Krátke príbehy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
lacijawa
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Krátke príbehy

Príspevok od používateľa lacijawa »

Zdravím,takže mám vymyslieť na Angličtinu nejaký príbeh na tri minúty kde budú spomenuté slová ľudské vlastnosti nenapadá vás niečo o čom by to mohlo byť?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

ľudské vlastnosti - to môžeš napísať o hoci čom. Napríklad aj o autobusárovi - ohľaduplnosť, že ti nezavrie dvere pred nosom :)
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Stoporko napísal:ľudské vlastnosti - to môžeš napísať o hoci čom. Napríklad aj o autobusárovi - ohľaduplnosť, že ti nezavrie dvere pred nosom :)
dobrý nápad

//autoeditácia príspevku ( 05 Mar 2009, 16:08 )
Dobre takže robím ten príbeh na tému Nestihám do školy a vtom je zavrhnuté aj ten autobusár...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No tak v mojom prípade je to presne opačne - autobusári mi permanentne zatvárajú pred nosom dvere :P Šprintujem na zastávku, prídem pri dvere a vtedy sa práve zavrú...Nie je možné, aby ma nevidel, ale naschvál mi pred nosom tie dvere zabuchne.

No ale k téme - vymysli si hocičo, napr. ako si pomohol babke s nákupom domov :)
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ja som to urobil tak že ráno som vstal potom že som nestihal som nevedel nájsť kľúče od domu a tak... a nakoniec že mi autobusár zavrel dvere pred nosom a že som neprišiel do školy trocha odveci pribeh ale ta čo už. INAK DIK ZA RADY
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

a ked si to takto spracoval tak na aku ludsku vlastnost je zamerany? neohladuplnost?
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Skús sa napr. inšpirovať niečím takýmto + pridaj tam pár prívlastkov. Vtip sa vždy cení..
http://www.joke-archives.com/classroom/ ... chool.html
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Laci Laci co za skolsku temu tu ty nedas :lol: Ja som to spravil tak ze ked sa ma opytal ci mam ten pribeh ze nemam ale ked kce tak mu nieco z hlavy poviem a tak som si zobral tu kopiu s frazami a aj so slovickami a trepal som 2na3 a dostal som aspon 2 8)
btw bol som jediny z triedy co to mal 8)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

To sa uz raz stalo aj mne, ze ked som chybal a nevedel som, ze moji spoluziaci dostali ulohu, ze sa maju naucit rozpravat o svojich dobrych a zlych vlastnostiach alebo o tom ako sa doma ucia.V skupine je nas zial uz iba 8 ziakov ktori sa este ucia nemecky jazyk na skole.Ked ma ucitelka vyvolala tak som jej zacal hovorit ako sa ucim a podobne prkotiny, ziadna domaca priprava, dostal som tiez dvojku a z tych siedmich spoluziakov to nemal nikto a nikto sa ani neodvazil to porozpravat z hlavy, takze asi tak. :) Ked vies slovicka a zakladne pravidla ako sa tvori slovosled viet, tak nemas problem,ucitelke porozpravat kratky pribeh.
FX4087
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FX4087 »

Sorry kámo ja som skôr na úvahy a military poviedky
Napísať odpoveď