Oplati sa este nakupovat na ebay???

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
telko
Novice
Novice

Oplati sa este nakupovat na ebay???

Príspevok od používateľa telko »

Poradte vsetci co mate skusenosti s ebay. Chcem kupit fotak Nikon D90 aj blesk k nemu a ako hladam na ebay, ani to nevyjde moc menej ako u nas. rozdiel 1000-1500SK, tak to sa mi velmo neoplati za tie starosti. Poradte, dakujem
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

A čo Ti radiť? Je to na Tebe.. Ty sa sám musíš rozhodnúť, kedy sa Ti oplatí a kedy nie. Niektorí ľudia si kvôli 1€ dajú vŕtať kolená.. iní si radšej priplatia, ale majú za to komplet pohodlný servis so zárukou. Do ktorej kategórie patríš Ty?

Osobne by som radšej priplatil 1000sk a kúpil to doma v miestnom obchode.. ako mať v prípade ťažkostí problémy, ako to reklamovať. Jediný raz som zatiaľ kupoval vec zo zahraničia.. jednalo sa o odpruženú vidlu.. na Slovensku stála niečo cez 17000sk.. a ja ju mal za necelých 11000sk aj s poštovným.
karci222
Light Star
Light Star

Re: Oplati sa este nakupovat na ebay???

Príspevok od používateľa karci222 »

telko: ja s nim mam iba dobre skusenosti ... vzdy vsetko pride ako ma ... proste uplna spokojnost ... ty hovoris ze pre teba 1000-1500Sk nie je vela tak ked si mozes dovolit priplatit tak chod do nejakeho obchodu na SK a tam si to kup ...
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

ked je rozdiel ebayu len 1000-1500 sk oproti tomu ako je cena u nas, skus to este pozriet v shopoch v madarsku alebo polsku, tam by ten rozdiel mohol byt este vacsi
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ak si to rátal bez poštovného, tak ešte keď od toho rozdielu odčítaš dopravu, tak je tam ten rozdiel naozaj len minimálny v porovnaní s tým, že v prípade reklamácie by si asi na ebay ťažko uspel (resp. by si musel zase platiť za dopravu), takže to vychádza na kúpu na Slovensku.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

D90 je pomerne novy fotak stale... mozno aj v tom je pes zakopany... nepochybujem ze pri starsich modeloch je ten rozdiel vyraznejsi
telko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa telko »

Neviem ci to spravne chapem, oplati sa kupovat len cez aukciu ci aj normalne?? Kde je najlacnejsia elektronika? USA? UK? HongKong??
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Davas velmi zlozite otazky :) na ebayi je x veci. Niektore sa oplati kupit tu a niektore nie, je to specificke pre kazdy druh tovaru.
Proste si to treba odsledovat a urobit prieskum trhu a porovnavat ceny medzi statmi, neda sa to nejak vseobecne povedat ci su lepsie aukcie alebo kupit hned alebo z ktorej krajiny sa viac oplati.
Velkou vyhodou veci z ciny je, ze takmer vzdy posielaju aj na slovensko. Este si treba uvedomit, ze limit je 150€ ak nechces platit clo a pouzita elektronika sa na SK nesmie dovazat z krajin mimo EU.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

zaradzuju sa medzi pouzitu elektroniku aj procesory / graficke karty?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

O kolko sa stavis, ze ked urobia prehliadku baliku v ktorom bude procesor bez originalnej krabice tak colnik nebude tusit co to je :D ? A podla mna to elektronika neni. Nie je to samostatne funckny celok, nejde z neho privodny spagat...
Napísať odpoveď