NTB Toshiba Kolko z neho dostanem?:)

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
vilkoxs
Novice
Novice

NTB Toshiba Kolko z neho dostanem?:)

Príspevok od používateľa vilkoxs »

DObry podvecer pani mam na vas taku otazocku a to ze ci sa oplati taktovat Notebook a vobec ci sa to da a ma to zmysel?
Takze moja zostava je nasledovna
C2D 2.0Ghz 800Mhz FSB
ATI grafika HD3470
3GB ram 800Mhz
skusal som aj instalnut program ATI Tray Tools a nevim ked dam pretaktovanie do akej maximalnej hodnoty to mozem nastavit dakujem za vsetky rady
PS berte tento prispevok tak ze nechcem nieco extra herne z notebooku ktory na to nema ja len proste chcem vyuzit maximum dakuje:)
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: NTB Toshiba Kolko z neho dostanem?:)

Príspevok od používateľa cORP. »

vilkoxs napísal:DObry podvecer pani mam na vas taku otazocku a to ze ci sa oplati taktovat Notebook a vobec ci sa to da a ma to zmysel?
Takze moja zostava je nasledovna
C2D 2.0Ghz 800Mhz FSB
ATI grafika HD3470
3GB ram 800Mhz
skusal som aj instalnut program ATI Tray Tools a nevim ked dam pretaktovanie do akej maximalnej hodnoty to mozem nastavit dakujem za vsetky rady
PS berte tento prispevok tak ze nechcem nieco extra herne z notebooku ktory na to nema ja len proste chcem vyuzit maximum dakuje:)
vobec neoplati,nema to ziaden vyznam ,bude sa ti viac hriat ,mozna nestabilita ,pri vacsich ohrevoch cpu a pripalenia strata zaruky ,proste to absolutne zmysel nema pretoze grafika je aj tak na nic kebyze to chces na hry cize jednoznacne kasli na to :wink:
vilkoxs
Novice
Novice

INDIGOcorp. napísal:vobec neoplati,nema to ziaden vyznam ,bude sa ti viac hriat ,mozna nestabilita ,pri vacsich ohrevoch cpu a pripalenia strata zaruky ,proste to absolutne zmysel nema pretoze grafika je aj tak na nic kebyze to chces na hry cize jednoznacne kasli na to :wink:
A myslis ze by ani grafika nesla trochu potiahnut mysim cez ten ATI nastroj lebo sa mi fakt nepaci ze NFS MW mi pri strednych rozliseniach mierne seka co mi pri starom notebooku nerobilo ale tak hold vista je vista ju asi zastrelim:-DD
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

vilkoxs napísal:A myslis ze by ani grafika nesla trochu potiahnut mysim cez ten ATI nastroj lebo sa mi fakt nepaci ze NFS MW mi pri strednych rozliseniach mierne seka co mi pri starom notebooku nerobilo ale tak hold vista je vista ju asi zastrelim:-DD
vista s tym nema absolutne nic spolocne ,jednoducho ta graficka karta je nic a mozes byt rad ze to tam ako tak obstojne ide ,pamataj ze notebooky niesu na hry :roll:
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

No tak zase ako ktore...Su booky,ktore su urcene prave na hry.
vilkoxs
Novice
Novice

INDIGOcorp. napísal:vista s tym nema absolutne nic spolocne ,jednoducho ta graficka karta je nic a mozes byt rad ze to tam ako tak obstojne ide ,pamataj ze notebooky niesu na hry :roll:
JJ sak to viem ze neni na hry len by som chcel aspon trochen vylepsit lebo niektore notebooky maju este horsie grafiky Ale dobre teda kaslem asi na to lebo co som sa aj docital tak ziaden clanok na taktovanie C2D ale s chpsetom na notebooky nikde nebol vsetko iba klasiky takze kaslem na to diky aj tak
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Notebook by som urcite netaktoval, tam nemas ziadnu moznost (okrem chladiacej podlozky ktorej prinos je velmi diskutabilny) zlepsit chladenie.
kubko10
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kubko10 »

cORP. napísal:vista s tym nema absolutne nic spolocne ,jednoducho ta graficka karta je nic a mozes byt rad ze to tam ako tak obstojne ide ,pamataj ze notebooky niesu na hry :roll:
hm priatelka ma notebook asus s xpress 200M a pokial na nom bola vista sekalo na nom vsetko :!: :!: youtube napr...hry ani nevravim...na xp som si v pohode zahral trackmaniu alebo cs...ale urcite by som nic netaktoval, myslim ze ta grafika nieje ani zdaleka na to pripravena :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kubko10 napísal:hm priatelka ma notebook asus s xpress 200M a pokial na nom bola vista sekalo na nom vsetko :!: :!: youtube napr...hry ani nevravim...na xp som si v pohode zahral trackmaniu alebo cs...ale urcite by som nic netaktoval, myslim ze ta grafika nieje ani zdaleka na to pripravena :)
no to ze jej na tom chipsete seka aj youtube by som nepriradoval vykonu komplet notebooku skorej by som hladal chybu v prehrievani alebo zlych ovladacoch
Napísať odpoveď