ked Archon, Psychos alebo PAIN uznaju ze sa za vasu ucast vyjadrilo dostatocny pocet hracov .. A ked sa nikto nevyjadri tak im to je asi jedno a budete hrat aj tak..
No pridávať ďalší team je dosť neskoro ale napríklad ja teraz nemám veľa času na CS čiže by som za mňa niekoho kľudne pustil , neviem ako by to zobrali ostatní ale vidím že niektorí ešte vôbec nehrali čiže keď to niekto nestíha jak ja tak by ste sa podľa mňa mohli vymeniť .
Keď budú admini Cupu súhlasiť a aj Drago tak sa môžem vymeniť za Blazera alebo Leka, fakt mám teraz toho dosť ale tak keby sa to nedalo tak to odohrám .
Mame tu aj niejake teamy ktore sa este neozvali v sutazi. to ma dost mrzi. takze TEAM Leko a Blezer budu nahradnici za team ktory sa nehlasi. Ide len o obnovenie stavov.
Blzer a Leko ?....sak jasne omg.....nech hraju... vdaka ich ucasti turnaj nadobudne novy rozmer ! .....ak sa niekto bojite ze nevyhrate zlate tangače o ktore tu hrame, tak to ste este nehrali proti mojmu partakovi PepoviJr. a mne
presne tak....Ja a Pain sa nicoho a nikoho nebojime....v nasej ceste za vitaztvom....len nech sa nam Leko a Blazer skusia postavit do cesty vydrzime minimalne 16 kol
a pegasus...uz by sme to mohli konecne odohrat...sa mi myska cela klepe od nervozity
vsak dneska mozme ,, skus sa spojit s nadeom a odohrame lebo mam ban na hojku za NADAVANIE na takych lamerov ktory nemaju ani 10 rokov a kempuju na spawne ,, ,, tak potrebujem si uz zahrat CSko
Ja a moj spoluhrac sme stale aktivni a bavime sa o turnaji kazdy den. Cas budeme mat az zajtra, v sobotu len poobede a potom uz hadam frei. Zajtra snad zacneme aktivne hrat.
preco bi sme sa mali bat nech hraju sak je to len hra nehra sa onic prinajhorsom to vyhraju ale co stoho maju nic iba dobry pocit napr. leko nemohol v sobotu ale cup sa zacal hrat az v nedelu teraz uz moze blazer tiez asi nemal cas a chce si zahrat mne to vobec nevadi sak nech hraju ja som velka lama ci prehram 16:0 ci aki kolvek ini vysledok ja si chcem len zahrat
moj spoluhrac Burous_A.C.A.B tiez neodpoveda. pockam este do vikendu a ked tak by sme to mohli poriesit spolu.. ale este je skoro na zavery. do nedele casu dost .