat tak ptm to ide, a presne tento problem, sustanie, ozvena a podobne....
a teamspeak jej zasa hlasi ze server neexistuje ci co
a ked uz sme pri tom, nenasli by sa este nejake ine programy ako je Skype, Google talk, a Teamspeak?
pretoze Skype blbne aj mne, teda nie tak mne ako kamaratke, proste sa rozpravame, teda nerozpravame pretoze to nejde, nadviazeme spojenie a zhruba po 12sekundach to spradne.. a asi az ked nadviazeme spojenie 4ty krat tak ptm to ide, a presne tento problem, sustanie, ozvena a podobne....
a teamspeak jej zasa hlasi ze server neexistuje ci co