Reálna rýchlosť sťahovania
Reálna rýchlosť sťahovania
Chcem sa spýtať akú reálnu rýchlosť sťahovania môže mať pripojenie 1,5 Mbps s agregáciou 1:10...a jeho cena je 9,92€ oplatilo by sa to za takú cenu?
Teraz mám 300kbps 1:5 a reálne sťahovanie je tak 60kB/s.
Teraz mám 300kbps 1:5 a reálne sťahovanie je tak 60kB/s.
No tak sem hodím ešte aj cenník na to či som nepokašlal jednotky
http://onet.sk/cennik.html
Tiež je možné že tam majú chybu a namiesto B dali b, lebo fakt sa mi nestalo že by som išiel aj pod 30, to keď sťahujem viac vecí alebo je na hovno server ale maximum dám až na 70kB/s.
http://onet.sk/cennik.html
Tiež je možné že tam majú chybu a namiesto B dali b, lebo fakt sa mi nestalo že by som išiel aj pod 30, to keď sťahujem viac vecí alebo je na hovno server ale maximum dám až na 70kB/s.
Vysvelti mi ako zistis z xykbps kolko je to kB teda realnu rychlost stahovania. Napriklad 2048kbps kolko je kB?STomko napísal:300kbps = 37,5kB
1536kbps = 192kB
Teda to ze tebe to ide pri "300kbps" 60kB, mozes byt radJe mozne ze ten novy net bude "nastaveny" tak ze ti viac ako 192kB jednoducho neda. A pri agregacii 1:10 je ta rychlost teoreticky desatinova, teda pod 19,2kB by si nemal klesnut
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
creobroter
Light Expert
Re: Reálna rýchlosť sťahovania
Ahojte,
dnes som bol v SATRO zriadiť si internet s viazanostou na 2 roky, dal som si zapojit tento:
SATROnet Junior
Download 30 Mbit/s
Upload 30 Mbit/s
1.polrok cena 7,90 €
dalši rok a pol 19,80 €
Chcem sa spýtať, či mi neviete povedať aká bude realna rychlosť tohto internetu ?
(Čo sa tyka agregacie, konkretne čisla neuvadzaju)
Ďakujem za odpoveď
dnes som bol v SATRO zriadiť si internet s viazanostou na 2 roky, dal som si zapojit tento:
SATROnet Junior
Download 30 Mbit/s
Upload 30 Mbit/s
1.polrok cena 7,90 €
dalši rok a pol 19,80 €
Chcem sa spýtať, či mi neviete povedať aká bude realna rychlosť tohto internetu ?
(Čo sa tyka agregacie, konkretne čisla neuvadzaju)
Ďakujem za odpoveď
Re: Reálna rýchlosť sťahovania
3,75MB/s, pokiaľ teda linku používaš len ty. Ale samozrejme to je teoretická rýchlosť a zrejme ti to bude kolísať okolo tejto hodnoty,
.
A prevod si dáš jednoducho, 1MB = 8Mb.
Off: Sám sa divím, ako som sa mohol vtedy spýtať takúto kravinu a teraz to študujem
.
A prevod si dáš jednoducho, 1MB = 8Mb.
Off: Sám sa divím, ako som sa mohol vtedy spýtať takúto kravinu a teraz to študujem