Oplati sa este nakupovat na ebay???
Oplati sa este nakupovat na ebay???
Poradte vsetci co mate skusenosti s ebay. Chcem kupit fotak Nikon D90 aj blesk k nemu a ako hladam na ebay, ani to nevyjde moc menej ako u nas. rozdiel 1000-1500SK, tak to sa mi velmo neoplati za tie starosti. Poradte, dakujem
A čo Ti radiť? Je to na Tebe.. Ty sa sám musíš rozhodnúť, kedy sa Ti oplatí a kedy nie. Niektorí ľudia si kvôli 1€ dajú vŕtať kolená.. iní si radšej priplatia, ale majú za to komplet pohodlný servis so zárukou. Do ktorej kategórie patríš Ty?
Osobne by som radšej priplatil 1000sk a kúpil to doma v miestnom obchode.. ako mať v prípade ťažkostí problémy, ako to reklamovať. Jediný raz som zatiaľ kupoval vec zo zahraničia.. jednalo sa o odpruženú vidlu.. na Slovensku stála niečo cez 17000sk.. a ja ju mal za necelých 11000sk aj s poštovným.
Osobne by som radšej priplatil 1000sk a kúpil to doma v miestnom obchode.. ako mať v prípade ťažkostí problémy, ako to reklamovať. Jediný raz som zatiaľ kupoval vec zo zahraničia.. jednalo sa o odpruženú vidlu.. na Slovensku stála niečo cez 17000sk.. a ja ju mal za necelých 11000sk aj s poštovným.
Re: Oplati sa este nakupovat na ebay???
telko: ja s nim mam iba dobre skusenosti ... vzdy vsetko pride ako ma ... proste uplna spokojnost ... ty hovoris ze pre teba 1000-1500Sk nie je vela tak ked si mozes dovolit priplatit tak chod do nejakeho obchodu na SK a tam si to kup ...
Davas velmi zlozite otazky
na ebayi je x veci. Niektore sa oplati kupit tu a niektore nie, je to specificke pre kazdy druh tovaru.
Proste si to treba odsledovat a urobit prieskum trhu a porovnavat ceny medzi statmi, neda sa to nejak vseobecne povedat ci su lepsie aukcie alebo kupit hned alebo z ktorej krajiny sa viac oplati.
Velkou vyhodou veci z ciny je, ze takmer vzdy posielaju aj na slovensko. Este si treba uvedomit, ze limit je 150€ ak nechces platit clo a pouzita elektronika sa na SK nesmie dovazat z krajin mimo EU.
Proste si to treba odsledovat a urobit prieskum trhu a porovnavat ceny medzi statmi, neda sa to nejak vseobecne povedat ci su lepsie aukcie alebo kupit hned alebo z ktorej krajiny sa viac oplati.
Velkou vyhodou veci z ciny je, ze takmer vzdy posielaju aj na slovensko. Este si treba uvedomit, ze limit je 150€ ak nechces platit clo a pouzita elektronika sa na SK nesmie dovazat z krajin mimo EU.