Ako lacno sa opiť? :)
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
pozri sa ja neviem ako to fungovalo ale ten alkohol sa nejako prefiltroval aspoň čo ten kamarát povedal..bol to skôr jeho nápad a ja som mal na to financie tak sme to skúsili ..možno by som bol opitý aj z toho keby že to cez ten rožok neprejde.. ja keď pijem tak príležitostne a vtedy som pil po pol roku tak možno aj preto som bol takýades napísal:hmmm ze som taky nevzdelany a nevedomy: co tym chcel autor dosiahnut?co je vzrusujuce a zaujimave na tom, ze ste zvladli iba 2 rozky? to mozem povedat aj to, ze som bol smadny, tak som si dal 3 spongie vody
-
blitzkrieg
Professional
ved to je jedno ..on je notorik jak nikto iný, zábava bola a vlastne vznikla tak ako som napísal ...možno by sme sa opili aj bez tých rožkov ...možno počul o tom chlebe a okene a chcel to skúsiť nejako inak ..neviemades napísal:ten rozok tam ziadnu ulohu nezohraval, ked si kupit normalnu vodku, tak to nema ziaden vplyv. to sa hovori, ze vazni piju okenu prefiltrovanu cez chleba, ale to je nutnost. rozok nijako ucinok vodky nepotencuje. ked si to financoval ty, tak ta kamarat odrbal a iba sa chcel ozrat
toto kamarat robil asi pred dvoma rokmi,mal tri poldeci tak ze si dal jedno do ust, otvoril usta a dychal cez to,asi tak 10sekund potom prehltol,,a ked dokoncil tie tri,do piatich minut nevedel chodit,,zdalo sa mi to hrane,,ale neviem neskusal som to bojim saerytrocyt napísal:Cenayus:Nie. V konečnom dôsledku sa do pečene dostane.
Ide o to, že keď sa napiješ, najprv sa alkohol musí dostať do žalúdka a do tráviaceho traktu, kde sa vstrebáva do krvi. Samozrejme ide cez pečeň, pretože tá je akoby "čistička" toho čo zješ a vypiješ pred tým ako sa ti to dostane do krvi. A pečeň určitú časť alkoholu odbúra.
Pokiaľ toto všetko prejde, trvá to dosť dlho.
Ale ak sa napiješ do úst, pováľaš to, dostáva sa ti chlast pod jazyk kde sa ti sublingválne vstrebáva priamo do krvného riečiska. Ide o to, že nástup účinku alkoholu je rýchlejší.
Takto sa užívajú aj lieky-pod jazyk. Aj morfíny sa takto berú-rýchly účinok...
Rýchlejšie je už len intravenózne podanie lieku.
-
Stoporko
VIP
a piť kultivovane a piť liehoviny s viac ako 40% liehom... zo sladkého slabého bolí hlava...
späť k téme: alpa ako totál núdzovka... ale NIKDY nemiešať s kofolou...alpa samotná pri troche fantázie a veľkej dávke alkoholu v tele chutí ako vodka s mentolkami. Keď to skazíte kofolou, je to hrúúúúúúza...
Iná varianta je kúpiť v potravinách ploskačku niečoho tvrdého a to piť systémom dúšok pováľať v ústach... a je vystarané...
Osobne som zástancom pitia kvalitnejších liehovín v rozumnej miere... text vyššie je len reakcia na túto tému, písaná v nočných hodinách, ako spomienky na situácie, ktoré je dobré si zažiť, no netreba ich opakovať...
späť k téme: alpa ako totál núdzovka... ale NIKDY nemiešať s kofolou...alpa samotná pri troche fantázie a veľkej dávke alkoholu v tele chutí ako vodka s mentolkami. Keď to skazíte kofolou, je to hrúúúúúúza...
Iná varianta je kúpiť v potravinách ploskačku niečoho tvrdého a to piť systémom dúšok pováľať v ústach... a je vystarané...
Osobne som zástancom pitia kvalitnejších liehovín v rozumnej miere... text vyššie je len reakcia na túto tému, písaná v nočných hodinách, ako spomienky na situácie, ktoré je dobré si zažiť, no netreba ich opakovať...
-
mehmed
Darca
Páni a dámy. HRDO vám oznamujem, že som včera v záujme vedy skúsil na vlastnej koži/sliznici to, čo bolo už predtým opísané. Vypýtal som si tampón, namočil ho do vodky a verte-neverte, napchal som si ho do riti. nechal som ho tam pôsobiť minútku a potom som ho vybral.
To, čo je ale podstatné je, že som bol na**baný ako delo, čo som si dal predtým iba dve iniciačné pivká. Funguje to.
Pridávam klasické: "Neskúšajte to doma." A fakt si dajte bacha a neprežente to. Viac ako jeden mierne namočený tampón neodporúčam. Aspoň teda na začiatok...
Už sa teším na K-!

To, čo je ale podstatné je, že som bol na**baný ako delo, čo som si dal predtým iba dve iniciačné pivká. Funguje to.
Pridávam klasické: "Neskúšajte to doma." A fakt si dajte bacha a neprežente to. Viac ako jeden mierne namočený tampón neodporúčam. Aspoň teda na začiatok...
Už sa teším na K-!