Nas buduci prezident

Diskusie na politické témy...

Koho budete volit v 2. kole prezidentskych volieb

Ivan Gasparovic
72
34%
Iveta Radicova
108
52%
nikoho
24
11%
este neviem
5
2%

Celkom hlasov: 209

krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Key5ers0ze napísal:cool, zdroj hzds.sk.. nabuduce sem postni, ze za cely socializmus sa nic zle nestalo..ako zdroj mozes pouzit stb, kss atd. paraada :)
ale ignorovat fica a jeho dokazy v tv markiza sa ti tiez hodi! to chces ako zdiskreditovat?

btw. nejde o hzds. ide o prepis meciarovho prejavu na pode parlamentu. kazdy z poslancov sa mal nasledne moznost vyjadrit!

ale ak nevonia hzds.sk:

"Gaulider, za jeden milión korún dopredu podpísal, že sa vzdá mandátu poslanca, ak by opustil svoju rodnú stranu.
Ten hasič za tie peniaze poslal svojho syna študovať do USA, ale zabudol na to, že jeden milión korún v USA veľa neznamená. Keď mu syn napísal, že potrebuje peniaze, veľa peňazí, Gaulider zašiel za Mečiarom a žiadal ďalších 15 miliónov korún.
Keď tie peniaze nedostal, tak sa obrátil na opozíciu a bol rozpútaný ten cirkus, namiesto toho, aby Gaulider bol zatvorený.
O jeho úbohosti svedčí aj to, že neskôr už ho nechcela žiadna strana za svojho člena."
Sweetko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Sweetko »

jedine p. doktor Gasparovic
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

krija napísal:ale ignorovat fica a jeho dokazy v tv markiza sa ti tiez hodi! to chces ako zdiskreditovat?

btw. nejde o hzds. ide o prepis meciarovho prejavu na pode parlamentu. kazdy z poslancov sa mal nasledne moznost vyjadrit!

ale ak nevonia hzds.sk:

"Gaulider, za jeden milión korún dopredu podpísal, že sa vzdá mandátu poslanca, ak by opustil svoju rodnú stranu.
Ten hasič za tie peniaze poslal svojho syna študovať do USA, ale zabudol na to, že jeden milión korún v USA veľa neznamená. Keď mu syn napísal, že potrebuje peniaze, veľa peňazí, Gaulider zašiel za Mečiarom a žiadal ďalších 15 miliónov korún.
Keď tie peniaze nedostal, tak sa obrátil na opozíciu a bol rozpútaný ten cirkus, namiesto toho, aby Gaulider bol zatvorený.
O jeho úbohosti svedčí aj to, že neskôr už ho nechcela žiadna strana za svojho člena."
eh v tom sa uz ani panboh nevyzna.. ale toto je tiez take.. poslal syna studovat, a zistil ze milion malo, tak siel za otcom naroda po dalsich 15..

zhodou okolnosti bol dnes o desiatej rano pan meciar online na aktualne sk.. napisal som mu tri otazky z troch roznych IP lebo byvam v centre a chytam tu fakt ze free wifi :lol: .. ale bohuzial neviem ci pre nedostatok casu alebo ci si vyberal.. ani na jednu som odpoved nedostal.. no ale :lol: gaulidera by to asi tak ci onak nevyriesilo..
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Gaulider bol korupntný, kto by predal aj svoju mamu za dostatok peňazí, aj mandát. Bol to ozajstný politik (z HZDS). Ani jeho kolegovia (aj s ujom) sa nedali zahambiť, dopadlo to tak ako to muselo. :) Samozrejme všetko bolo zákonné, morálne už až tak nie.

Inou záhadou z okolia HZDS je Ján Ducký so svojimi zmenkami, ten dopadol ešte horšie. :) Ešte aj tie samoúnosy, referendá, iné záhadné vraždy, je to toho viac než dosť.

Ujo bol len štatista, ináč je veľký dobrák. :)
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Gasparovic spustil svoju novu oficialnu stranku http://www.zlyprezident.sk
:lol:

"Gusto, poď to dokončiť. Mňa tam volajú k tomu starému chu****..."

"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... Balkánu..."
Valné zhromaždenie OSN v New Yorku.

"Chcem vám poďakovať, vaša eminencia... za podporu pri organizovaní stretnutia s novou hlavou katolíckej cirkvi, s pápežom Dominikom XVI., ktorý ma už v júni minulého roku prijal ako jedného z prvých hláv štátov"
Týmito slovami oslovil Zlý prezident apoštolského nuncia Henryka Józefa Nowackého vo svojom vystúpení, pričom meno pápeža Benedikta XVI. prekrstil na Dominika.

"Export našich čiastkových vnútropolitických zápasov do európskej politiky, ktorá v súvislosti s Libanonskou zmluvou stojí pred vážnymi rozhodnutiami..."

"Slovensko nie je presvedčené, že musí bezohľadne... vytvoriť svoj názor,"

"Pán minister Počiatek, Počiatok išiel na formulu 1, popritom mal iný program,"

"Rozhodnúť sa kandidovať do funkcie prezidenta hlavy štátu nikdy nie je jednoduché."
Zlý prezident oznamuje svoju kandidatúru.

Toto su ine hlody Gasparovica a on ma reprezentovat krajinu. :lol: :lol:
To je ako zly sen.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

:lol: ako zasmial som sa celkom

trosku ma mrzi ze odm ma asi iba jedneho tvorcu takych to veci.. antifico.sk zlyprezident.sk dost sa to podoba.. isteze to plni svoj ucel.. ale myslim ze by sa dalo aj efektnejsie. Menej agresivnejsie by som siel na vec.

A myslim ze vo volbach by na zadubenu priemernu masu oviec tento typ reklamy nemal velmi efekt.

:aasmile29: ale ten napad s smskami.. tak to je trefa do cierneho
iPitbull
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iPitbull »

Hocikto len nech sa pomenia reformi nech už nieje gašparovič!!!!
Slamy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Slamy »

no, ak mám byť úprimný, ta neviem prečo rušiť reformy, pretože nám nesmierne ekonomicky pomohli a by nich by sme určite neboli tam, kde sa nachádzame teraz. A aj keby, samotný prezident toho už moc nezmení :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No v našom ponímaní je prezident len taká figúrka, folkór, pretože sme ešte nemali za prezidenta skutočnú osobnosť, ktorá je celospoločensky akceptovaná a uznávaná.
Ale nie... My zakaždým uprednostníme skrachovaných politikov (Schuster rulez), však p. Martináková.
Ale verím, že keby tam sedela uznávaná osobnosť (strelím tak od boku - typu Rúfusa) určite by si ľudia uvedomili, že to ide aj inak.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

begbeee: Rufus??? To je kto prosim ta???
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Už nikto a nemyslel som konkrétne jeho, ale osobnosť jeho typu.
Hojko: nevidím iróniu cez písmenká , ale ak vážne nevieš, kto bol Rúfus tak no comment.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

begbeee: Neviem vazne kto bol Rufus, pretoze chyba aspon meno, ktore by tuto tvoju osobnost konkretizovalo. Ak vsak mas na mysli spisovatela Milana Rufusa, tak ten uz nezije, co by si snad mohol vediet. Ale jeho ako prezidenta si predstavit neviem. Neviem o tom, ze by sa v politike pohyboval, pokial viem, tak bol najma spisovatel a tak si ho skutocne ako prezidenta predstavit neviem.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

A) Už v prvom príspevku som napísal typu Rúfusa - nie presne jeho. V druhom som napísal, že bol.
B) Presne o tom hovorím. Málokto si vie za prezidenta predstaviť niekoho iného ako skrachovaného politika, najlepšie s komančovskou minulosťou. Žiadny cudzí jazyk, prípadne ruština sú plus.

Pritom pri slovenskom politickom systéme, kde máme typ slabého prezidenta, ktorého jedinou faktickou úlohou je reprezentovať by prezident, ktorý by pôsobil váhou svojej osobnosti, bol určite platnejší.
Inde vo svete to funguje celkom dobre.
Slamy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Slamy »

tak, voľby vždy dopadli tak, (raz som niekde čítal na toto takú slovnú hračku) že zas sme isli z Vlada do kaluže :lol: no a v tomto duchu sa niesli tie voľby... jednoducho, keby po minulé volebné obdobia postupil do 2. kola aj môj sused Feri, tak má post prezidenta hlavy štátu istý :D ... Preto konečne že to Mečiara prestalo baviť, lebo druhé kolo bolo furt hanba alebo hanba...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Podobnost cisto nahodna?

Iveta Radičová - predvolebná reklamná kampaň (TV spot)
  • vs.
Yes, We Can! Barack Obama Music Video with Celebrities
  • Iveta Radičová má takmer rovnaký predvolebný spot ako urobil spevák Will.i.am pre Baracka Obamu pred prezidentskými voľbami v Spojených štátoch.

Moja reč, opakujú celebrity v Radičovej čiernobielom klipe. Americké osobnosti hovorili Yes, we can.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

aspon je to spravene na urovni co sa o tomto povedat neda :roll:

/autori kampane to vobec nepopieraju, takze v tom ja osobne nevidim ziaden problem :)
Prílohy
obama.jpg
gasparko.jpg
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Key5ers0ze napísal:autori kampane to vobec nepopieraju, takze v tom ja osobne nevidim ziaden problem
Slovenské reálie sú ale iné a nemusíme sa vo všetkom opičiť po amerike.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

poburuje ta kampan Moja rec? :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Key5ers0ze napísal:poburuje ta kampan Moja rec? :)
Niee :-) Kampaň ani moc nesledujem. Akurát včera v Defacto bola Bollová, tak bola celkom sranda ale ku koncu som už zaspal.. :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Key5ers0ze napísal:/autori kampane to vobec nepopieraju, takze v tom ja osobne nevidim ziaden problem :)
Skor by ma prekvapilo, keby si v tom TY problem videl...

Kopirovanie "know-how" predvolebnych sotov svedci o "nasej" malosti, nehovoriac o tom, ze zodpovedni ludia si za tento okopirovany "know-how" este nechaju aj slusne zaplatit. Toto totiz nie je inspiracia, toto je plagiatorstvo par excellence...

A ty tu nieco pis o "urovni"...
Key5ers0ze napísal:aspon je to spravene na urovni co sa o tomto povedat neda :roll:
Teamy Mikloska a Gasparovica dopredu avizovali, ze prostrednictvom predvolebnych sotov v prvom kole volieb kampan viest nebudu, t.j. ked uz porovnavas, tak porovnavaj porovnatelne :roll:
Prílohy
http://mojaprezidentka.sk/
http://mojaprezidentka.sk/
Napísať odpoveď