Vydrz bez spanku

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Zaciatok ... Neviem mna to viac nepusti ...
Resp. Pusti ale potom za bud zle zobudim alebo mi je cely den na prd. Proste sa dokazem zobudit ked mam fazu nad REM ale ked si poviem ze este 5minut tak je to v prdeli. To asi kazdy pozna.

Maximum som prespal po operacii noh. Po narkoze som "dospaval" 50h aj nieco. A to bol sakra dobry spanok :)
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa debo3000 »

spoluziak trpel nespavostou a 9 dni nespal vobec. potom mu je*lo a vyhlasoval ze je jezis...
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

debo3000 napísal:spoluziak trpel nespavostou a 9 dni nespal vobec. potom mu je*lo a vyhlasoval ze je jezis...
a ako skoncil?

k teme: osobne som najviac vydrzal 2 dni, potom prisiel spanok takmer okamzite
min01
Expert
Expert

Príspevok od používateľa min01 »

ja som maximalne vydrzal 27-29 hodin

Ale ked som unaveny a pride nejaka zabava (kamarati , nejaky material ktory studujem) tak vtedy nesom unaveny.... u mna to asi zalezi od cinnosti ale neskusal som viac ako tych 27-29 hodin spanok neskodi takze nevidim dovod ho obmedzovat.

Ja mam problem s nespavostou ja v noci neviem zaspat a potom rano vobec neviem vstat.A napravujem si to tak ze celu noc nespim a na nasledujuci den idem spat okolo 8 a vstanem o 5 rano ..... tak som si naposledy napravil biorytmus lenze potom prisiel silvester a ... bola nespavost znova spät
Bolldar
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bolldar »

tak je jasné, že člověk vydrží déle... stačí mrknout na soutěž, která spočívá v tom, kdo dokáže nejdéle hrát PC hry beze spánku... rekord drží nějaký čech se 100 hodinami :) ... alespon co vim :)

Jinak Američtí vojáci mají pro případ nejvyšší nouze nějaké drogy, se kterými vydrží 10 dní ve 100% bdělosti.. ale prý to likviduje organismus a pak se z toho dostáváš asi 2 týdny :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja som raz na stanovacke vydrzal nieco cez 24hod....ale to bolo len nejakych 25-26 hodin a potom ma to zlomilo.
Inac ked ma pamat neklame, asi rok do zadu robil jeden typek rekord.....aj ho prekonal, ale neuznali mu ho, koli bezpecnosti ostatnych (buducich) rekordmanov ktory by sa to snazili prekonat....
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

moj rekord 36 hodin. kludne by som vydrzal aj 48. cely den doma, potom nocna v praci a dalsi den s priatelkou. najhorsie obdobie bolo v noci od 3:30 asi do 6:00. do 7:00 som sa dal ako tak dokopy, aby som vladal aspon trochu. a zrazu o asi 9:30 alebo 10:00 prisla nova varka energie neviem odkial. akonahle zacalo svietit slnko, tak som mal pocit, ze som vyspaty a ze zacina den. vobec som nebol unaveny. uplne v pohode som prezil cely den a dokonca som ani nezival. ten spanok vobec nechybal. deficit sa zacal prejavovat ale o to nahlejsie neskoro vecer. zrazu prisla neskutocna unava a spanok, ktory trval 12 hodin a na dalsi den dalsich 12 hodin. stacil by jeden enregeticky napoj a tych 48 hodin by som vydrzal, ale nie tahat dalsiu nocnu. skor robit nieco zaujimave. vtedy som si aj uvedomil kolko sa da toho postihat ked clovek neprespi tolko casu. den nie je az taky kratky ako by sa zdalo :)
pryja napísal: Najlepsie je, ze nazov temy je vydrz v spanku a my sa tu cely cas bavime o vydrzi bez spanku. :)
tiez sa mi to nejako nezda :D

vydrz v spanku: ak sa rata aj prevalovanie sa v posteli a celkovo kvasit v posteli, tak tri dni, ak len cisto spanok, tak asi len nejakych 13-14 hodin.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

60 hodin a nikdy viac. To som tahala 2 roboty naraz - rano osmicka, stade rovno do nocnej/12/, po nocnej zase 8 hod. v robote a potom do rana diskoteka a z diskoteky do dennej/12/. To som bola uz taka unavena, ze som nevladala ani rozpravat, chodila a robila som ako naprogramovany robot. Ked som vecer dosla na ubytku a padla do postele, myslela som, ze hned zaspim, ale prehadzovala som sa v posteli a napriek tomu, ze som na tu chvilu uz tak cakala, nie a nie zaspat. Nakoniec som zobrala tabletku a potom som prespala skoro cely den.
Najlepsie je, ze nazov temy je vydrz v spanku a my sa tu cely cas bavime o vydrzi bez spanku. :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Práve teraz držím nejakých 30 hodín, a momentálne mám pocit, že keby som si uvaril dalšiu kávu, tak okolo tých 40 zvládnem bez problému...
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

nemam to presne odstopovane, ale na LANparty sa bezne taha cely cas bez spanku :) cca 3 dni.
Pocas skuskoveho to mam max 45hodin, tam som si to spocital, ked som si vyhodnotil za ako dlho som sa dokazal naucit na ustnu cast skusky po tom, co som sa dozvedel, ze som pisomnou kupodivu presiel :D

inak cital som nejaky clanok kedysi o ludoch trpiacich poruchami spanku..., tusim, ze to bolo prave o tom typkovi, co je ako odpoved v tej question, co tu uz niekto pastoval. To uz je horsie..., chcete spat, ale neviete...
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

48 hodin skoro v kuse v robote pri organizovani jednej velkej akcie :)
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

3 4 dni viac som ani neskusal .. to je uz sialenstvo ... uz po druhom dni mi riadne ako sa hovori je***lo :D a sa pamatam ze presne vtedy sa menili spoje :D a vidim 17 na furci :D a ja ze do frasa ja uz by som sa fakt mal ist asi vyspat :D jaka nahoda ..no a potom som tahal este dalsie dva dni a po stvrtom dni som uz asi nevedel zratat ani 2 a 2 :D to bolo fakt brutal ja som isiel ku kompu a stokrat som si pozrel jednu vec lebo som nevedel ci som si ju uz pozrel :D
Bolldar
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bolldar »

Jinak já jsem vydržel kolem 36 hodin nonstop... ale pak jsem usnul na 1 hodinu a jel jsem dalsich 20 hodin :D ... pak jsem spal asi 12 hodin a kdyz jsem se vzbudil tak se mi chtelo silene spat :D

PS: bez energetaku a kafe nepiju :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

24h bez akychkolvek sraciek
wrtulka33
Light Star
Light Star

Výdrž bez spánku

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

Tak my na 3dňovom výlete sme prvú noc v pohode nespali, veď ako vždy plný energie..2. deň vyzeral dosť vytazene , a noc sme prežili na redbulloch...na tretí deň sa myslím odchádzalo a dospávali sme vo vlakoch a doma..čiže najviac som vydržala dva dni..ale len s pomocou energetického nápoja ,inak by som to nezvládla... :lol: :lol:
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

54 hodin ... ale potom som asi 14 vkuse spal :)
expo-br
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa expo-br »

48 hodin (pocas skuskoveho) a potom som sa fajne vyspal
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

min01 napísal: Ja mam problem s nespavostou ja v noci neviem zaspat a potom rano vobec neviem vstat.A napravujem si to tak ze celu noc nespim a na nasledujuci den idem spat okolo 8 a vstanem o 5 rano ..... tak som si naposledy napravil biorytmus lenze potom prisiel silvester a ... bola nespavost znova spät
podobne :? preto sa radsej vyhybam piatkovym akciam :lol: na zaciatku leta chodim spat najprv o polnoci, potom o jednej, druhej a predlzuje sa to tak ze ani o 5 rano neviem niekedy zaspat. no raz to bolo tak ze som jednu noc nespal, druhu iba 2 hodiny a rano som isiel na orange summer fest. bol som tam cely den zabity :D ale zauijimave ze ako prisla noc mal som stale viac energie a necitil som sa unaveny, mozno preto ze ma hudba na feste prebudila :wink:
inac neviete ako to je s dobiehanim spanku? musi organizmus niekedy dobehnut nedospate hodiny? lebo cely tyzden sa mi dari spat tych 8 hodin, ale aj tak sa necitim sviezo. napr. dneska som spal uz 11 hodin a stale som zabity :(
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

moj rekord je 3 non-stop prebdene noci.
Prvu noc som pracoval na akcii, capoval som pivo. Rano som siel domov, vobec sa mi nechcelo spat, normalne som fungoval a poobede som siel na dalsiu akciu capovat pivo :) tak isto do rana.. Dalsi den som opat v pohode zil, tesil som sa ze sa vecer fajn vyspim, ale dostal som zadarmo vstupenku na festival, tak som povedal ze este noc potiahnem... :))
Bola to velmi tazka noc a na druhy den ked som prisiel domov, som si sadol na postel a mal som take stavy, normalne sa mi zdalo ze sa zavesy hybu...proste som videl vselijake haluze...hned nato som zaspal, spal som asi 20 hodin.
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Ja som vydrzal nejak okolo 3 dni necelych, neviem presne. Ale dva dni je v poho vydrzat. Aj pred nedavnom som siel do prace na nocnu a to som bol od rana hore a na druhy den teda skor na prvy :D som siel na poobednu a potom som zas bol dlho za PC. ako v pohode :) ale neodporucam to robit dost casto, lebo dost to unavuje :lol:
Napísať odpoveď