No takže....mám Grafickú Kartu ATI radeon 9200......po preinstalácii windowsu ju nedokážem spojazdniť......nejde nič proste nainstalovať.....ani nič.......pls....poradte.......dám informácie ovšetkom čo sm skusal a podobne.......Díkes,......
32bit XP......nie,,,instalujem vsetko ako má byt....len vobec my nejde nic instalovať......ani v device manager neni DISPLAY ADAPTERS.......hmmm........
CuCu > Neviem ako je to presne cez XP ale daj pridať hardware vyber si grafickú kartu a nevyberaj žiaden ATI ovládač ale daj len „Štandardný VGA“ alebo niečo v tom slova zmysle. A potom nainštaluj normálny ovládač.
tu sú screeny ....prvé je ked dávam pridať hardvér tak tam je display adapters.......tam sú grafické navýber......ale neni tam taká akú mám ja ....iba tje .....čudné názvy.......mám vybrat daktorú znich?
Na systémovom disku (zrejme C) by si mal mať zložku ATI alebo niečo také. Takže klikni „Z diskety“ a prejdi do toho adresára C:\ATI\Support bla bla bla neviem čo a nájdi niekde driver a s toho si vyber RADEON 9200
matičnú dosku nwm akú mám(ak chceš vedieť porad ako to zisťím:D) ale windows mám XPprofessional SP2 verzia 2002.............akurát je oje*** legalizátorom lebo bol nepravý:D.....chápeš:D
CuCu napísal:matičnú dosku nwm akú mám(ak chceš vedieť porad ako to zisťím:D) ale windows mám XPprofessional SP2 verzia 2002.............akurát je oje***ý legalizátorom lebo bol nepravý:D.....chápeš:D
Stiahni si prgram EVEREST a tam by si to mal mať napísané ten typ MB. Potom nainštaluj ovládače na doskua už ti pojdu aj drivery na grafiku