chcel by som sa od vás informovat a dozvediet sa niečo o výmennom pobyte ako to funguje a tak podobne..na googli som pozeral rád by som išiel na výmenný pobyt do japonska kedže to je krajina ,ktorá ma nesmierne láka nie ako vačšinu ludí "tá Amerika"..mojím snom je navštivit Japonsko..rád by som šiel na vým. pob. do japonska lenže som nič nenašiel za všetky pomocné a zaujímavé rady dakujem
Výmenný pobyt
Výmenný pobyt
Dobrý,
chcel by som sa od vás informovat a dozvediet sa niečo o výmennom pobyte ako to funguje a tak podobne..na googli som pozeral rád by som išiel na výmenný pobyt do japonska kedže to je krajina ,ktorá ma nesmierne láka nie ako vačšinu ludí "tá Amerika"..mojím snom je navštivit Japonsko..rád by som šiel na vým. pob. do japonska lenže som nič nenašiel za všetky pomocné a zaujímavé rady dakujem
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zalezi na organizacii. Vacsinou sa ti bud zvoli rodina alebo si ju vyberes asi mesiac alebo 2 pred odletom do danej krajiny sam/a.
Doletis
... Rodina ti stanovi pravidla (Este sa mi nestalo a ani som nepocul aby natrafili na neprijemnu rodinku) Kedy sa ide von, dokedy mozes zit v meste atd...
Bud chodis pocas dna na nejake kurzy (AJ) alebo len travis cas s rodinkou ... To zalezi od daneho vymenneho pobytu.
Ja som sice zazil len jeden na Malte ale kamaradi/dky si vzdy pochvalovali a ja tiez.
Doletis
Bud chodis pocas dna na nejake kurzy (AJ) alebo len travis cas s rodinkou ... To zalezi od daneho vymenneho pobytu.
Ja som sice zazil len jeden na Malte ale kamaradi/dky si vzdy pochvalovali a ja tiez.
No neviem, či ti pomôžem, ale kamarátka chcela ísť strašne do Švédska, tak sa nakontaktovala na nejakého profesora nejakej univerzity, spýtala sa, či by mohla prísť, on jej poslal akceptačný list, podala si žiadosť o štipendium na ministerstvo, oni jej ju schválili a teraz je vo Švédsku...Femii napísal:nie že som lenivý..ale nejaké organizácie by sa nenašli? kedže ako som spomínal nenašiel som nijakú ,ktora sa týka japonska len anglicka ,usa a podobne čiže ak by sa niečo našlo budem velmi vdačný
hladám,hladám ale absolútne nič som nenašiel o výmennom pobyte v japonsku..len samé Anglicko a USA a iné..inak výmenné pobyty je nutné len kvoli škole? rád by som išiel k nejakej rodine a tam proste býval..ale asi je nutné chodit do školy,nie? hm,len ja už pomaly končím strednú a neviem ako to bude potom fungovat či budem mat ešte tú možnost ist do inej krajiny dá sa to či nie?
vdaka
vdaka