nazdarek mam mensi velky problem na booku mam iba PHONO vstup a dnes nan idem pripojit mix co ma iba LINE vystup neexistuje soft co dokaze brunalne znizit silu toho signalu ? inac to isto nahravat nemozem .....
//autoeditácia príspevku ( 07 Mar 2009, 12:49 )
alebo nepoznate soft na nahravanie kde sa da znizit uroven nahravaneho signalu ? ... nie ze to znizi iba na zvukovke ale aby este aj on dokazal znizit ...
PHONO VS LINE
hmm ten rezistor nieje zly napad ale zrovna nemam chut sekat drahe koly jednej akcii
a tato zvukovka ja neviem nejaka je posahana ... neda sa nainstalovat ani novy driver ani nic snou dokonca ani sound max mi nechce spustit... a ked uberem hlasitos vstupu na minimum aj tak je to stale este moc 
este ma napada nemate niekto Pioneer DJM-600ku lebo nan idem ten notas pripajat a nie som si isty ci ma ten rec vystup PHONO alebo LINE no skor si myslim ze line ak niekto viete presne dajte vediet dik
... keby som ho mal doma tak to vyskusam ibaze o 6tej odchadzam na akciu a potrebujem aby to do 8mej bolo spojaznene ...
este ma napada nemate niekto Pioneer DJM-600ku lebo nan idem ten notas pripajat a nie som si isty ci ma ten rec vystup PHONO alebo LINE no skor si myslim ze line ak niekto viete presne dajte vediet dik