Reklamacia mobilu

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Reklamacia mobilu

Príspevok od používateľa mihalswk »

mam takyto probleem ze : mam mobil SE k550i a a dal som ho reklamovat T-mobile z dôvodu ze mi najprv zamrzal a potom vôbec nesiel spustitt a tuto reklamaciu mi neuznali lebo ze NA doske PCB bola zistena oxidacia. a chcel by som sa spytat ze ci by sa to dalo neako opravitt a kolko by to asi tak staloo ,..,,.,.ze ci sa to oplattii vlastne dat do opravy
Rattata
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rattata »

Otazka ci tam vobec je taka zavada ako napisali. Prisiel telefon do kontaktu s tekutinou ? Uz mi totizto t-mobile leze na nervy. Nedokazu normalne vyreklamovat telefon, vzdy napisu ze je chybna MB a bud mechanicke poskodenie abo tekutina....

Myslim ze v telefonoch existuje nejaky pasik, ktory ak je zafarbeny znaci to ze bol v kontakte s vodou. Skus pogooglit.
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ne ne vobec nebol v kontakte s tekutinouu,.,.,.ja nwm akoze ale jak u drbnutych toto fakt ,.,.,.uz 3 reklamacia ,,.,.,.a takuto somarinu sprava omg
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

narokom aby ti nemuseli dat novy kus :?
Rattata
Light Professional
Light Professional

jj jedznocne ako hovori filipito... musi sa dat nejako branit proti tymto oj.bom
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hej hej to som si hned myslel .,,.,.jajha to je v riti tooto ,.,.,.,.a ked ho pojdem reklamovat este raz tak co sa stane??? Najprv mi povedal ze je v zlom stave a potom ze je na doske oxidacia,.,.aa ja mam 2 zarucnee ,.,.,.lebo ked som ho dal 2x reklamovat tak som stratil zarucny original a dali mi druhy a teraz som nasiel aj originall a to ze neuznana reklamacia to mi napisali do tej kopie. A troska by som ho dal do lepsieho stavu aby vyzeral skoro ako novy .,,.,.akoze krity by som vymenil,.,.,.to by sa nedalo?
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

tak to neviem ci mat pravdu s tym ze naschval aby mu nedali novy kus..presne tento isty telefon som totiz vyreklamoval ja 3 krat a s totalnou banalitou oproti tomuto...neslo mi jedno sluchadlo na hands free... no a mam novy fon a lepsi:) btw nechapem to pretoze mne pri reklamacii pomenili este aj kryty fotak a podobne len neopravili problem :) maju fasa servis :roll: skus ho dat este raz reklamovat ak sa da
Rattata
Light Professional
Light Professional

gratulujem ti a zavidim tvoje pozitivne skusenosti. Moja osobna skusenost je presny opak. Napisali mi mechanicke poskodenie a predavacka v predajni sa na mna osoptila ze by som mal platit 500sk !!! Chyba bola uplne niekde inde. Rovnako kamarat- oxidacia, ziadna oxidacia po rozobrati telefonu odbornikom nebola, pasik nedotknuty atd. Vypytal si par eur za vymenu nejakej suciatsky a mobil mu funguje.
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

ak davas 2x reklamovat vec ktoru ti uz predtim neuznali tak druhykrat ta za vybavenie/nevybavenie reklamacie mozu pytat peniaze...

BTW: dal som reklamovat LG nefungoval. (NAY ELEKTRODOM)
vratili mi to so slovami ze pravdepodobne padol na zem lebo ma poskrabany kryt.
isiel som ho reklamovat do druhej predajne (ine mesto)
Nepreznal som sa ale ze uz som ho raz daval reklamovat, oni na to prisli a prisiel mi papier ze mam zaplatit 500SK inac mi telefon nevratia.
Chce to vsak len pevne nervy, dnes mam telefon doma vyreklamovany a vsetko samozrejme v ramci zarukyz tych penazi som im nedal nic.
Cize zaver je taky ze sa netreba bat nastudovat si reklamacny poriadok a stat si za svojou pravdou....
Ak ti nikdy nepadol do vody ani si ho neolial ani si ho nadmerne nepouzival v dazdi tak nema tam byt aka oxidacia takze sa nenechaj klamat....
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

dpc tam lebo nwm co mam robit.,,.,.mam ten mobil na paušal ,.,..,a to teraz akoze budem platit pausal a nebudem mat mobil?? co mam s tym spravit???,.,..,.,
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

uz tu na fore niekde bola tema otom ze ludom po reklamacii vratili telefon s neuznanou reklamacou lebo vraj prisiel do kontaktu s tekutinou, skus pohladat

btw ako tu niekto uviedol (je otom napisane aj vtej teme) vzadu pod baterkou alebo niekde v tom mieste by mal byt malicky stvorcek papierika...bezne biely, a ked sa dostane do kontaktu s tekutinou tak scervenie tusim...tak skus poopzerat... resp. najst tu temu ;)
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

ten pasik vobec nemusi byt cerveny mal som pripad ked pasik biely ako sneh a oxidacia ako prst, a chod na s5 reklamovat ak ti nedali fotku tej oxidacie povedz ze potrebujes dokaz, ja som bezne daval fotit/fotil oxidacie . a fakt ze niekedy staci vlchkost uz okolo 70% aby sa vytvorila miniaturna oxidacia
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

jj vidim ten pasik je biely ,.,.,.,.akoze ja nwm ten mobil nebol vobec vo vode ani nic omg ,.,.ja nwm ,.,.,asi mu tam zajtra pojem rozbit hubu ,.,.,..zasrany T-mobile ,..,,.s t-mobilom som uplne skoncil,..,.,.
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Sak hej, po tom pasiku staci prejst trosku spotenym prstom a hned je cerveny...
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

a to ked prejdem po nom prstom a bude cerveny tak to je akoze hned oxidovana doska??
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nie, oni sa nato pozru a vidia ze je cerveny tak vidia ze bol v kontakte s vodou a hned zamietaju reklamaciu
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

http://www.hojko.com/mobil-reklamacia-c ... t=neuznana reklamacia

tu je presne moj problem,.,,.,.je tam aj obrazok,.,.,.a presne môj mobil a na baterke ani v mobile za sim kartou nieje cerveny pasik ,..,,
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

pokial ti napise servis ze mas telefon zoxidovany tak ver tomu ze ho zoxidovany mas....
nebud nasraty ani na t--mobile ani na servis ale na seba....

maximalne by si mohol byt nasraty na vyrobcu mobilu ktory nedostatocne utesnil telefon..

pozri robil osm v servise mobilov a viem ako to tam chodi... pokial ti servis povie ze ten telefon je zoxidovany tak zoxidovany bude a ma to aj vyfotene takze si kludne skoc to toho servisu kde ti zrusili zaruku a vypytaj si fotku....
pokial ti fotku nedaju tak mas moznost to riesit dalej....

nuz a co sa tyka tych pasikov ktore zcervenaju je to bohuzial blbe ale oni skutocne su na nieco dobre, ludia su vychcani a zatecene telefony pred tym ako prinesu do servisu otvoria vycistia aby nic nebolo vidiet a tvaria sa ako keby nic... no a potom sa samozrejme vyrobca musi chranit... uzivatel ktory skutocne ten telefon pouziva tak ako ma nema mat preco obavy.
TROLCO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TROLCO »

tak zaoxidovany mhol byt ak si si fon baral zo sebou do kupelni ked si sa sprchoval..alebo ked si presiel nahle zo zimy do tepla..to vsteko moze a spovosobuje kondenzaciu..takze to vyzera ako keby ti spadol do nejkej tekutiny..

ak podla teba si nezavinil poruchu mt ty, tak chod za znalcom ten ti da znalecky posudok ci si poruchu zavinil ty, ak nie, s tym papierom chod do predajne a mt ti musia zobrat a vyreklamovat

inak ja som nedavno reklamoval moju Nokiu 6300, v O2(prestal mi ist mikrofon),mal som uplne rozbity krit, drzal uz len na jednom srobiku a druhy srobik mal zodraty zavit,sklicko bolo prasknute a riadne..atd .. a vyrklamovali mi ho tak, ze s mojho tlefonu mi nechali pvovodne len tlacitka a zadny krit inak mi dali vsteko new+najnovsi soft...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Tiez mam podobnu pozitivnu skusenosti ked som reklamoval este moje vtedajsie s500i ktore mal popraskane klavesy (vseobecne znamy problem tej rady). Vymenili mi kryt, doskrabane sklicko atd, takze som bol maximalne spokojny a prekvapeny. Dokonca som ani nevedel najst zarucak a rozne tie brozurky a instalacne cd ale ked som napisal na hej.sk (kde som ho kupil) tak povedali nech si s tym nerobim hlavu a poslem im to s tym co najdem. Zarucak vystavili novy, veci tam dali svoje a vsetko prebehlo hladko. Rozhodne palec hore.
Napísať odpoveď