pato83: ja uz som asi trikrat zacal s Ubuntu a vobec, ale vobec-vobec ma to nechytilo.. Ak mas nieco co bude tak idiot proof ako windows rad tomu dam dalsiu sancu
(btw. to s tym, ze nie som dostatocne chytry som nemyslel sarkasticky, myslel som to uplne vazne )
Spokojny s oboma systemami ... Vista slape jak hodinky s Indexom spolahlivosti 9,8
A ubuntu bol povodne nahodeny len na testovacie ucely ale uz som si na neho tak zvykol ze ho nepustim
njn.. je to 5 rokov stará anketa.. trebalo by túto tému zrušiť a zrobiť novú - aktualizovanú.. hneď by boli iné výsledky.. asi polovica užívateľov XP podľa mňa už dávno prešla na Vistu.. (vrátane mňa)
brm ja som stale verny fanusik XP a neprejdem na Vistu ani za nic .... mozno ma zlaka sedmicka ... XPecko je sviznejsie a bezia mi pod nim lepsie hry ... este stale pre mna nedozrel cas na nieco ine ako upravene XPecko....
Veď napíšte nejakému moderátorovi nech obnoví anketu. Aj ja som zvedavý na tieto čísla. A nebolo by odveci, keby sem hojko hodil aj nejakú štatistiku, koľko používateľov hojka.com má aký OS. Iste sa to niekde zaznamenáva...
Na jednom PC Win XP Sp2
Na inom Win Vista 32-bit SP1...
Chystám sa tam prasnúť Vistu 64-bit. Oplatí sa? Keďže mám 4GB ram tak áno. Ale Je tam i iná výhoda?
Hlasovanie resetnute..., Windows 7 pridavat nebudem, nakolko nie je este vydany a nejaky ten cas si este pockame. Windows 2000 Professional som zaradil k serverovym rieseniam ako je 2000 Server, 2003 a 2008, nakolko by to vela ludi mohlo zmiatnut, aj tak vela takychto uzivatelov nebude.
Ale kopa ludi uz Win7 pouziva. Ja mam teda tiez svoj nazor (nie velmi lichotivy) na pouzivanie systemu v beta verzii ale nebudem zatvarat oci a tvarit sa ze to ludia nerobia.