Mr.Henky napísal:Mňa by strašne zaujímalo, kedy dopekla budú pokračovať vo vysielaní 3. sezóny.
neviem ci to nie je nahodou letny serial, teda serial vysielany v case jul - august - september
objavil som ho az na markize, samozrejme som presvihol prvych par dielov, dohnal som to stiahnutim a musim povedat ze dabing je dost dobry....a paci sa mi to
eureka: tuna warez nevedieme
//sarger: a slovensky dabing priatelov robili v cine nie? mne sa tento dabing nehnusi tak ako himym, prison break alebo heroes
mirak2 napísal:neviem ci to nie je nahodou letny serial, teda serial vysielany v case jul - august - september
objavil som ho az na markize, samozrejme som presvihol prvych par dielov, dohnal som to stiahnutim a musim povedat ze dabing je dost dobry....a paci sa mi to
eureka: tuna warez nevedieme
co sa tyka toho dabingu...je hrozny, slovaci nikdy nevedeli dobre nadabovat serialy(filmy) az na par vinimiek. Ked uz tak ceska verzia by sa dala pozerat, keby existovala...ale osobne preferujem original...
Sarger napísal:co sa tyka toho dabingu...je hrozny, slovaci nikdy nevedeli dobre nadabovat serialy(filmy) az na par vinimiek. Ked uz tak ceska verzia by sa dala pozerat, keby existovala...ale osobne preferujem original...
Dabing je veľmi dobrý, lepší už je len v Housovi. Inak je to vec názoru. Ja som zase videl film, v ktorom bol český otrasný a slovensky na špičke. Záleží od toho, ako sa podarí.
Mimochodom, môžem sa spýtať, podľa akých kritérií hodnotíš kvalitu dabingu?
Tak tri dni dozadu som sa dostal k tomuto serialu.
Serial hodnotim velmi pozitivne a chytil ma ako maloktory.
Paci sa mi hlavne typ humoru, ktory je tam pouzivany a taktiez celkovo ako je ten serial oddychovy.
Clovek sa pri nom dokaze perfektne ukludnit a odreagovat..