Wishmaster napísal:Cafko. Ked mam wowko predplatene do 16.teho marca a teraz cez vikend napr. dam cancel platbu, budem moct hrat este do toho 16teho?
Dik
ja len zacnem hrat na ofiku LoL teraz si kratim cas na Private serveroch ktore su 1x rates a otazocka, Neviete nejaky signature maker na private servery ale niesom si isty ci taky existuje
tomek00 napísal:pani, dneska som skoncil oficialne s wowkom, uz nebudem travit x hodin pri pc denne hranim .. otvaraju sa nove moznosti .. tak kto sa prida?:)
Ja som skončil 28. 2.
Je to už o ničom, keď mám všetko XY krát prejdené... a 3.1 s Ulduarom vyzerá pekne, ale čo už... trvá im to dlho.
Nightmear napísal:Ja som skončil 28. 2.
Je to už o ničom, keď mám všetko XY krát prejdené... a 3.1 s Ulduarom vyzerá pekne, ale čo už... trvá im to dlho.
Nightmear napísal:Ja som skončil 28. 2.
vies mna by to este bavilo .. mam na narniase enha shamana a teraz som bol na uplne dokonalej ceste .. v arenach som si nasiel partaka /holy palacha/ .. tak to slo ale az prilis dobre tak som musel radsej skoncit, lebo skusky na VŠ sa nenapisu same, cize v maji pokracujeme
Mam nowy wow server ces hamachi realmlist je 5.120.96.109
server bezi na pathi 2.4.2
wiac info na www.globalwow.ucoz.net
a nazow siete na hamachi: GlobaL WoW
Heslo GlobaL WoW
R3c0N napísal:Mam nowy wow server ces hamachi realmlist je 5.120.96.109
server bezi na pathi 2.4.2
wiac info na www.globalwow.ucoz.net
a nazow siete na hamachi: GlobaL WoW
Heslo GlobaL WoW
a ty si poliak alebo emo alebo preco pises vsade w? sorry za OT ale neznasam ked to niekto robi...jedina vynimka ze "caw" bo to uz ne zauzivane
full skill, repka s horde/aliance expedition veci od vendora stoja 12500g plus 12x titansteel bar a niake prkotiny ako arctic fur a handful of cobalt bolts, recept stoji 400g ?