Left 4 Dead
-
Fatall
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
zaujimave ze uz to stoji na http://g2play.pl/ 16.55 EUR, clovek by cakaj ze ked maju teraz na steame 50% off ze to bude este lacnjsie a ono to zdrazie 
Dufam ze v Survival Packu co bude opravia aj ten voting bo je to strasna k...a ze moze kazdy votovat. Niekoho nechtiac trafite a ste voted na kick. Ak vidite niekoho kto sa nerespawnuje a napisete mu ze nech sa nehra na HLTV ste voted na kick. Niekto niekoho da voted na kick a ak ho neodhlasujete automaticky dava dana osoba kazdeho na kick zato, ze ho niekto z teamu chcel dat kick. Ono pripadov uz bolo vela co som zazil stymto kickom, ale asi najlepsi bol ten ked som sa pripojil uz do rozohranej hry. Obsadil som miesto BOTa (Francis). Samozrejme BOT sa vliekol pozadu takze ked som sa pripojil do hry moji spoluhraci boli onieco vpredu. Akonahle som sa dostal do hry zacal niekto hucat do mikrofonu ze si mam pohnut ze nemam sa odnich vzdalovat a chodit dozadu (podla hlasu mal nervy asi). Ja som samozrejme do chatu napisal "what?" bo som sa len prave pripojil do hry a neviem co sa dialo no a nato do 2 sec skocil namna voting na kick. Sranda co?
-
SaLaDiN666
Novice
Cavte...hladam niekoho na hranie L4D po nete...boli by sme dvaja...treba dalsich
steam samozrejme mam
tak ak by sa niekto nasiel, pokojne si ma hodte do friends na steame....
nick SaLaDiN...ak sa niekto najde
poprosil by som vas o to, aby ste moj nick napisali presne SaLaDiN ...lebo Saladinov je vela...a niekedy mi nechodia ziadosti o priatelstvo, pridu inemu Saladinovi na steame

nick SaLaDiN...ak sa niekto najde
No tak existuju aj ine mapy co porobili ludia a niektore som hral. Docela sa daju ale mali dost bugov padaktore a niektore bol sami stereotyp. Len dlhe chodby, ciste steny alebo len same domy a nic ine.
Ale dovod preco pisem tento prispevok je taky, ze rad by som sa spytal preco ked dam versus mod a nahodne pripojit sa uz do rozohranej hry tak ma to pripoji vzdy ku koko*om. Vzdy ma dokaze zabit smoker bo moji spoluhraci ma nevidia, nepocuju a este ja neviem co. Bud hrajem vzdy s ludmi co nemaju zvuk a monitor alebo ja neviem. Proste nechapem ztoho.
Ale dovod preco pisem tento prispevok je taky, ze rad by som sa spytal preco ked dam versus mod a nahodne pripojit sa uz do rozohranej hry tak ma to pripoji vzdy ku koko*om. Vzdy ma dokaze zabit smoker bo moji spoluhraci ma nevidia, nepocuju a este ja neviem co. Bud hrajem vzdy s ludmi co nemaju zvuk a monitor alebo ja neviem. Proste nechapem ztoho.
ja mam z g2play.pl a vsetko ide v pohode ... vyjde ta to este lacnejsie ako pri hentej zlaveprask napísal:zavahal som ked bol 50% off. mal som si to kupitsnad nabuduce ale to uz budete mat vsetci prejdene a s kym budem hrat?
inac ak chcete niekto hrat tak si ma pridajte na steame do friendov - nick p0tkan
čaute ja by som sa vás len chcel niečo spýtať...
túto hru mám doma a prešiel som ju niekoľko krát...
stále ma to veľmi baví...
ale zrazu mi prestala fungovať...
popíšem teda problém...
hru si normálne spustím...
vyberiem si mapu, obtiažnosť a postavu...
spustím hru a začne ju načítavať...
lenže vždy pri konci mi sekne a ďalej sa nepohne...
čakal som aj 15 min a nič...
spustil som taskmanager a hra neodpovedala...
neviem čo sa to s tým udialo...
neviete niekto kde môže byť problém?...
kúpil som kvôli tom teraz aj new grafiku a nepomohlo mi to nijako
...
túto hru mám doma a prešiel som ju niekoľko krát...
stále ma to veľmi baví...
ale zrazu mi prestala fungovať...
popíšem teda problém...
hru si normálne spustím...
vyberiem si mapu, obtiažnosť a postavu...
spustím hru a začne ju načítavať...
lenže vždy pri konci mi sekne a ďalej sa nepohne...
čakal som aj 15 min a nič...
spustil som taskmanager a hra neodpovedala...
neviem čo sa to s tým udialo...
neviete niekto kde môže byť problém?...
kúpil som kvôli tom teraz aj new grafiku a nepomohlo mi to nijako