Ako spravim, aby ma chceli?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
erytrocyt
VIP
A ty si sa narodil, a hneď si ho mal obrasteného, občianku a 20 rokov, že? Aj ty si bol "decko" a tiež si mal problémy podobného rázu. Takže skús písať tak, aby si tejto dievčine bol nápomocný. Chce radu starších, môžeš sa realizovať.SchYzo napísal:jooj sak je to este decko, vacsina z nich mava hlavne taketo "problemy" tak co
-
Hotwire
Addict
kamo nechap ma zle takto....sak netvrdim ze ja som nebol, ani sa jej nevysmievam. peaceerytrocyt napísal:A ty si sa narodil, a hneď si ho mal obrasteného, občianku a 20 rokov, že? Aj ty si bol "decko" a tiež si mal problémy podobného rázu. Takže skús písať tak, aby si tejto dievčine bol nápomocný. Chce radu starších, môžeš sa realizovať.
-
crazylucy222
Amateur
No moja :) ..
V prvom rade bud sama sebou !!! ..A nezabudaj kto .. si !!! .. Nerob sa njekym inym .. len koli chalanom!!! .. A neboy sa
.. to pride ked to budes najmenej cakat!!!
..
.. pisem jako keby toho mam nevjeem kolko za sebou
.. taak .. ale no ver mi a vsetko bude oukey!!! ..
hmm
Ničmenej mne sa osobne táto doba moc nepáči.. ako tu už bolo spomenuté -"dievčatá, kt. vítajú chlapcov s rozkročenou náručou"...
Neviem ako vám, ale mne osobne sa takéto dievčatá moc nepáčia. Môj osobný názor: z takýchto dievčat vyrastajú dobre zaškolené Ku*vy. Chodia kdeským koho stretnu na ulici. Páči sa im ich vzhľad, gangsterské správanie a tak. Striedajú chalanov častejšie než ponožky. Možno mám staromódne návyky ale mne osobne sa takéto dievčatá nepáčia. Sú síce obľúbenejšie ako tie ostatné, no na druhú stranu by som s takou holkoch chodiť nechcel, pretože by som nemal istotu vzťahu a vernosti...
///Rada : Ostaň sama sebou, určite je niekto kto si ťa všimne..
Neviem ako vám, ale mne osobne sa takéto dievčatá moc nepáčia. Môj osobný názor: z takýchto dievčat vyrastajú dobre zaškolené Ku*vy. Chodia kdeským koho stretnu na ulici. Páči sa im ich vzhľad, gangsterské správanie a tak. Striedajú chalanov častejšie než ponožky. Možno mám staromódne návyky ale mne osobne sa takéto dievčatá nepáčia. Sú síce obľúbenejšie ako tie ostatné, no na druhú stranu by som s takou holkoch chodiť nechcel, pretože by som nemal istotu vzťahu a vernosti...
-
triple
Guru wannabe
Re: hmm
tie dievčatá nie sú predurčené na vzťah s veľkým V iba s veľkým KMIROsslaW napísal:Ničmenej mne sa osobne táto doba moc nepáči.. ako tu už bolo spomenuté -"dievčatá, kt. vítajú chlapcov s rozkročenou náručou"...
-
pryja
Darca
1.myslim, ze dotycna to tu ma na haku, kedze sa uz dlho neozvalanestik napísal:Take problemy matNemozes sa kazdemu pacit ROFL
2.tie problemy vraj nema ona, ale jej kamoska, za ktoru sem pise.
-
pryja
Darca
lollo, ty ked niekoho posielas dpc, tak prisim ta cituj, nech vieme, komu to patrilollo napísal:looooolach boooooozeeeeeee ustipnite ma niekto za lico to je snad vtip ?
dpc s takymi uzivatelmi tych by som ani do spolocnosti nepustil
-
Krueger98x
Amateur