Tlačitko Štart vo windowse Vista

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
projector
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Tlačitko Štart vo windowse Vista

Príspevok od používateľa projector »

zdravim vas, prosim pomozte mi vyriesit zahadu ktorej fakt nechapem...ked stlacam akokolvek myskou na tlacitko startu(to okruhle logo windowsu dole v vlavo) tak mi nie a nie rozbalit ponuku..dokonca ani ked klikam pravym tlacitkom mysi na cely ten panel tak nic...proste nereaguje...ako keby bol zamknuty... :(
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Klikni s pravym na hodinky (v pravo dole)>spravca uloh>najdi systemovy proces explorer.exe>ukonci ho>z hornej zalozky vyber subor>nova uloha> a tam napis explorer.Uz by to nemalo mrznut.Inak v spravcovi uloh sfot zalozku vykon pc a hod sem screen,nech mrknem ako mas vytazeny pc. :wink:
projector
Medium Expert
Medium Expert

plasmon napísal:Klikni s pravym na hodinky (v pravo dole)>spravca uloh>najdi systemovy proces explorer.exe>ukonci ho>z hornej zalozky vyber subor>nova uloha> a tam napis explorer.Uz by to nemalo mrznut.Inak v spravcovi uloh sfot zalozku vykon pc a hod sem screen,nech mrknem ako mas vytazeny pc. :wink:
:( neviem ci sme sa spravne pochopili....mne tam nic nemrzne len jednoducho nejde to tlacitko startu a ani to co si mi poradil, ze kliknut pravym na hodinky nejde pretoze celkovo ten cely spodny panel nereaguje ani na kliknutie lavym ani pravym tlacitkom mysi...skusil som toho spravcu uloh inou cestou, aj som ukoncil explorer a nasledne vytvoril novu ulohu explorera ale nepomohlo...stale to je ako keby uzamknute.....fakt neviem co s tym...a reinstalovat win sa mi koli tomu nechce - alebo myslis ze to bude nutne??? 8)
Plasmon
Darca
Darca

A neinstaloval si nahodou nejake nove vzhlady?
projector
Medium Expert
Medium Expert

nie urcite nie...takze asi to reinstalnem co???
Plasmon
Darca
Darca

No tak asi ti nic ineho neostava. :?
projector
Medium Expert
Medium Expert

plasmon napísal:No tak asi ti nic ineho neostava. :?
no asi ano...a inak viem ze to istotne uz bolo premielane stokrat ale nemozes mi len tak v skratke napisat ako to rozbehnem pomocou recovery dvd visty??? 8)
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

skus si dat klasicky vzhlad ci to pojde.nepouzivas nahodou prehliadac google chrome?
projector
Medium Expert
Medium Expert

pippo napísal:skus si dat klasicky vzhlad ci to pojde.nepouzivas nahodou prehliadac google chrome?
nepomohlo...aj ked som si dal klasicky vzhlad, aj hocijaky iny stale je to tlacitko aj s celym tym panelom nejake drbnuto-zamknute alebo ja uz neviem co....a google chrome to nema, jedine co ma este tak zaujalo na tom vsetkom je nejaky advanced system care - nejaka utilitka cistiaca vistu ale pozeral som a nic ohladom startu som tam nenasiel...totizto to nieje moj pc takze tak.. :?
projector
Medium Expert
Medium Expert

no chlopi skusil som to co radia v tom prvom odkaze ale pre istotu mi to skuste nejako este potvrdit ci som to robil dobre pretoze stale to je na hovno....citujem:
In the left pane, expand the Windows Logs folder and look through each log (Application or System) that will be displayed in the middle pane to see if anything is listed as a error at or around the time the Start bar freezes on you. It may help if you see the same program or event listed each time it happens.
Napísať odpoveď