riesim zaujmavu dilemu
ked pozeram film ide 25 FPS ale hra pri takom istom fps seka jak je mozne ze film tak nevnimam a ide plynule a hra seka sak fps je rovnake je tam nejaka finta o ktorej neviem ?
fps
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: fps
pretoze film ma 25fps konstatnych no hra ak ti aj ukazuje nikdy si tolko fps neudrzi ,aj mensi pokles pod tuto hranicu hned citis ,tym padom ti hra seka pretoze ta nikdy nejde na konstantnych 25fps stale ,to je jedina vecgego napísal:riesim zaujmavu dilemu
ked pozeram film ide 25 FPS ale hra pri takom istom fps seka jak je mozne ze film tak nevnimam a ide plynule a hra seka sak fps je rovnake je tam nejaka finta o ktorej neviem ?
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Fabo to skoro ma 
Pri Filme ci uz v TV alebo v PC sa pouziva Prekladane Riadkovanie ...
Film ma realne 25FPS ale je vysielany 1,3,5,7,9 riadok a po prelozeni 2,4,6,8,10 ... Cize sa oku zda ako keby to bolo 50FPS
Neviem ci to pri filme v PC ide po riadkoch alebo Pixloch ale tam je podobny princip ...
Pri hre mas vykreslovanu naraz celu obrazovku cize vidis okom realnych 25FPS
Pri Filme ci uz v TV alebo v PC sa pouziva Prekladane Riadkovanie ...
Film ma realne 25FPS ale je vysielany 1,3,5,7,9 riadok a po prelozeni 2,4,6,8,10 ... Cize sa oku zda ako keby to bolo 50FPS
Neviem ci to pri filme v PC ide po riadkoch alebo Pixloch ale tam je podobny princip ...
Pri hre mas vykreslovanu naraz celu obrazovku cize vidis okom realnych 25FPS