Prosim poradte - aukcianaruby.sk

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
quancej
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

tomuto sa hovori hyenizmus... asi im nejde kseft, ked sa uchyluju k metodam "podomovych obchodnikov" a im podobnej zberbe.
kolko ma Vas syn rokov? ak ma menej ako 14 tak nie je co riesit.
podla mna nie je mozne niekoho zazalovat za takyto skutok, kedze na vine je prevadzkovatel, ktory nie je schopny si overit vek...
login21
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa login21 »

nie, ja im neverim, len este sa mi taketo nieco nestalo, tak neviem, co mozem od toho ocakavat, lebo zaplatit by bola asi riadna blbost
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

quancej napísal:kedze na vine je prevadzkovatel, ktory nie je schopny si overit vek...
tu nejde o vek, aj keby to urobila ona sama, nemozu jej ani hovno :wink:
login21 napísal:nie, ja im neverim, len este sa mi taketo nieco nestalo, tak neviem, co mozem od toho ocakavat, lebo zaplatit by bola asi riadna blbost
cakat mozes to ze ta este chvilu budu otravovat a potom prestanu, ale ako hovorim ak by zacali s telefonatmi alebo listami tak mozes zalovat ty ich, a ja by som s tym nevahal muhehe :twisted:
login21
Amateur
Amateur

quancej napísal:tomuto sa hovori hyenizmus... asi im nejde kseft, ked sa uchyluju k metodam "podomovych obchodnikov" a im podobnej zberbe.
kolko ma Vas syn rokov? ak ma menej ako 14 tak nie je co riesit.
podla mna nie je mozne niekoho zazalovat za takyto skutok, kedze na vine je prevadzkovatel, ktory nie je schopny si overit vek...
suhlasim, ze na vine by mal byt prevadzkovatel, pretoze takto by sa tam mohol hocikto registrovat za niekoho ineho, napr. koho nema prilis v laske pozna jeho adresu, prip. aj datum narodenia a uz moze spravit nieco podobne. skutocne by si tu mali overovat totoznost, aspon ako na aukro.sk, kde poslu list s kodom.
no on uz mal teraz 16
a ked este sa zamyslim nad, co napisali, ze im vznikla nejaka skoda... ako im mohla vzniknut?? napisali, ze museli vratit peniaze, ale nie v podobe penazi realnych, ale iba v kredite, takze tam o nic neprisli, lebo ten kredit sa da pouzit iba na dalsie tipy... :smt097

//autoeditácia príspevku ( 06 Mar 2009, 12:55 )
tak zas mi prisiel od nich mail, co som aj cakala, kedze uz som neodpisala:

Dobry den,

opatovne Vas vyzyvame k reakcii emailu, ktory Vam bol zaslany predvcerom. Ocakavame odpoved a uhradenie ciastky do 24 hodin, v opacnom pripade nase podklady predame policii a exekutorovi.

Staff Aukcianaruby

ja viem, ze mozno teraz zas mozem vyzerat, ze im verim, ale predsalen mi to je take blbe, ked tam pisu, ze to predaju policii a exekutorovi, tak este prosim aspon posledny krat napiste, ci na to maju pravo a ci by im to preslo.
dakujem inac za vsetky predchadzajuce odpovede
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nemaju :roll:
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

no ja si tiez myslim, ze nemaju, by som bol zvedavy ako by chceli dokazat aj z ich strany ze ste to vyplnila vy a nie vas syn, a ak to vyplnil on a nema 18 rokov, tak si to mali overit, a aj ten ich podpis je smiesny Staff - preco sa nepodpise konktretny clovek ktory s vami komunikuje? :roll:
login21
Amateur
Amateur

ano, je to smiesne ten ich podpis
a toto, co moze znamenat, co maju v pravidlach? tiez iba vymysel? :roll:

11. ARBITRÁŽNY ČLÁNOK (na osobitné schválenie)
Akýkoľvek spor, ktorý vznikne v dôsledku interpretácie, výkonu, platnosťi atď. týchto podmienok, tiež aj akýkoľvek spor, ktorý vznikne medzi používateľmi stránky a spoločnosťou Aimehdc L.L.C v súvisloti s činnosťou vykonanou na stránke, bude postúpený na troch sudcov.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

banda jedna za&rana :evil: nenazrana..nie som pravnik, ale chcel by som vediet co znamena ten exekutor? :shock: ved nato prisli pocas trvania aukcie a k vam sa ten notebook nedostal tak co od vas chcu vymahat? ludia prisli o virtualne kredity, ktore im mala aukcianaruby vratit, skoda nenastala nikomu, tito amateri to mali mat osetrene(viacnasobne registracie) a nezhadzovat svoju neschopnost na niekoho ineho..hlupa pyramida nic viac, ja som sa tam zaregistroval, po registracii som videl moznost pozvat svojich znamych, za to som mal dostat neviem kolko kreditov a nedostal som nic(viem, ze minimalne traja znami sa tam zaregistrovali)

asi im poslem podobny vyhrazny list, aby mi pripisali moje regulerne kredity.. banda jedna :evil:

/co znamena "na troch sudcov"?? :)

/asi sa pustim do antikampane :evil:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Key5ers0ze napísal:
/asi sa pustim do antikampane :evil:
j pome vsetci si tam vytvarat desiatky uctov, my ich naucime ze osierat ludi sa nema! :lol:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ešte sa mi naskytá otázka. Ak zaplatíte tých 390 eur, odošlú Vám ten notebook, o ktorý váš syn hral?
login21
Amateur
Amateur

to vobec nie, oni chcu nejaku nahradu "skody".
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

login21: Neplatit, to je moj nazor. mne to cele pride ako neseriozne, ten mail je pisany na urovni tak studenta strednej skoly, cele mi to pride neprofesionalne a uz to, ze nikde nepisu svoje mena, len podpis Sef Aukcianaruby mi pride divne. Ja si za svojim nazorom stojim, aby si neplatila nic. Keby bolo na mne, tak to tak spravim a zrejme by som sa vyhol aj odpovediam na mail, pripadne by som im rovno napisal, ze pozadovanu sumu nezaplatim.

Co sa tyka postupenia na troch sudcov, tak tomu moc nerozumiem, ale ak som dobre dival, tak ide o americku spolocnost a tak tieto podmienky su zrejme prelozene z anglictiny, cize podla americkeho prava. Na toto by ti vedel skor odpovedat Tomasito co sa tyka tych sudcov, je to jeho obor. Pozriem sa este vecer na tie podmienky, ktore tam maju a napisem sem potom... Snazim sa divat nejake info na stranke, no nic tam nemaju, ani nazov spolocnosti v Obchodnom registri, proste nic, ziadny kontakt, telefon, ICO, DICO, jedine co maju je mail... Na stranke vsak maju, ze je stranka prevadzkovana firmou sidliacou v USA, takze neviem ako je to v pripade prava, ale musel by ich tu niekto zastupovat. Ja na tvojom mieste, tak prvu vec co spravim je, ze sa obratim na Slovensku obchodnu inspekciu, ze ide mozno o podvod, ze tam nie su ziadne udaje, prakticky nic co sa tyka reklamacie atd...

Ked som cital pred par dnami tuto temu, tak som si nevsimol v pravidlach tuto cast, mam pocit, ze tam bola pridana az dodatocne:
4.2 Ak sa účastník nejakým spôsobom sám pričinil poškodenie alebo ohrozenie regulérneho priebehu predaja, uvádzame z titulu vysvetlenia nie však vylúčenia ako napríklad: pokus o prístup do databázy spoločnosti Aimehdc L.L.C, rozširovanie “vírusov” či už v informačnom systéme spoločnosti Aimehdc L.L.C alebo v systémoch ostatných používateľov (napr.vírus, špionážne programy, pokus o použitie falošných prihlasovacích údajov atď.), okrem každej náhrady za vzniknuté škody a trestného oznámenia na príslušných úradoch, Aimehdc L.L.C trvalo vylúči subjekt, ktorý je za to zodpovedný, a bude nakladať s čiastkou naposledy vloženou na osobný účet ako so zálohou na náhradu škody.
login21
Amateur
Amateur

no zatial som im nezaplatila nic a ani to nemam v plane. ten posledny mail co som sem dala bol od nich zatial posledny, od vtedy uz nic take, ze iba pre mna neposlali, takze to skutocne vyzera, ze to vsetko skusali.

ta cast 4.2 sa mi zda, ze tam bola aj pred tym, ale teraz polali asi vsetkym mail, ze tam bolo pridane nejake nove pravidlo:

4 RIZIKÁ A ŠPECIFIKÁ INTERNETOVEJ SIETE

Aukcianaruby si vyhradzuje právo zrušiť konto ktoréhokoľvek užívateľa, v ktoromkoľvek momente, aj bez udania konkrétneho dôvodu. Ukončenie alebo pozastavenie konta znamená, že prípadné ponuky, ktoré boli urobené na nejaký produkt a produkt bol vydražený nejakou formou manipulácie (definované podľa úsudku Aukcianaruby), znamená že používateľ neobdrží vydražený produkt a stane sa predmetom žaloby. Ak je podozrenie na manipuláciu systému potom ako bol produkt doručený užívateľovi, užívateľ, ktorý dostal tento produkt je povinný vrátiť produkt alebo zaplatiť trhovú cenu tohto produktu uvedenú na webe Aukcianaruby alebo Aimehdc LLC do desiatich (10) dní od oznámenia. Ak produkt nebude vrátený alebo vyplatený celou sumou, vec bude postúpená exekútorskej kancelárii, ktorú určí Aukcianaruby alebo Aimehdc LLC. Navyše, každý kto je podozrivý a následne sa preukáže, že porušil túto dohodu alebo sa pokúsil a /alebo vykonal akúkoľvek manipuláciu bude ihneď povinný zaplatiť Aukciinaruby a Aimehdc LLC sumu vo výške € 2000,00. Stručne povedané, podľa úsudku Aukcianaruby, ak ktorákoľvek osoba, ktorá sa snaží zmanipulovať systém akýmkoľvek spôsobom toto konanie bude považované ako porušenie dohody v každej zo svojich častí a bude musieť zložiť, na základe jednoduchej žiadosti do 8 dní od prijatia tejto žiadosti, sumu vo výške € 2.000,00 spoločnosti Aukcianaruby alebo Aimehdc LLC ako náhradu za vzniknuté škody. Všetci užívatelia svojou registráciou dávajú súhlas, uznávajú a prijímajú, že táto suma je primeraná. Nesplnenie splatenia tejto škody Aukcianaruby a Aimehdc LLC sú oprávnení postúpiť tento dlh exekútorskej spoločnosti. Každé rozhodnutie zrušiť alebo pozastaviť účet užívateľa, podľa Aukcianaruby a / alebo podľa Aimehdc LLC môže byť pre užívateľa definitívne a záväzné.

dufam, ze uz o nich ani nebudem pocut a ze konecne daju pokoj. :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Zaujimave pravidlo si specifikovali, to svedci aspon o serioznosti tejto firmy. Kazdopadne som rad, ze si nic neplatila a dufam, ze das este vediet ako to dopadlo, ze o par dni napises, ze ci ti dosiel alebo nedosiel od nich dalsi mail a co sa vobec udialo. Verim, ze to dopadne v tvoj prospech.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

jj prislo:
Pridanie podmienok v bode 4. Ak nesuhlasíte, prosíme o zaslanie emailu do 24 hodín o zrušení Vášho konta. Ďakujeme.
odpovedal som: ziadam o zrusenie konta!
este by ma zazalovali za to, ze som tam registrovany :roll:
mosaicx
Novice
Novice

Re: Prosim poradte - aukcianaruby.sk

Príspevok od používateľa mosaicx »

dolovanim na internete sa da najst vselico...
majitelkou domeny je pani Dominika Hoffmanova
Heydukova,16 bratislava,bratislava,IT 81108

[email protected]

treba sa jej ozvat :)
GEQQN
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GEQQN »

Po 2 rokoch je to už myslím vyriešené ..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

mosaicx: Co ma spolocne majitel domeny a prevadzkovatel, resp. ten ktory na na tom nabali??? Co v pripade, ze je domena pisana na nejaku staru babku, ktora ani nevie co podpisala???
Napísať odpoveď