Tak to ja zase ananas snesu .. a do toho jeste kureci prsa sunka syr a hlavne hodne kukurice ta je asi nejdulezitejsi neni spatna treba krabi i kdyz to maso kraba v zivote nevidelo i tak je to dobre.
pokud mate nekdo recept na domaci pizzu tak ho sem soupnete.
najlepsia co som asi jedol bola proscuto pizza na sardinii, chrumkave tenucke cesto, lahodna omacka a hoooojne zapeceneho proscuta..u nas na slovensku by ti dali tak jeden platok na celu pizzu
ja tiez moc ananas na pizzi nemusim, nemam rad ked sa slana chut masa bije so sladkou chutou ananasu ja mam asi najradsej pizzu kde je sunka, hooodne kukurice, syr a sampiony...taktiez obcas si dam tuniakovu...a este som zabudol na gazdovsku - slaninka, klobaska, vajicko...mnam dostal som chut, dnes vecer idem na pizzu
Pizza? Hm tak najlepšia je niečo klasické ako paradajková omáčka + syr eidam + šunka + šampiňóny + kukurica, nevadí mi ani Niva, šampiňóny.. feferonky som ešte neskúšal, slaninová pizza je v pohode ale cibuľu na pizzy nemusím.
Zacinam byt hladny. Vyberam z niecoho na co mam chut. Ale tak najvacstejsie asi nejaky ten hawai, proscuto, funghi/capri (so sampinonmi), tuniakova, nejaka ta slamova alebo nieco s klobasou je takisto fajn. Na vyber je dost...
Pokiaľ tam nie sú dary mora, ovocie a brokolica, tak zjem takmer akúkoľvek. V každej pizzerii mám vytipované svoje chuťovky, takže stále je niečo iné. V jednej to je slaninová s enciánom, v druhej kuracia so smotanou, v tretej kuracia s pradajkami a cibuľou, v štvrtej klasika šunka+šampióny+paradajka, v piatej všetko možné vrátane klobásy a feferónky.. atď.
no ja mam zase pizzu s ananasom celkom rad, prave ta chut slaneho a sladkeho je zaujimava, a myslim ze pri ananase ktory nieje velmi sladky celkom fajn, potom mam rad aj nejake stiplavejsie verzie s chilli, feferonkami atd... a zase tie gazdovske velmi nemusim, mi pridu dost tazke, ale vsetko zavisi od chute aku prave mam