Nas buduci prezident

Diskusie na politické témy...

Koho budete volit v 2. kole prezidentskych volieb

Ivan Gasparovic
72
34%
Iveta Radicova
108
52%
nikoho
24
11%
este neviem
5
2%

Celkom hlasov: 209

Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

zelovoc napísal:koho navrhujes?
Kazdeho osobna vec.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Voliť zrejme pôjdem. Voliť budem Radičovú, ona mi pripadá najviacej sympatická.

Som is už ale teraz istý, že vyhrá sarý ujo.
Dostaneme to, čo si zaslúžime. :wink:
Frago
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Frago »

Ja voliť určite idem, ved budem voliť prvý krat v živote :lol: , a určite budem voliť Gašparoviča, on je podľa mňa taky priemer, zlaty stred, o ostatnych s to povedať neda, a určite nie o Radičovej, odkedy ona vie robiť politku? Pokial jej neumrel muž, tak sme o nej ani nevedli a zrazu chce byť prezidentkou, no podľa mňa je to trochu trúfale.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Frago napísal:Ja voliť určite idem, ved budem voliť prvý krat v živote :lol: , a určite budem voliť Gašparoviča, on je podľa mňa taky priemer, zlaty stred, o ostatnych s to povedať neda, a určite nie o Radičovej, odkedy ona vie robiť politku? Pokial jej neumrel muž, tak sme o nej ani nevedli a zrazu chce byť prezidentkou, no podľa mňa je to trochu trúfale.
Lebo tým, že Gašparovič nevie na jeden nádych dopovedať holú vetu, bude on tá pravá voľba.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Frago napísal:a určite budem voliť Gašparoviča, on je podľa mňa taky priemer, zlaty stred, o ostatnych s to povedať neda, a určite nie o Radičovej, odkedy ona vie robiť politku?
ja som vzdy hovoril, ze to co sa tu dialo za meciara by malo byt v ucebniciach dejepisu :( ale ved slovensko si takeho prezidenta hlavy statu zasluzi :x
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Key5ers0ze napísal:ja som vzdy hovoril, ze to co sa tu dialo za meciara by malo byt v ucebniciach dejepisu
Ved aj bude ale s dostatocnym odstupom, historická veda dokáže nezaineteresovane zhodnotiť obdobie min 50 rokov po , ideálnych je 100 rokov po.
Vždy sa nájdu aj dobrí kandidáti, ale vďaka každoročnému hype okolo hlavných dvoch kandidátov akoby dopredu nemali šancu.
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Ja rozmýšľam nad Milanom Melníkom. Páčia sa mi jeho odpovede na otázky zo SME, ale hlavne sa mi páči, že je vedec a vyzerá, že má zdravý rozum... (až na to HZDS, ale predýcham to :) )
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

JaJeNiektoIny napísal:Ja rozmýšľam nad Milanom Melníkom. Páčia sa mi jeho odpovede na otázky zo SME, ale hlavne sa mi páči, že je vedec a vyzerá, že má zdravý rozum... (až na to HZDS, ale predýcham to :) )
Absolútny súhlas. Ten chlap odpovedá najrozumnejšie zo všetkých a na rovinu - nie žiadny alibizmus aka Radičová alebo Gašpy. Amen.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Frago napísal:odkedy ona vie robiť politku? Pokial jej neumrel muž, tak sme o nej ani nevedli a zrazu chce byť prezidentkou, no podľa mňa je to trochu trúfale.
Odkedy vie Gašparovič robiť politiku? Pokiaľ v 1992 nevstúpil do HZDS, tak sme o ňom ani nevedeli a zrazu chce byť už druhýkrát prezidentom, no podľa mňa je to trochu trúfalé.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Melnik nie je az taky zly.. u mna je diskvalifikovany z dovodu nominacie HZDS..Mikloska by som volil ak by sa dostal do druheho kola s prezidentom hlavy statu(narozdiel od volicov Mikloska, ktori by sa na druhe kolo v pripade postupu prezidenta hlavy statu a IR najskor vykaslali), Martinakova je Ficov satelit a o dvoch komunistickych kandidatoch(vlastne troch s prezidentom hlavy statu) sa radsej ani nevyjadrujem :)
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

ani jeden z tychto kanditatov ma vyslovene nepresvedcil ale ak si mam vybrat kto mi je najmenej nesympaticky tak asi pani radicova...minule volby som volil gasparka ,myslim ze uz ho bolo dost...a s tou svojou snahou udrzat sa za kazdu cenu na hrade je smiesny..ak by sa mal stat prezidentom janci slota rozmyslal by som o atentate :)
Frago
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Frago »

no teda takto, ono tam neni ani jeden poriadny kandidat čo by si ozaj zaslužil naše hlasy, ved nič nespravili, tak prečo by som im mal dať hlas, je to skôr o sympatiach, ale niekoho predsa musime vybrať, no čo už. prikladam vysledky z tvnoviny.sk

Iveta Radičová 28101 56 %

Ivan Gašparovič 14540 29 %

Zuzana Martináková 2480 5 %

František Mikloško 2257 5 %

Milan Sidor 985 2 %

Milan Melník 817 2 %

Dagmar Bollová 757 2 %
Slamy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Slamy »

na sme.sk napriklad mal Gasparovic tych vyse 50%, ale to je jedno :) druhe kolo bude pravdepodobne tak ci tak...
moj osobny nazor je jednoznacne Radicova... tych preco je tam viac :)
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

:D skoda ze nekandiduje fico.. hned by som vedel co s hlasom,

.. a spieval by som kolko by mi sily stacili :lol:
Slamy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Slamy »

no, to by sme mali na Hodžovom poriadne zvýšenú dávku populizmu :D .... ale keby kandidoval na prezidenta, aspoň by nemal také právomoci ako teraz a rázom by bolo menej hanby :D
slay
Addict
Addict

Slamy napísal:no, to by sme mali na Hodžovom poriadne zvýšenú dávku populizmu :D .... ale keby kandidoval na prezidenta, aspoň by nemal také právomoci ako teraz a rázom by bolo menej hanby :D
ved prave :lol: , zasil by som ho do prezidentskeho kresla a bavil sa na jeho novorocnych prejavoch.. hahaha ale tak Robert SLUBIL ze premierom uz nebude.. tak som velmi zvedavyyyyyy kde sa jeho mocichtiva seda eminencia usalasi.. :lol: dufam ze splni aspon tento slub
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Gasparovic nema narok byt ani v politike po tom co urobily s Gauliderom.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

MakeFake, gaulidera sem neplet. to je jedna z vykonstruovanych lzi zo strany modreho bicyklistu. svojho casu tuto kauzu vysetroval robert fico, ktory bol v rokoch "1994 - 2000 vymenovaný za agenta pre zastupovanie SR v konaní pred Európskou komisiou pre ľudské práva a Európskym súdom pre ľudské práva".

fico predostrel svoje zistenia v tv markiza v aprili r. 2000, ktore hovorili tak ako v neprospech gaulidara na jednej strane, tak o lzi zo strany dzurindovej vladnej koalície. za toto ho nasledne odvolal vtedajsi min. spravodlivosti carnogursky.

v. mečiar:
"Poslanec Gaulider bol poslanec za HZDS. Bol prednosta Okresného úradu v Galante, pretože boli tam nejaké kroky vedené proti nemu, ktoré byť nemali. Požiadal, aby mu polícia robila odposluchy jeho telefonátov. Polícia mu vyhovela, robila odposluchy, len keď Gaulider začal kontaktovať tú druhú stranu, ktorej sa predtým bál, tak zabudol odposluchy odhlásiť. Odposluchy pokračovali ďalej. V týchto odposluchoch bolo všeličo. Preto bol pozvaný mnou na rozhovor, kde som mu odporučil, že človek, ktorý tieto skutky urobil, nemá právo byť poslancom Národnej rady a vyzval som ho, aby sa vzdal mandátu poslanca Národnej rady. Gaulider na toto zareagoval tak, že sa mandátu poslanca vzdal. Čo tu hovoríte (Mikloško), že doklady boli falšované a že podpis nebol jeho, tak bolo zavedené trestné stíhanie vo veci z môjho podnetu a v rámci trestného vyšetrovania súdny znalec preukázal a František Gaulider priznal - napísal som vzdanie sa mandátu a podpísal vzdanie sa mandátu."

zdroj
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

cool, zdroj hzds.sk.. nabuduce sem postni, ze za cely socializmus sa nic zle nestalo..ako zdroj mozes pouzit stb, kss atd. paraada :)
slay
Addict
Addict

Key5ers0ze napísal:cool, zdroj hzds.sk.. nabuduce sem postni, ze za cely socializmus sa nic zle nestalo..ako zdroj mozes pouzit stb, kss atd. paraada :)
:lol: ach uz ma tu ludia predbiehaju v mojich klasickych komentaroch, co uz.. starnem hahah
Napísať odpoveď