Slovensko - Albánsko (nepriatelia?)

Diskusie na politické témy...
psycho
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

vztah k albancom je asi o tom kto ich este toleruje a kto uz nie... toleruju ich ty pre ktorych lacno pracuju kedze vo vyspelych krajinach makaju za euro a este aj radi a robia to co sa nam nechce.. na druhej strane produkuju ten svoj bordel aj u nas cim sa miera tolerancie za tu lacnu pracu znacne znizuje... my sme asi ich nepriatel cislo 2 preto ze vieme ze raz ta miera bordelu znacne prerastie ich prispevok vo forme prace kedze pracovat sa im nechce (vid nas typ albancov na luniku atd) a radsej poberaju podporu pripadne robia "mafiu". aj ked aj tam posobia zvacsa ako nahraditelny zdroj ( lahko vymenitelny a postradatelny) "prace" pre vacsich hracov.
pythonka
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pythonka »

Pantinela napísal:ktovie koľko národov myslí takto o nás.... :?
Myslím si, Pantinela, že nás to nemusí zaujímať.
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kacjak116 »

Kosovski albanci = krysy

Rad by som vedel od coho bude ta "krajina" zit... mohol by som vam tu postnut 200 fotiek z cesty od srb-kos hranic... jedine co som videl bola tepelna elektrarna, rozostavane domy bez omietky, konske a oslie zaprahy na cestach, 1 navigacna tabula/50km....

Pôda onicom. Ked som prisil do Pristiny tak som mal na aute skoro 2 cm povlak prachu, dymu, a neviem este akych svinstiev... som sa s tym potom trapil vela hodin v garazi to dat dole..
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Na to že sme nepriatelia teroristického albánskeho štátu, ktorý na svojom území proti veštkým medzinárodným zmluvám cvičil vojakov na boj so srbskou armádou, zabíjal Srbov a ich orgány predával americkým mecanášom, musíme byť hrdí. Zabíjali ženy a deti, odrezávali im hlavy a potom sa nimi vystatovali. Ani jeden z týchto podlých albánskych zločincov nebol dodnes potrestaný. Ani medzinárodným súdom ani nijakou inou inštitúciou. To čo robili Albánci robili ešte pred vojnou, kto sa čuduje Srbom prečo zakročili toho nechápem, ktorý idiot by nechal rukou podlého vraha hynúť vlastný národ?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Pantinela napísal:ktovie koľko národov myslí takto o nás.... :?
zo skusenosti zo zahranicia: ak vobec teda miestni registrovali rozdiel medzi Slovakom a Poliakom nepovazovali nas za problem, lebo nerobime kraviny, o to viac na Ostrovoch mali "v zaludku" Litovcov a Lotysov, ktori by sa dali charakterizovat Lookerovim popisom...
Slamy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Slamy »

akože osobne sú mi Albanci úplne ukradnutý... áno, Kosovo, ale podobnú zberbu požujem aj Srbov, takže beriem s rezervou... potom tu máme mafiu... no tá je všade, kde je chudoba... rovnako, ako bola na Sicilií v časoch vzniku, v Rusku, Japonsku (opäť, v časoch vzniku, teraz je členstvo skôr otázka rodu, predkov...) a mnoho mnoho ďalších príkladov, kde je chodoba a priamo úmerne s ňou aj organizovaný zločin... však aj my v 90. rokoch sme na tom neboli najlepšie a hľa, koľko Černákov, Takáčov, Sýkorov a podobných individuií sa tu vyskytlo :)
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

ja som samostatnosť Kosova uznal.

Kosovë është Kosovë. Nuk është Sërbia!

Mam aj polovicne Albanske korene tak s nimi sucitim. :wink:
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

Linkman napísal:ja som samostatnosť Kosova uznal.

Kosovë është Kosovë. Nuk është Sërbia!

Mam aj polovicne Albanske korene tak s nimi sucitim. :wink:
Tak to más dorých priateľov ! UČK vrahov a predajcov s Srbských orgánov zajatých srbov ! ! ! :smt067 :smt067 :smt067
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Linkman. ;)

Mojimi nepriatelmi nie su. :) A myslim si, ze niektori hlupacikovia nevedia rozdiel medzi Kosovom a Albanskom. A ludmi z Kosova a z Albanska.

Kosovo nie je Srsko a nikdy nebolo. ;)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

p4ra:

p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

krija, po minute som to musel vypnut, lebo som sa trhal smiechom. A tymto prispevkom prestavam reagovat na Kosovo atd., lebo sa zase nikam nedostaneme. Kazdy nech si ma svoj nazor, ako ho mam aj ja. ;)

Ale som pichol do osieho hniezda, nemyslim teraz na teba krija. :)
Lukas.229
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lukas.229 »

Druhy najvacsi nepriatelia? :D a to mas odkial? daj sem ten link odkial si to našprtal.... Neako mi to nejde do hlavy a este nieco Kosovo neexistuje podla naaas slovákov lebo sme ho neuznali, aspon pre mna je to stale srbsko nech sa aj poseru na mieste aj s amiikmi :) tak isto ako Abchadzko
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nadl napísal:Tak to más dorých priateľov ! UČK vrahov a predajcov s Srbských orgánov zajatých srbov ! ! ! :smt067 :smt067 :smt067
Fajn takže tým chceš povedať že ty kedže sa považuješ za Slováka máš styky s národným odporom či? :nono1:

Ja sympatizujem z normálnymi Albáncami a nie militantnými.
Btw viete o tom, že na Vysokej škole ekonomickej v Nitre prednáša moj albánsky kamarát ?
pre predstavu... že nie každý Albánec musí byť hneď uniformovaný učkista.
A kto si myslí, že je tak nemá všetkých 5 pohromade.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Linkman, presne pre toto som nechcel pokracovat v diskusii s nimi. O Kosove, Albansku, ci Albancoch pi*u vedia, ale budu mudrovat. :) Usetri si cas, nervy a klavesnicu a nereaguj. :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Linkman napísal:Fajn takže tým chceš povedať že ty kedže sa považuješ za Slováka máš styky s národným odporom či? :nono1:

Ja sympatizujem z normálnymi Albáncami a nie militantnými.
Btw viete o tom, že na Vysokej škole ekonomickej v Nitre prednáša moj albánsky kamarát ?
pre predstavu... že nie každý Albánec musí byť hneď uniformovaný učkista.
A kto si myslí, že je tak nemá všetkých 5 pohromade.
A to ma byt ako argument na uznanie Kosova? Skus to vysvetlit tym srbom co po navrate do kosova nasli svoje domy vypalene alebo znicene, co museli z dovodu kosovskeho teroru opustit svoje dmovy.

Hlavna vec ze nie vsetci Albanci su uck ale na utrpenie srbov na to zvysoka budeme srat, podstatne je ze mame politicky korektny nazor, ze p4ra?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Chudacikovia Srbi, tak strasne trpeli, tak strasne. Hlavne v rokoch 1991 - 1995. Povedal som si, ze uz nebudem dalej komentovat, od tohto postu to aj dodrzujem.

K tomu dodam len toto:

kali520
Darca
Darca

p4ra si pokrytec, na jednej strane hovoris ze albanci niesu vsetci rovnaki a srbov skatulkujes.

Kukni radsej film Uloupene Kosovo
http://video.google.com/videoplay?docid ... 8128880143
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:p4ra si pokrtec, na jednej strane hovoris ze albanci niesu vsetci rovnaki a srbov skatulkujes.

Kukni radsej film Uloupene Kosovo
http://video.google.com/videoplay?docid ... 8128880143
Viac neosobný a neobjektívny dokument som nevidel, sa nedivím že ho čt neuverejnila a dúfam, že si nikto neberie z neho príklad. Bohvie či ten čo to komentoval nebol nejaký prívrženec narodneho odporu alebo nejaky fašoun.
Snad už horšie môžu byť už len propagandistické filmy tretiej ríše.
Narodil som sa v Macedónsku a chodil som do Kosova častejšie ako ty do Trnavy a viem o tom, že to vôbec nieje tak ako to v tom kvázi dokumente hovoria.
Mal som kamarátku z Kosova, zastrelili ju vraj preto lebo sa predbehla v Električke pre Srba a mna kedže som nebol Srb nechcel vodič električky vôbec zobrať takže viem o čom hovorím.
kali520
Darca
Darca

No a koli jednemu vodicovi elektricky zaskatulkujeme vsetkych Srbov.

A ty s polovicnymi albanskymi korenmi si urcite doveryhodny zdroj vsak?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

... a hlavne nestranny. :roll:

// k tomu webu - Dzurinda a jeho nepodareny ansabel ... krv na ich prackach.
Napísať odpoveď