Kazdeho osobna vec.zelovoc napísal:koho navrhujes?
Nas buduci prezident
Ja voliť určite idem, ved budem voliť prvý krat v živote
, a určite budem voliť Gašparoviča, on je podľa mňa taky priemer, zlaty stred, o ostatnych s to povedať neda, a určite nie o Radičovej, odkedy ona vie robiť politku? Pokial jej neumrel muž, tak sme o nej ani nevedli a zrazu chce byť prezidentkou, no podľa mňa je to trochu trúfale.
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Lebo tým, že Gašparovič nevie na jeden nádych dopovedať holú vetu, bude on tá pravá voľba.Frago napísal:Ja voliť určite idem, ved budem voliť prvý krat v živote, a určite budem voliť Gašparoviča, on je podľa mňa taky priemer, zlaty stred, o ostatnych s to povedať neda, a určite nie o Radičovej, odkedy ona vie robiť politku? Pokial jej neumrel muž, tak sme o nej ani nevedli a zrazu chce byť prezidentkou, no podľa mňa je to trochu trúfale.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
ja som vzdy hovoril, ze to co sa tu dialo za meciara by malo byt v ucebniciach dejepisuFrago napísal:a určite budem voliť Gašparoviča, on je podľa mňa taky priemer, zlaty stred, o ostatnych s to povedať neda, a určite nie o Radičovej, odkedy ona vie robiť politku?
Ved aj bude ale s dostatocnym odstupom, historická veda dokáže nezaineteresovane zhodnotiť obdobie min 50 rokov po , ideálnych je 100 rokov po.Key5ers0ze napísal:ja som vzdy hovoril, ze to co sa tu dialo za meciara by malo byt v ucebniciach dejepisu
Vždy sa nájdu aj dobrí kandidáti, ale vďaka každoročnému hype okolo hlavných dvoch kandidátov akoby dopredu nemali šancu.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Ja rozmýšľam nad Milanom Melníkom. Páčia sa mi jeho odpovede na otázky zo SME, ale hlavne sa mi páči, že je vedec a vyzerá, že má zdravý rozum... (až na to HZDS, ale predýcham to
)
Absolútny súhlas. Ten chlap odpovedá najrozumnejšie zo všetkých a na rovinu - nie žiadny alibizmus aka Radičová alebo Gašpy. Amen.JaJeNiektoIny napísal:Ja rozmýšľam nad Milanom Melníkom. Páčia sa mi jeho odpovede na otázky zo SME, ale hlavne sa mi páči, že je vedec a vyzerá, že má zdravý rozum... (až na to HZDS, ale predýcham to)
Odkedy vie Gašparovič robiť politiku? Pokiaľ v 1992 nevstúpil do HZDS, tak sme o ňom ani nevedeli a zrazu chce byť už druhýkrát prezidentom, no podľa mňa je to trochu trúfalé.Frago napísal:odkedy ona vie robiť politku? Pokial jej neumrel muž, tak sme o nej ani nevedli a zrazu chce byť prezidentkou, no podľa mňa je to trochu trúfale.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Melnik nie je az taky zly.. u mna je diskvalifikovany z dovodu nominacie HZDS..Mikloska by som volil ak by sa dostal do druheho kola s prezidentom hlavy statu(narozdiel od volicov Mikloska, ktori by sa na druhe kolo v pripade postupu prezidenta hlavy statu a IR najskor vykaslali), Martinakova je Ficov satelit a o dvoch komunistickych kandidatoch(vlastne troch s prezidentom hlavy statu) sa radsej ani nevyjadrujem 
-
twardykamen
Medium Professional
ani jeden z tychto kanditatov ma vyslovene nepresvedcil ale ak si mam vybrat kto mi je najmenej nesympaticky tak asi pani radicova...minule volby som volil gasparka ,myslim ze uz ho bolo dost...a s tou svojou snahou udrzat sa za kazdu cenu na hrade je smiesny..ak by sa mal stat prezidentom janci slota rozmyslal by som o atentate 
no teda takto, ono tam neni ani jeden poriadny kandidat čo by si ozaj zaslužil naše hlasy, ved nič nespravili, tak prečo by som im mal dať hlas, je to skôr o sympatiach, ale niekoho predsa musime vybrať, no čo už. prikladam vysledky z tvnoviny.sk
Iveta Radičová 28101 56 %
Ivan Gašparovič 14540 29 %
Zuzana Martináková 2480 5 %
František Mikloško 2257 5 %
Milan Sidor 985 2 %
Milan Melník 817 2 %
Dagmar Bollová 757 2 %
Iveta Radičová 28101 56 %
Ivan Gašparovič 14540 29 %
Zuzana Martináková 2480 5 %
František Mikloško 2257 5 %
Milan Sidor 985 2 %
Milan Melník 817 2 %
Dagmar Bollová 757 2 %
ved praveSlamy napísal:no, to by sme mali na Hodžovom poriadne zvýšenú dávku populizmu.... ale keby kandidoval na prezidenta, aspoň by nemal také právomoci ako teraz a rázom by bolo menej hanby
-
krija
VIP
MakeFake, gaulidera sem neplet. to je jedna z vykonstruovanych lzi zo strany modreho bicyklistu. svojho casu tuto kauzu vysetroval robert fico, ktory bol v rokoch "1994 - 2000 vymenovaný za agenta pre zastupovanie SR v konaní pred Európskou komisiou pre ľudské práva a Európskym súdom pre ľudské práva".
fico predostrel svoje zistenia v tv markiza v aprili r. 2000, ktore hovorili tak ako v neprospech gaulidara na jednej strane, tak o lzi zo strany dzurindovej vladnej koalície. za toto ho nasledne odvolal vtedajsi min. spravodlivosti carnogursky.
v. mečiar:
"Poslanec Gaulider bol poslanec za HZDS. Bol prednosta Okresného úradu v Galante, pretože boli tam nejaké kroky vedené proti nemu, ktoré byť nemali. Požiadal, aby mu polícia robila odposluchy jeho telefonátov. Polícia mu vyhovela, robila odposluchy, len keď Gaulider začal kontaktovať tú druhú stranu, ktorej sa predtým bál, tak zabudol odposluchy odhlásiť. Odposluchy pokračovali ďalej. V týchto odposluchoch bolo všeličo. Preto bol pozvaný mnou na rozhovor, kde som mu odporučil, že človek, ktorý tieto skutky urobil, nemá právo byť poslancom Národnej rady a vyzval som ho, aby sa vzdal mandátu poslanca Národnej rady. Gaulider na toto zareagoval tak, že sa mandátu poslanca vzdal. Čo tu hovoríte (Mikloško), že doklady boli falšované a že podpis nebol jeho, tak bolo zavedené trestné stíhanie vo veci z môjho podnetu a v rámci trestného vyšetrovania súdny znalec preukázal a František Gaulider priznal - napísal som vzdanie sa mandátu a podpísal vzdanie sa mandátu."
zdroj
fico predostrel svoje zistenia v tv markiza v aprili r. 2000, ktore hovorili tak ako v neprospech gaulidara na jednej strane, tak o lzi zo strany dzurindovej vladnej koalície. za toto ho nasledne odvolal vtedajsi min. spravodlivosti carnogursky.
v. mečiar:
"Poslanec Gaulider bol poslanec za HZDS. Bol prednosta Okresného úradu v Galante, pretože boli tam nejaké kroky vedené proti nemu, ktoré byť nemali. Požiadal, aby mu polícia robila odposluchy jeho telefonátov. Polícia mu vyhovela, robila odposluchy, len keď Gaulider začal kontaktovať tú druhú stranu, ktorej sa predtým bál, tak zabudol odposluchy odhlásiť. Odposluchy pokračovali ďalej. V týchto odposluchoch bolo všeličo. Preto bol pozvaný mnou na rozhovor, kde som mu odporučil, že človek, ktorý tieto skutky urobil, nemá právo byť poslancom Národnej rady a vyzval som ho, aby sa vzdal mandátu poslanca Národnej rady. Gaulider na toto zareagoval tak, že sa mandátu poslanca vzdal. Čo tu hovoríte (Mikloško), že doklady boli falšované a že podpis nebol jeho, tak bolo zavedené trestné stíhanie vo veci z môjho podnetu a v rámci trestného vyšetrovania súdny znalec preukázal a František Gaulider priznal - napísal som vzdanie sa mandátu a podpísal vzdanie sa mandátu."
zdroj
-
Key5ers0ze
Guru wannabe