hlasovanie co je lepsie batlefield 2 alebo batlefield2142
hlasovanie co je lepsie batlefield 2 alebo batlefield2142
co mislite co je lepsie
//t0m4s3 - pokial nemate k teme povedat nieco skutocne uzitocne, napr. recenzia, pouzite prosim vyhradne hlasovanie.
//t0m4s3 - pokial nemate k teme povedat nieco skutocne uzitocne, napr. recenzia, pouzite prosim vyhradne hlasovanie.
-
Sniper-SVK
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Prometheus_49
Medium Expert
takze ty hravas hry koli grafike a nie koli hratelnosti? Mno moj nazor je, ze lepsi je BF 2. BF2142 je moc futuristicky, a uz to nie je to, co robilo BF inym. Ale uplne najlepsi je aj tak BF1942, stara klasika...Šu-Do napísal:vam tu uz s tymi temami asi je*e..
BF 2142.. kvoli tomu ze BF2 mi sekal jak **** .. newiem preco... asi softwarova chyba... a taktiez BF2142 ma krajsiu grafiku... cize nebudem hrat nieco co je skaredsie (BF2)
Kedze som hrac Battlefieldu 2 - rok a pol na serveroch bfstats a ranked + clan hodnotim to asi tak, ze BF2 je podstatne lepsi ako BF2142, nemam moc rad scifi hry a mam rad war hry so sucasnosti.
BF2142 je ako niektori viete len nieco ako "mod" hry BF2... engine hry zostava ten isty - takisto aj hw poziadavky su takmer identicke.
EA vydala BF2142 za ucelom marketingoveho tahu a opat preukazala svoju nenasytnost. Prerobila skiny hracov, spravila velky osial v mediach a hernych spravodajskych serveroch. Povazujem BF2142 len ako taky "vtip" EA a dokaz toho ze ludia sa stale daju okaslat.
Avsak je tu aj pozitivna stranka, niektori ludia maju radi scifi + novy titan mod sa docela vydaril. Ja prenechavam kazdemu vlastny nazor.
Battlefield 2 je pre mna lepsim titulom, Battlefield 2142 je len marketingovy tah a mod, ktory by dokazali postavit na nohy aj skuseni moderi napr. autori DCon ci Forgotten Hope.
BF2142 je ako niektori viete len nieco ako "mod" hry BF2... engine hry zostava ten isty - takisto aj hw poziadavky su takmer identicke.
EA vydala BF2142 za ucelom marketingoveho tahu a opat preukazala svoju nenasytnost. Prerobila skiny hracov, spravila velky osial v mediach a hernych spravodajskych serveroch. Povazujem BF2142 len ako taky "vtip" EA a dokaz toho ze ludia sa stale daju okaslat.
Avsak je tu aj pozitivna stranka, niektori ludia maju radi scifi + novy titan mod sa docela vydaril. Ja prenechavam kazdemu vlastny nazor.
Battlefield 2 je pre mna lepsim titulom, Battlefield 2142 je len marketingovy tah a mod, ktory by dokazali postavit na nohy aj skuseni moderi napr. autori DCon ci Forgotten Hope.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional