Prevzatie balika na dobierku
Prevzatie balika na dobierku
Chcem sa spytat ci na poste mozem skontrolovat obsah balika pred vyplatenim. Co ked nastane to ze kupim nieco na dobierku od niekoho a mi posle nieco ine. Dakujem
Sorry ale hladal som tu neico take ale nic som nenasiel
Re: Prevzatie balika na dobierku
Myslím, že to funguje tak, že pokiaľ nezaplatíš, tak ti balík nevydajú, nie to ešte že by ti ho dovolili otvoriť.Cavour napísal:Chcem sa spytat ci na poste mozem skontrolovat obsah balika pred vyplatenim. Co ked nastane to ze kupim nieco na dobierku od niekoho a mi posle nieco ine. Dakujem
robil som postara a poviem vam ze nebol clovek ktoremu ked som balik doniesol tak chcel ho otvorit a overit...podla mna posta s tym nic nema co je v danom baliku, ona sprostredkuje len presun daneho balika...malo by to byt na dohode medzi kupujucim a predavajucim...pokial niekomu neverim tak to od neho neberem 
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
je sakra rozdiel alza a sp, precitaj si co pisu na Alze.. ak by ti prisiel tovar poskodeny mozes ho vratit s tym, ze by ti oni museli dat peniaze naspat, samozrejme pod podmienkou, ze to otvoris pred dorucovatelom..DejmiJohn napísal:Mne ked doviezol kurier [DPD] z alza.sk tovar, tak som mu povedal nech mi to este aj otvori ze si to skontrolujem[platba vopred]
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Cavour: Urcite nie. Nejak cez leto to tu niekto na fore pisal, ze sa pytal na poste, ze co ak mu nepride to co ma a on zaplati na dobierku, ze ci to moze otvorit priamo na poste pred zamestnancom posty a ci je mozno potom reklamovat. Zial, taka moznost neexistuje, kedze posta dozpoveda len za dorucenie a tam to konci.
kamos si nedavno chcel kupit mobil cez nejake inzeraty na nete...no prisiel mu balik,zaplatil,otvoril ho hned pri okienku na poste a vidi ze v nom nema ziadny mobil len nejake obaly ci co....ta postarka to videla tak mu to vzala spät pretoze este nestihla zaevidovat v PC prevzatie a zaplatenie dobierky....cize keby postarka velmy chcela tak by sa s tym nieco dalo robit...no na to by si musel najlepsie niekoho poznat na poste alebo sa dohodnut znejakou postarkou ktora je zhovievava
no...ale keby si ho nerozbil ale pekne a opatrne otvoril tak sa da poslat spät aj v pôvodnom staveklm16 napísal:oficialne sa to neda...
ako tu uz bolo pisane posta nezodpoveda ze obsah balicka iba za dorucenie ...
resp. tim ze ty by si rozblil balik odosielatel by zase mohol povedat ze si dany tovar vybral a naspet mu poslal uz len krabicu....
a uz by to bolo slovo proti slovu...