xxxx223 napísal:a aku maš graficku ??? boak maš GF tak si klikni pravim na plochu a daj tam že NVIDIA control panel to ťi otvori neaku tabulku a daj že video a televizia !
Tak nemam rad, ked niekto pise iba makcene a nie dlzne...bud piste s diakritikou alebo bez.
A to makcenie na silu je tiez zabavne
no najprv zaskrknes na ikone vo vlastnostiach ze spustit v rezime kompatibylnom s win 98 a potom musis mat henten patch bo inak ti to pojde veelmo spomalene sak vyskusaj a uvydis Wink
Ja som nikdy netvrdil, ze je to m Pisme. V KKC o tom urcite nieco je. Zabranovanie pocatia umelym sposobom sa hodnoti ako hriesne, opytaj sa na to knaza. U "prisposobyvej" populacie je mnohodetnost znakom toho ze manzelia maju tolko potomkov kolko im Boh da. Poznam dost rodin ktore toto potvrdzuju...
KKC asi malo byť RKC, to ešte pochopím - preklep (edit: aha, dík, tak to je dobre potom)
Prepac Lub0$, ale nedalo mi,to som uz predsa ja. Mrkni tu, sranda musi byt!
//Myslim,ze by to uz malo byt vsetko ok.
Lub0$ napísal:Nasi su uz rozvedeny....
Uz asi pol roka nezijeme s otcom, odstahoval sa...stratil som s nim vztah, cize aj ta debata nieje taka aka bola pred tym. Vydim ho tak cca raz do tyzdna, niekedyviac krat, podla toho ako mam cas.
Zijem inac s mamou a segrou a mrzi ma, ze tiez obcas nevedia nieco pochopit...a mohli by, mal by som to aspon o trosku lahsie.....
Cize situacia domaniejeBohvie co(bohvieco).....snad cim skor vypadnem a bude pomerne klud, aspon dufam.....
je****y anonym....vies o mne take velke kulove tak sa daj vypchat.
Je tam viac múch.. rozvedený -> rozvedení (N pl.) pred tým -> predtým (nie predložka + zámeno ale príslovka), viac krát -> viackrát (násobné číslovky sa píšu dokopy) - viac som nenašiel ak nepočítam niektoré nespisovné výrazy.. Na to, že nežije na Slovensku celkom v pohode..
Však to som videl, akurát tam plasmon neoznačil "rozvedený", keď to malo byť s i, ostatné slová tam mal opravené tak, že ich mal označené červenoým písmom...
21rOBO21 napísal: dneska som sa bol korčulovať myslel som si že to nebudem vedieť lebo som nestál na korčuliach asi 4 roky,išlo my to super blbé počasie mám tie rifle a mikinu,super bolí ma na lavej ruke zápästie,moja "bývalá" má chytila zo zadu za mikinu a šmarila ma ozem ale bolí to dpc moc a za 5 minút sa aj ona zridala ťahám COD 4 MW,chcem si to aj zahrať cez net ak my to pôjde celkom v pohode deň,až natú ruku
viem ze nemam co vraviet prave ja ...ale ja sa snazim ... ale toto este viem xD