Vydrz bez spanku
-
Blade
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Vydrz bez spanku
NEviem ci je tu taka tema ale ak ano tak tuto moju vymazte chcem sa spytat kolko vydzite bez spanku ja vydrzim max 2dni a potom uz nemozem na jednom fore som cital tiez bola takato tema ze vydzia az 7dni bez spanku co si myslim ze je blbost ked mi ucitelke este zo zakladky hovorila ze je vedecky dokazane ze clovek vydrzi max 2dni potom automaticky odpadne do spanku tak co ako ste natom vy?.?.?.?
-
Shark NX
Addict
Ja som asi pred mesiacom zlomil (nedobrovolne) svoj rekord a boli to skoro 4dni.
Prvych 24h sa to nedalo zniest a potom vo mne nastal nejaky zvlastny zlom ze som mal pocit ako keby som sa normalne vyspal.
Po 4 dnoch som zalahol do postele s Arafatkou na ociach a spal som nepretrzite asi 14h. A zobudil sa ako novo narodeny.
Toď stres v skuskovom obdobi.
Prvych 24h sa to nedalo zniest a potom vo mne nastal nejaky zvlastny zlom ze som mal pocit ako keby som sa normalne vyspal.
Po 4 dnoch som zalahol do postele s Arafatkou na ociach a spal som nepretrzite asi 14h. A zobudil sa ako novo narodeny.
Toď stres v skuskovom obdobi.
ked si na stanovacke a je dobra nalada, skor vydrzis 7 dni nespat, ako keby si sedel pred telkoudraco napísal:no ked niekto nebude spat 7 dni tak zjem svoj klobukja nevydrzim 2 dni, ale zasa zalezi co robis pocas tej doby, bo ked si napr na stanovacke ci podobne akcie tak tam sa unavis rychlejsie ako ked si zatvoreny v miestnosti a pozeras telku a podobne
-
makaveli
King
dobru chutdraco napísal:no ked niekto nebude spat 7 dni tak zjem svoj klobuk
http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_deprivation napísal:Randy Gardner holds the Guinness World Record for intentionally having gone the longest without sleep. In 1965, Gardner, then 18, stayed awake for 264 hours (about 11 days) for a high school science project.[20] He experienced significant deficits in concentration, motivation, perception, and other higher mental processes during his sleep deprivation. However, he recovered normal cognitive functions after a few nights' sleep.
bolo to 10-11 dni bol to svetový rekord a ten človek mal potom nejaké zdravotné problemy tušim bol 3 mesiace v nemocnici a utrpel aj nejaku doživotnu ujmu na zdravýades napísal:este za cias socializmu bola "reality show", v ktorej skupina dobrovolnikov pod lekarskym dozorom skusala, kolko vydrzi nespat. zaroven im davali rozne matematicke ulohy atd. uz si presne nepamatam, kolko vydrzali ti najlepsi, ale urcite to bolo aspon tych 7 dni
skus si to niekedy, ver tomu, ze viac unavuju cinnosti, pri ktorych vela energie nevynakladas (dlhe lezanie v posteli, cumenie do telky, do pc,...) ako take nieco, kde stale nieco robis a mas pri tom nejaku "srandu"draco napísal:no to si neviem predstavit vsak tam tolko veci robis a este ked je to v lete pri vode uuu no to sa unavis, tie dva dni by som typoval mozno tri ale viac pochybujem fakt
-
The Calvin
Star
-
Začiatok Konca
Professional
Najdlhšie som bol hore asi jeden a pol dňa...
ale skôr mám svoj rekord v tom, ako dlho som spal. Raz, ako malý chlapec som bol dosť chorý... proste horúčky a nevedel som sa ich zbaviť... tak od únavy som zaspal... a preslap som skoro tri dni(dva dni a zobudil som sa okolo dvanástej v noci
) nerobím si srandu... potom som sa rodičov pýtal a fakt som tak dlho prespal...
//edit: a to, že po takých vyčerpávačkách spávate 15 hodín...
tak toľko spávam v sobotu po celom týždni...
(a to v piatok chodím trénovať večer.. žiadne alkoholové piatky...
)
//edit: a to, že po takých vyčerpávačkách spávate 15 hodín...