neviem ci tu uz takato tema je ale rad by som vedel vase pohlady na ine narodnosti resp. ktory narod je vam najsympatickejsi a preco a naopak ktory je ten najnesympatickejsi...proste ta kultura atd...teda samozrejme okrem toho nasho slovenskeho ...môzu byt napriklad aj starobile uz zaniknute alebo spolcene(alebo ako to nazvat) kultury
myslim ze zaujimava tema no mozno len pre mna uvidime a ak tu uz take nieco je tak sorry a zmazte to
// no rovno mozem napisat moj pohlad na vec ...asi najnesimpatickejsi su mi amici ich nenazranostou vo vsetkych smeroch
a najsimpatickejsi neviem teraz ma nic nenapada asi jamajka fakt nevim
romovia.....hlavny ty ktory ...ved viete tych normalny su OK edit// amici ved viete...a este pretoto : blava sa mala volat Wilsonovo a ked sa slovensko osamostatnilo tak amici ho nechceli uznat.... hajzli skaredy... a ta ich vlada... hruza staroveke civilizacie... a paci sa mi finska a grecka kultura
uplne presne ako joejoe nie su mi sympaticki romovia, aj ked poznam aj pracovitych a sikovnych. velmi sa mi pacia severske narody ako fini a svedi, hlavne pre ich vztah k prirode a k ludom, vobec to, ze ich kultura je zalozena na tom, ze ludia su castou prirody a mali by spolu byt v harmonii. tiez juzne narody, hlavne greci, ktori su totalni pohodaci a maju v pazi
Neviem ako sa to vola proste ta turecka kde vsade fajcia vodne fajky
Nemam konkretny ale najblizsie u mna k minusu su asi romovia lebo sa nevedia spravat na verejnosti nemaju disciplinu neumyvaju sa a spravaju sa sedlacky ...
min01 napísal: Nemam konkretny ale najblizsie u mna k minusu su asi romovia lebo sa nevedia spravat na verejnosti nemaju disciplinu neumyvaju sa a spravaju sa sedlacky ...
to co si napisal sa hodi na mnohych teenagerov pod 15. (nie vsetkych, ale mnohych podotykam)
Ja osobne nemám rád Rómov - po zlých skúsenostiach, idem oproti nemu na chodníku a malé zasrané 5-ročné faganča ma pošle niekam.. Takže jednoznačne. Ešte nemám rád Rusov, Nemcov, Američanov..
A koho mám rád? Takže Čechov (bratia no), Poliakov, Ukrajincov (hlavne ukrajinských colníkov, tzv. pizďakov), Vietnamcov (lebo tu ich pár žije a sú to kamoši), Indonézanov (lebo som s nimi kedysi hral dual na Traviane), Nóri sú mi sympatickí a možno ešte aj Francúzi.
Inak co mate vsetci proti Romom? Potom keby neboli, tak by nebola taka sranda ako teraz a stat by nemal kde davat peniaze, teraz ich aspon financuje a furt im je malo. Som si vela krat v meste vsimol, ze niekedy sa spravaju slusnejsie cigani ako bieli.
Česi, Chorváti, Gréci Rómovia (aj keď pre mňa skôr prašiví Cigáni), Maďari
plasmon napísal:Inak co mate vsetci proti Romom? Potom keby neboli, tak by nebola taka sranda ako teraz a stat by nemal kde davat peniaze, teraz ich aspon financuje a furt im je malo. Som si vela krat v meste vsimol, ze niekedy sa spravaju slusnejsie cigani ako bieli.
No z vlastnej skúsenosti je podľa mňa 99% z nich hulvátov, chrapúňov a darmožráčov. V Nitre ich je plná jenda ulica takmer v centre, ktorú obývajú čisto iba oni. Tadiaľ sa človek aj bojí večer ísť. Cez deň na seba pokrikujú a robia bordel, proste je to hádam najnekultivovanejší národ na celej Zemi. Mám k nim absolútnu averziu