• AirSoft •

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

aj viac, 450 kludne, sak zmeraj ;)
ale v zime nehraj !
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

zmerat - ked sa dostanem k meraku, tak mozno potom :D v zime (myslim minusove teploty) s tym isto hrat nebudem - mechabox si cenim. Inac, len taka poznamka pre buducich vlastnikov tejto zbrane - fash hider je ta LAVOtocivom zavite (mi trvalo kym som na to prisiel... :oops: )

edit: akú NiCD baterku by ste mi do nej odporučili? pravdepodobne bude treba 9,6V, dúfam že mi do predpažbia vlezie SD článok... zatiaľ tam mám 2článok LiPol, no nemám ho čím nabíjať :D

//autoeditácia príspevku ( 03 Dec 2008, 23:19 )
surne - predam stick type 8,4V 2200 baterku a zasobnik pre AK 74 cierny hicap ACM... 800baterka a 200 zasobnik...

co robia airsoftaci v zime? Co robite vy? - trening vydrze, woodcraftu? Skusali ste niekto spat v zime bez spacaku a stanu?
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

my zvykneme hrat aj v zime, uz sme hrali aj v snehu, inak tazko povedat nie som len airsoftak a mam aj ine zaujmy :D
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ahojte, už dlhšie pátram, no stále neviem pochopiť ako funguje 3bodový popruh? Na čo je vlastne dobrý oproti klasickému 2 bodovému...
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ak vies anglicky (mal by si ked robis brita :lol: ) tak tu mas taky obsiahli clanok o popruhoch a samozrejme aj troj bodovom

http://demigodllc.com/articles/tactical-slings/

v skratke dovoluje vacsiu kontrolu nad zbranou
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

fortune: K+ a Aj ovladam :)
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no co hrame nehrame? sice je este naprd pocasie ale nasa parta ma uz dve hry v tomto roku za sebou, obe na snehu :lol:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Fortune: zimné tréningy aj so zbraňami už boli, zajtra bude ďalší... len baterkám sa dáko nechce :D
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

jaj ludia vy ste lenivi... :D my už hardcore softáci sa dávam v lese...už pár akcii za sebou take to rozohriate chapete to, lenže zbran sa mi j*be som pre dal MP5 kupi M4A1 DiBoys taká p*čovina nad mraky aaaachhh... urobim kabelaž, mosfet a pak predam...nechce niekto? :D (dovod nesadla do ruky :lol: ale fakt :? )
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

tak ti treba lebo kupujes americke zbrane :D
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

páni, koľkí ideme tu z fóra na Korcháň? :) Môžme dať po pivku... spoznať sa aj offgame...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Vedel by niekto poradit online shop v ramci EU, kde by sa dali objednat guns? Municak a podobne poznam. Mam na mysli skor UK a tak, aby bol shipping aj k nam na Slovensko.
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Ahojte chcem oprasiť tuto temu vzhľadom ze mam niekoľko otazok co sa tyká udrzby môjho gunu :D je to CYMA cm-042 cize real wood and metal chem sa spitat ak ste ju niekedy videli/drzaly oplati sa mi prelakovať tu pažbu a to drevo co sluzy v reale na chladenie hlavne ? a este jedna otázka čo mam strieknuť do mech boxu na ošetrenie aku chemiu dik za radi :)
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no ci sa ti oplati prelakovat drevo to musis vediet sam, vykon tym neziskas to som si isty :lol:

ja preferujem ked zbran vyzera ako opotrebovana, obuchana, osuchana, mne napriklad zacal kryt zaveru na AKacku hrdzaviet :D
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Fortune napísal:no ci sa ti oplati prelakovat drevo to musis vediet sam, vykon tym neziskas to som si isty :lol:

ja preferujem ked zbran vyzera ako opotrebovana, obuchana, osuchana, mne napriklad zacal kryt zaveru na AKacku hrdzaviet :D
ja viem ze výkon lakom nezískam :D ale tak vies dal som za nu 200 ojrakov a nechem hned aby ju porazilo lebo zaruku na nu mam iba neaku dekoracnu :?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jancuk - nalakovanie pazby/predbazbia nebude mat na trvanlivost zbrane ako takej takmer ziaden vplyv - skor ako drevo ti odidu na vnutornosti, preto radsej tie prachy za lak investuj do novych lozisk, kvalitnej baterky, inteligentnej nabijacky, pripadne lepsich vnutornosti zbrane (piest, kolesa...)

edit: nezabudni co najskor nahodit mosfet (pri pruzine 120 a viac, pripadne cinskych pruzinach co su ekvivalent cca 130 nutnost, inak ti odidu kontakty - vlastna skusenost)a celu zbran prekablovat, ak to tvoj predchodca este nespravil - povodna kabelaz v zbraniach vacsinou nestoji za vela a ak das daku nizkoodporovu (hrubu), tak narastie kadencia a motor sa ti odvdaci.

as zbran je ako auto - cim viac ju hyckas, cim viac do nej vrazas prachov, tym sa ti viac odvdaci lepsim vykonom, spolahlivostou... no je to aj nekonecny pozierac penazi :D
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

dik za radu :) a pocuj ako spravim ten mosfet akurat viesm ze mosfet je tranzistor :D a ako to je to co myslim ako to zapojim a este som sa chel spitat jeden znamy mi vravel ze ked zbran rozoberiem tak mi vybuchne tak ju nemam rozoberat je neaka sanca ze uz tu zbran neposklada ani pan boh ked ju rozlozim ?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

všetky tvoje otázky nájdeš na ŠPECIALIZOVANOM fóre www.wargames.sk (toto nie je reklama). Mosfet je v as svete skôr sústava súčiastok vrátane samotného mosfetu, ktoré znížia ele napatie na spúšti a zabránia opalovaniu kontaktov. vysvetlenie u elektrikárov. ak si mechabox ešte nemal otvorený, tak to rob s niekym kto už áno. Toto je zlaté pravidlo, ušetríš si nervy. :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Jancuk napísal:a este som sa chel spitat jeden znamy mi vravel ze ked zbran rozoberiem tak mi vybuchne
:lol: :smt046 :smt043 :smt044 Ja umrem :lol:
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hh ok pojdem tam ale to fakt my povedal ze mi to vybuchne :D
Napísať odpoveď