Nesviti diody

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Arkarian
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nesviti diody

Príspevok od používateľa Arkarian »

Opet zdravim, potreboval bych poradit s problemem ktery uz mam delsi dobu ... asi pred rokem jsem si koupil repra Genius SW-HF 5000 a nemuzu si je vynachvalit. Nemaji chybu az na takovou malickost, ze asi po mesici pouzivani proste prestala svitit dioda na zesilovani a postupem casu i ty ostatni. Ale zahada je to, ze ta dioda pod kterou je napsane DVD (vstup do pc) sviti kdy se ji zachce.Pul dne sviti pak dva tydny ne pak blika nebo sviti na pul atd... Ale to mi nevadi tak moc jak ta dioda na zesilovaci. Je teda nejaka moznost opravy nebo jedine reklamovat ? nebo cim by to mohlo byt zpusobeno ???
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

najskor nejaky studeny spoj :) alebo kablik natrhnuty, neviem ako je to tam vyriesene, nemal som tu cest ich vidiet rozobrate :wink:
Arkarian
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

:) takze myslis ze kdybych vymenil diody tak to nepomuze ?
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Arkarian napísal::) takze myslis ze kdybych vymenil diody tak to nepomuze ?
myslim ze diody sa pokazit nemohli resp nemohli vyhoriet, tie maju veeeeeeeelmi dlhu zivotnost, skor to rozober ked to uz nie je v zaruke a skontroluj veci ktore za to mozu - studeny spoj, alebo natrhnuty kablik :wink:
Arkarian
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

zaruku jeste maji ... nevis jestli kdyz to povezu na reklamaci az do Brna kde jsem to kupoval(jsem z Kyjova) musim vzit vsechy ty repra nebo staci subwoofer ??? ma s tim nekdo zkusenosti ?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

myslím že by si mal zobrať celý komplet..mali by ti to uznať..ale aj podla mňa sa jedná o nejakú hlúposť..kontakty alebo niečo také
Arkarian
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

me na tom prekvapilo ze odchazi jedna po druhe ... zatim diky pak dam vedet jak jsem dopadl ;)
havko-mt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa havko-mt »

mam rovnake repro, mne ide ok ale kamaratovy robylo toto iste, rklamacia vse vyriesila, nebol to studeny spoj v jeho pripade ale nejaka sucast elektoniky vo v nutri, len mu nepovedali aka, ale zda sa mi ze sa takto javia chybne kondiky ale niesom isty, reklamacia je vsak najlepsia pokym sa da , ale kebynebola urcite by som skontoloval te kondezatory ci niesu vypikle ale este zalezi na tom ktore :d na to by si potreboval schemu ktore maju nico spolocne s led diodami
Napísať odpoveď