škoda octavia combi vs. škoda octavia
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
škoda octavia combi vs. škoda octavia
Co si myslite,ktora z tychto variant sa vam viac paci .Mna zaujima len VZHLAD.
Nic ohladom parametrov atd.
mam na mysli tuto verziu octavie
1.Škoda Octavia Combi 1,9 TDI Elegance/Ambiente
2.Škoda Octavia 1,9 TDI Elegance/Ambiente
octavie dvojkoveho radu,nie tie najnovsie trojky
rok vyroby 2006
mna osobne viac taha ku combi.
Nic ohladom parametrov atd.
mam na mysli tuto verziu octavie
1.Škoda Octavia Combi 1,9 TDI Elegance/Ambiente
2.Škoda Octavia 1,9 TDI Elegance/Ambiente
octavie dvojkoveho radu,nie tie najnovsie trojky
rok vyroby 2006
mna osobne viac taha ku combi.
No podľa mňa je vzhľadom určite krajší sedan ako combi pri akomkoľvek aute, takže dizajnom u mňa vyhráva sedan. Na druhej strane combi sú praktickejšie a poskytujú viac priestoru pre náklad.
Neviem, či si túto tému založil iba preto, aby sme tu diskutovali o dizajne, alebo sa rozhoduješ a potrebuješ poradiť pri kúpe jedného z týchto modelov
Neviem, či si túto tému založil iba preto, aby sme tu diskutovali o dizajne, alebo sa rozhoduješ a potrebuješ poradiť pri kúpe jedného z týchto modelov
Keby som mal také problémy ako Ty, tak by som si určite vybral Combi.. jednak by som ho určite využil (občasný pohodlný prevoz biku a iných veľkých kusov) a jednak niektoré hatchbacky nemajú stierače na zadnom okne, bez čoho si dnes už neviem predstaviť auto.
A celkovo škodovácke kombíky sa mi celkom páčia.. už od čias Formanov..
Inak už je nová trojková verzia Octavie??? Akosi som nepostrehol.. veď len pred pár týždňami vypustili facelift na Octaviu II..
A ešte.. najkrajší kombík je čierny scout..
A celkovo škodovácke kombíky sa mi celkom páčia.. už od čias Formanov..
Inak už je nová trojková verzia Octavie??? Akosi som nepostrehol.. veď len pred pár týždňami vypustili facelift na Octaviu II..
A ešte.. najkrajší kombík je čierny scout..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ma vobec zmysel "diskutovat" o vzhlade ? ? ? niekomu sa pacia viac sedany, niekomu hatche, niekomu kombiky ... bla bla bla .. cisto subjektivne veci nepodlozitelne a nevyvratitelne akymkolvek argumentom ...
ale ok nebudem iba OT ... Octavia je jedno z tych designovo nie boh vie ako excelentne vydarenych aut ... osobne hlasujem za combi, lebo imho nieje tak neporoporcionalne ako liftback ...
ale ok nebudem iba OT ... Octavia je jedno z tych designovo nie boh vie ako excelentne vydarenych aut ... osobne hlasujem za combi, lebo imho nieje tak neporoporcionalne ako liftback ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Octavia Scout je len cisty marketingovy tah, ziadny samostatny model .. je to ochcafka f kombiku oblepena ciernym plastom aby to vyzeralo "drsne", zvysena o par desiatok mm, seriovo vybavena neplnohodnontym 4x4, ma plech pod motorom a par nejakych featuriek v interieri (druhu : nerezove prahy a pod) ... ale v zasasde ostava pouzitelna rovnako ako klasicka octa kombi s rovnakym motorom ... par mm navrch z nej nespravia SUV
... je to crossover vylucne na cestu a polne cesty vo vynikajucom stave .. predsa len konstrukciu auta plastom na narazniku neoklames 
nordkapp_pb.. a čo by si chcel od scouta?
To auto nebolo konštruované na zdolávanie Camel Trophy.. jeho hlavný účel je jednak vyzerať drsnejšie a jednak pomôcť majiteľovi pohodlnejšie sa dostať počas sťažených podmienok niekde na chatu alebo na lyžovačku (sneh, búrka).. kde obyčajná predokolka by už mala problémy.
Dá sa povedať, že to je jedna z verzií.. Ambiente, Elegance, L&K, Scout..
Dá sa povedať, že to je jedna z verzií.. Ambiente, Elegance, L&K, Scout..
-
webmasterr
Medium Professional
no ja si myslim ze v prvom rade by sa to auto malo pacit tebe a nevyberat si vzhlad podla druhych, ved nanom budes chodit ty, a ide oto aby si sa ty v nom citil dobre a zadruhe je to aj vec potreby, ci zvyknes prepravovat vacsie veci, je vas viac atd..ale kombikom nic nepokazis 
btw osobne som tiez za combi, stale sa mi pacil viac ako sedan
btw osobne som tiez za combi, stale sa mi pacil viac ako sedan
-
Stenky
Professional
no tak napriklad ja by som nechcel nic co je Combi, Wagon, Stationwagon, GrandTour ani nic podobne. jedine ak za trest alebo ako posledna krajna moznost. mne kombajny proste nesedia a absolutne sa mi nepacia... ked budem stary, budem mat 5 deti a jazdit s milon vecami tak mozno. ale zatial mi praktickost nevyvazuje vzhlad.
ja bych bral sedana
ja bych bral sedana