z celeho popisu problemu vyplyva len tolko, ze tvoji kamarati sa na teba nepripoja. A mozno to ani nevies, mozno verejnu IP mas... dal si strasne malo info. Napis co mas za providera, co za net, a potom sa ti da poradit vhodna cesta ako na to
no volal som im tam a ze ja to nemozem mat lebo mam to od upc a mam ten internet chello medium a by so musel mat ten profesional a tak neni nic na to prosim poradte ci daco neexistuje na to
//autoeditácia príspevku ( 06 Mar 2009, 15:46 )
no ked vitvorim server tak im ho nenajde
nj dynamicku IP mas s tym, ze sa ti moze ta IPcka zmenit raz za par mesiacov... a dalej.. mas IPcku verejnu.. neexistuje aby bola chyba na strane UPC.. chyba je u teba alebo u kamosov.. aka je to hra ? mate povypinane FW ?
no kdyz to kamosom nenajde tak jak je mozne ze ma verejnou ip ? ja jsem nemel verejnou a priplatil jsem si za ji 50kc/mesic a kdyz udelam server tak to najde ... zkus zalozit server (nevim v jake hre ale nejlepsi je to mimo spustenou hru) a zjisti si presnou ip a tu pak dej kamosum a jestli mas dynamickou tak to ti neporadim ...
Povypínajte si firewalli, pozri či ti to náhodou neblokuje aj windows firewall
Btw. ja sa chcem spýtať tiež ohľadom neverejnej IP. Mám internet od Orange - Fibernet. Mám tam "neverejnú ip" neviete niekto aký je príplatok za verejnú, či je iba jednorázový alebo sa platí pravidelne každý mesiac ? Keď som podpisoval zmluvu teta niečo splietala o 300,- sk (10 €), ale fakt sa nepamätám ako to bolo.. Aj by som to zabehol, ale neako mi stále nevychádza čas, máte s tým niekto skúsenosti?
pri fibernete mas verejnu IP, dynamicku. V prvom rade si nastudujte vsetci nieco o port forwardingu, nat.... a potom robte servery a pripajajte sa na seba
Pri starom nete som to robil takým istým spôsobom a všetko bežalo. Port mám 27021, prípadne 27015. Ja sa na ten server pripojím, aj s bookom. Ale nikto iný sa nepripojí... Takže ? Môže to byť neaká blokácia v routry ?
google nepoznas? Niekedy si pripadam, akoby ludia nevedeli, co to vyhladavac je a na co sluzi.... vacsina ho ma asi ako domovsku stranku, a tym to aj konci....