Image NERO

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kingjan
Light Expert
Light Expert

Image NERO

Príspevok od používateľa kingjan »

Stiahol som si W-XP s SP2, po rozbalení v Rare mi vytvorilo zložku win_xp_sp2 v ktorej sú: text.dok. Serial, ďalej súbor VX2PVOL_CS (.bin) a súbor VX2PVOL_CS.cue
Keď v NERO nastavím mechaniku na ISO recordér a dám vypáliť tie dva súbory (bin a cue - serial nedávam), tak mi vytvorí Nero Disc Image súbor s názvom W-XP Prof (určil som ja pomenovaním menovky Image súboru). Ako teraz ďalej, keď z toho chcem vytvoriť klasické inštalačné CD?[/b]
makaveli
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

ked das v nere mechaniku image recorder, to znamena ze to co chces napalit ti napali ako image..
ked chces vypalit image, tak mechaniku nechaj nastavenu normalne ako tvoju napalovacku a image otvor v nere - normalne ctrl + O..
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Ako povedal makaveli, len este dodam, ze urcite nevypaluj ten image, co si vytvoril cez nero. To by ti neslo. Musis pouzit tie dva subory cue a bin pre vypalenie.
kingjan
Light Expert
Light Expert

Image

Tak som klasicky cez NERO (CD ROM ISO) pridal a vypálil na CD tie dva súbory .bin a .cue. Po vypálení sú na CD však presne tak ako som ich pridal - nie je tam žiadny .exe alebo samospustiteľný súbor. Veď normálne keď dám do mechaniky inštalačné CD, tak sa mi hneď ponúka inštalácia, či oprava Windovs. A tu nič...
Ešte jedna lamovská otázka: Načo je potom teda dobrý Image súbor? Na archiváciu? Ako ho spätne rozbalím - dá sa to vôbec? Prepáčte za naivitu, ale veď preto som tu.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Image

Príspevok od používateľa makaveli »

kingjan napísal:Tak som klasicky cez NERO (CD ROM ISO) pridal a vypálil na CD tie dva súbory .bin a .cue. Po vypálení sú na CD však presne tak ako som ich pridal - nie je tam žiadny .exe alebo samospustiteľný súbor. Veď normálne keď dám do mechaniky inštalačné CD, tak sa mi hneď ponúka inštalácia, či oprava Windovs. A tu nič...
my god.. vsak som ti v predchadzajucom prispevku napisal ako to mas napalit a bolo tam niekde, ze to mas napalovat ako datove (CD ROM ISO) cd..?? co nie je jasne na tom, ze das v nere file -> open alebo jednoducho "ctrl + O" a tam otvoris ten image a das ho napalit..?
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

najjednoduchsie pre teba asi bude ked ten image subor pripojis k virtualnej mechanike cez Alcohol alevo Daemon Tools a v Nerovi das Copy CD/DVD
kingjan
Light Expert
Light Expert

IMAGE

Ďakujem za pomoc - zvládol som to.
Napísať odpoveď