jj...ak sa nieco nezmeni tak hey....lebo pain nema teraz cas....ked tak sa ozvem ja alebo ty na ICQ (mne mozes pisat aj ked nie som online...byvam casto invisible)
Preco by nemohol byt gaspo a majco spolu? Gaspo je v skupine kde je 6 dvojic, a ak majco nema spoluhraca u nas su len 4, takze ak preradime gaspa s majcom do nasej skupiny v obidvoch bude po 5 teamov co je normal. Ak s tym obaja suhlasite tak vas dame dokopy a preradime, lebo do nedele cakat je podla mna zabijanie casu. V nedelu sme chceli mat dohrane, nie zoradovat skupiny.
gaspo.sk napísal:moj spoluhrac Burous_A.C.A.B tiez neodpoveda. pockam este do vikendu a ked tak by sme to mohli poriesit spolu.. ale este je skoro na zavery. do nedele casu dost .
v SS mas vysvetlenie, dufam, ze do nedele bude vse ok
mame este hrat zapas s gigabite/gigabyt a s mirekom a šuflikom..moje icq je 362693746 a na pokec sleedd1119..najlepsie keby sme hrali niekedy neskorsie vecer lebo mam doma problemy s netom a v tejto dobe mi to nejak pomaly frci..bol by som rad keby ste sa ozvali...
Blizi sa nam koniec tyzdna a ako som uz hovoril cup by mal trvat do konca tyzdna. Dnes vecer o 18:00 musia byt odohrane vsetky zapasy. O 18:00 zahajujem PLAY OFF ktore bude trvat do konca tyzdna. Zapasy ktore nebudu odohrate budu bud stornovane (0:0) alebo v neprospech teamu ktory sa nedostavil. Mame dnes velmi blbe pocasie, neviem kam by ste sa chystali. Vetsina z vas sedi doma tak prosim o dohravky zapasov.
Este mensia zmena: dvojca Gaspo.sk+Burous_A.C.A.B su preradeny do 4 skupiny z dovodu chybajuceho teamu v skupine 4. Zatial co v skupine je 6 teamov.
Tu su zapasy ktore treba dnes odohrat:
r3mi + SuFFel : Gigabyt + Gigabyte
r3mi + SuFFel : milan dead + Kacer Maros
NOTORIK TEAM=/vodka+brzda/(MATO) + Mastros : 4fuN Darkwar+Keksso
Gaspo.sk + Burous_A.C.A.B : lekvarklatim + Filipito
Gaspo.sk + Burous_A.C.A.B : pegasusss_iron_pecen_SVK_ZV + Nadeo_Svk
e.g mozno + ^!(-_-[D]EA[D]-_-)!^ : heRoo + namrazza
e.g mozno + ^!(-_-[D]EA[D]-_-)!^ : DeFeAt+M3[R]kY
heRoo + namrazza : Vortex+sorrow
DeFeAt+M3[R]kY : Vortex+sorrow