Čo vám vadí na fore?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Co to ma s tym spolocne....neboj pravidla som cital nie raz....
Myslim, ze mieris na pravidlo ktore vysvetluje, ze vedenie fora moze mazat a lockovat temy...atd.....ale ved ja som sa len pytal na dovod.....ked to Tmasito zmazal tak by aj mal vediet, preco....ked nie tak klobuk dole....
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tomasito ti vysvetlil preco to zmazal
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tomasito napísal:...povazovana za reklamu, t.j. porusenie pravidiel a mazana....
Sorry hosi, mne to fakt neda.....ked prve nieco take trepnete tak si aspon overte co pisete.....staci 15sekund v googli, za slovo ktore si overujete napiste 'wiki' (priklad: reklama wiki ) a hned prvy odkaz si pozrite.....nezaskodilo by vam to...teda v tomto pripade Tomasitovi.....
:cokolvek:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Neviem, ci tebe ide o posthunt, alebo si sedis na kabli? :sneaky:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Lub0$: wikipediu tiež píšu len ludia, a možno tomu nebudeš veriť, ale veľa informácii tam nie je správnych. Napr. ani v bakalárke alebo diplomovke by si nemal mať odkazy na wiki, ale pôvodné zdroje.
K tomu že mal napísať keď to zmazal: prečo? To máme všetko oddôvodňovať a písať autorom že toto a toto zamknuté/zmazané preto a preto? Čo sme my stroje? Myslíš že nemáme celý deň čo robiť, iba sedieť na fore a čistiť ho a ešte aj každému osobitne dávať najavo ktoré pravidlo porušil, lebo je lenivý si ich prečítať? No tak to teda určite nie.

Ak to je ohlásená demonštrácia alebo čo to bolo, tak prívrženci takýchto vecí sa k tým info určite dostanú. Netreba tu ale o tom diskutovať, lebo by to viedlo k ostrej výmene názorov, kde na oboch stranách sú prívrženci násilia.
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa debo3000 »

audiotrack napísal:Lub0$: wikipediu tiež píšu len ludia, a možno tomu nebudeš veriť, ale veľa informácii tam nie je správnych. Napr. ani v bakalárke alebo diplomovke by si nemal mať odkazy na wiki, ale pôvodné zdroje.
K tomu že mal napísať keď to zmazal: prečo? To máme všetko oddôvodňovať a písať autorom že toto a toto zamknuté/zmazané preto a preto? Čo sme my stroje? Myslíš že nemáme celý deň čo robiť, iba sedieť na fore a čistiť ho a ešte aj každému osobitne dávať najavo ktoré pravidlo porušil, lebo je lenivý si ich prečítať? No tak to teda určite nie.

Ak to je ohlásená demonštrácia alebo čo to bolo, tak prívrženci takýchto vecí sa k tým info určite dostanú. Netreba tu ale o tom diskutovať, lebo by to viedlo k ostrej výmene názorov, kde na oboch stranách sú prívrženci násilia.
Keby si si ten post aj precital tak by si pocopil ze nejde o ziadnu antifacku akciu kde sa dva tabory mienia bit ale ide o obycajnu blokadu pochodu kam pridu hlavne inteligentny ludia a bude tam velmi malo radikalov. Takze fakt nechapem preco to bolo vymazane (ano naozaj to bolo priamo vymazane a nie iba len uzamknute ako ostatne temy ktore porusuju pravidla, pricom pravidla som si cital tesne pred tym ako som ten post pisal aby ste mi to nezamkli a nenasiel som jedine pravidlo ktore by ten post porusoval ) a velmi rad by som dostal odpoved na dovod vymazania.

ps: davajte mi k- kolko chcete aj tak ma to netrapi. Aspon je vidiet uroven fora kde su 3/4 ludi rasisti a ked sem dam odkaz na protirasistycku akciu tak mi to hned vymazu a mam asi -15 karmy a vsetci mi tam pisu ze som kkt a podobne...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Lub0$, debo3000: V minulosti som tu len ja zmazal dve propagacie akcii Slovenskej pospolitosti (prva pri prilezitosti vzniku prveho Slovenskeho statu, druha pri prilezitosti pochodu proti drogam), jednu propagaciu peticie Greenpeace a jednu propagaciu politicky motivovanej peticie. Nikto(!) tu nerobil okolo zmazania tychto iniciativ taku hysteriu ako vy dvaja :!:
Lub0$ napísal:Aka propagacia, z toho mohla byt diskusia nebyt toho, ze to zamknes....co ja viem, tema neprosusovala ziadnbe pravidlo, ked to tak nieje tak aspon napis, ktory bod v pravidlach bol poruseny, aby sme sa tomu vyvarovali na buduce.

tu o princip.....preco napriklad nebola zamknuta tema Gumball 3000 ? Je to sice davno, sorry, ze to teraz vytahujem, ale Tomastio, podla tvojho tvrdenia je aj tema Gumball propagacia.....zamysli sa nad tym....
Samozrejme, ze tema pri prilezitosti akcie Gumball bola zaroven propagacia akcie Gumball 3000, avsak... kazdemu, aspon priemerne inteligentnemu cloveku je, resp. by mal byt jasny rozdiel medzi akciou Gumball 3000, prip. akciou zorganizovanou tunajsimi uzivatelmi v teme STRETKO a akciami organizovanymi politickymi stranami a hnutiami, prip. iniciativami pravicovych, lavicovych, zelenych a inych extremistov schovavajucich sa rozne obcianske zdruzenia a hnutia ci mimo nich.

A nevyhovaraj sa na absenciu diskusie- o extremizme a roznych jeho formach sa tu diskutuje v niekolkych temach (vid Hladat), avsak propagovanie akcii ktorejkolvek zo zaujmovych stran sa tu netolerovalo a tolerovat nebude, dufam.
Lub0$ napísal:Sorry hosi, mne to fakt neda.....ked prve nieco take trepnete tak si aspon overte co pisete.....staci 15sekund v googli, za slovo ktore si overujete napiste 'wiki' (priklad: reklama wiki ) a hned prvy odkaz si pozrite.....nezaskodilo by vam to...teda v tomto pripade Tomasitovi.....
Niekto sa nam tu rozhodol slovockarcit (reklama). Budis... akcia organizovana obcianskym zdruzenim LPR > obcianske zdruzenie LPR > rozna forma ziadania o prispevky 2% z dani- napr. prostrednictvom letakov s popisom historie, ucelu tohto obcianskeho zdruzenia a pododbne, ktore su rozdavane priamo na nimi organizovanych akciach; LPR > predaj roznych druhov propagacnych materialov priamo na nimi organizovanych akciach atd. atd.

Pokial sa tu objavi naozaj prospesna iniciativa, osobne v tom nevidim problem a prave o tom je p.i. jedno z tunajsich pravidiel, na ktore si uz bol odkazany kinjerilom:
  • Pravdilo 25:

O zamykaní a mazaní tém rozhodujú moderátori. Nepíšte zbytočne do témy, že túto témy by ste zamkli. Nechajte to na posúdenie moderátora.
Adieu
debo3000 napísal:ps: davajte mi k- kolko chcete aj tak ma to netrapi. Aspon je vidiet uroven fora kde su 3/4 ludi rasisti a ked sem dam odkaz na protirasistycku akciu tak mi to hned vymazu a mam asi -15 karmy a vsetci mi tam pisu ze som kkt a podobne...
Nezavadzaj. Pozeral som si tvoju karmu a ani v jednom z karma komentarov z tejto temy neodznelo, ze si kkt a nemas tam napisane ani nic podobne. A ak nahodou odznie, uvedom si, ze za to, ako sa tu prezentujes, si mozes vylucne a len ty sam.
debo3000 napísal:Keby si si ten post aj precital tak by si pocopil ze nejde o ziadnu antifacku akciu kde sa dva tabory mienia bit ale ide o obycajnu blokadu pochodu...
:roll:

Nestrapnuje sa uz chlapci.

PS: Ak vam napriek snaham niekolkych moderatorov a admina ani jedno z doterajsich vysvetleni nepostacuje, pokojne si najdite ine forum, prip. zalozte forum svoje vlastne a propagujte si tam co len chcete. Pokial sa jedna o mna, vasim nezmyselnym vylevom bolo venovaneho viac casu ako si v skutocnosti zasluzia.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nemohli by sa karma statistiky rozdelit na 2 stlpce: odovzdana/prijata? lebo takto je to trochu chaos
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Jedno kliknutie :)
Prílohy
karma.jpg
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

GothaR napísal:Jedno kliknutie :)
chesus, ja som to nikdy nescrolloval dolu. ugh

edit: ty mas vistu?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ano mam :)
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Heh a co kdyby na foru mohli zakladat temu jen moderatori/administratori ?? :) Pac ted je to tak ze si clovek zalozi temu .. ta mu chvilku funguje "treba tu moderator zrovna neni" :P a pak mu najdenou zmizne. To je trosku na kkt nemyslite??

Kdyz uz tu temu mazete meli byste to aspon oznamit autorovi temy ze ste mu ji vymazali at ji zbytecne nehleda nebo nezaklada zbytecne dalsi temy ve ktere bude psat kde mu zmizela tema .. omezite tak spamovani 30vterinama sveho casu. A kdyz uz mate funkci moderatora tak byste ji meli vyuzivat. A pokud na to casove nestacite tak proc jeste ste moderatori ??
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Keď hľadáš vlastnú tému, asi najjednoduchšie je pozrieť do vlastného profilu a tam je link, ktorý vypíše vytvorené témy (tú vlastnosť tuším pridal tuším t0m4s3 na žiadosť používateľov). ;)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

fikotek napísal:Heh a co kdyby na foru mohli zakladat temu jen moderatori/administratori ?? :) Pac ted je to tak ze si clovek zalozi temu .. ta mu chvilku funguje "treba tu moderator zrovna neni" :P a pak mu najdenou zmizne. To je trosku na kkt nemyslite??
Ano to je vyborny napad, pretoze momentalne mazeme tisice tem denne :roll: Zaroven s tym sa okamzite vsetci zriekame funkcii a vedenie predavame fikotekovi, ktory vie predsa najlepsie co ano a co nie.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

fikotek napísal:Heh a co kdyby na foru mohli zakladat temu jen moderatori/administratori ?? :) Pac ted je to tak ze si clovek zalozi temu .. ta mu chvilku funguje "treba tu moderator zrovna neni" :P a pak mu najdenou zmizne. To je trosku na kkt nemyslite????
chlapec ty si odkial spadol?
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Ano to je vyborny napad, pretoze momentalne mazeme tisice tem denne :roll: Zaroven s tym sa okamzite vsetci zriekame funkcii a vedenie predavame fikotekovi, ktory vie predsa najlepsie co ano a co nie.
Treba na jednom nejmenovanem serevru to tak funguje a je to bez problemu :) ale tam to bezi na jinem systemu .. tady by se to muselo udelat trosku jinak. Ale to uz nebudem resit. Pac to nema cenu :wink:

//autoeditácia príspevku ( 06 Mar 2009, 20:55 )
Opak napísal:chlapec ty si odkial spadol?
K tvemu prekvapeni sem vypadl ze stejne diry jako ty :) i kdyz tebe mozna tahali cisarem :wink:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Tebe by som už zakázal prispievať do tejto témy..o čo ti furt ide?choď si na to svoje forum kde moderatori vytvaraju temy a my tu budeme šťastní..hneď som vedel že keď napíšem ten post tak mi dáš k-..a ešte napíše že moj post má nulovú hodnotu..asi presne takú istú ako všetky tvoje príspevky v tejto téme.. :lol: aký je ten život krásny
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Opak napísal:Tebe by som už zakázal prispievať do tejto témy..o čo ti furt ide?choď si na to svoje forum kde moderatori vytvaraju temy a my tu budeme šťastní..hneď som vedel že keď napíšem ten post tak mi dáš k-..a ešte napíše že moj post má nulovú hodnotu..asi presne takú istú ako všetky tvoje príspevky v tejto téme.. :lol: aký je ten život krásny
Nespamuj !! Ja jen rikam jak to maji jinde vykoumane a tady at si to vezme kazdy jak chce me je to jedno .. ja sem jen dal navrh a je jen na adminovi jeslti si z toho neco vezme a ty Opaku uz mi radeji nepis !!

Ja tady nedavam navrhy aby to tak udelali jan jim chci dat jen nejaky nametze ktereho si vezmou treba jen cast nebo to vykoumaji trosku lip ale tady to asi nikdo nechape a ty Opaku mezi ne patris :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tak davaj navrhy do temy "co by ste privitali na fore" a nie sem... to niesu chyby co tu pises.... a uz sa uvedom konecne... kto ma tvoje kecy vkuse citat?
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ale ja se urcite nekdy uvedomim :)
Napísať odpoveď