Bathory

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Jameshet
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jameshet »

djxtreme napísal:neviete niekto kedy vyjde DVD tohoto filmu? :roll:
zaciatkom roka 2009
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

djxtreme napísal:neviete niekto kedy vyjde DVD tohoto filmu? :roll:
Z gorila.sk kde ho mam predobjednaneho tak my napisali ze mi ho poslu 17.2.2009.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

podla mňa to bol totálny prepadák, na trikrát som to pozeral lebo ma to nebavilo ale chcel som to vidieť. Nezaujalo ma to ani dejom, ani spracovaním
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Jakubisko ma od Perinbaby tie iste vyrazne crty prevzate od Feliniho, nie vsade sa mi vsak hodia...
ak by sla nominovat na Ocara, tak neviem ci by mala u clenov Akademie uspech aspon taky ake divadlo sa okolo toho robilo...
u mna len 6,5/10
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

film som pozeral tak ze som sa polovicu maznal s priatelkou a potom pozeral ale vsimol som si tie kolieskove korcule a aj to cudo na snehu to mi prislo trapne !!!
( co mali mnísi)
ale film to bol v pohode...
hodnotim ho ako Priemerne :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

film sa mi velmi nepacil ale zhltol som ho len s pocitom ze je to z casti slovensky film...

vsimol som si ze starsej generacii sa tento film viac pacil ako mladsim divakom...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Hodim sem to, co som pisal aj na csfd:
Tak na uvod - jednu celu hviezdicku strhavam za dvojicu mnichov a ich vynalezy a za scenu so spovedelnicou, to podla mna v "historickom velkofilme", ktory je zaroven najdrahsim cesko-slovenskym filmom, podla mna nema co robit. Navyse vysoky rozpocet sa na filme akosi neprejavil, pekne su akurat kostymy. Bojove sceny som si predstavoval velkolepejsie, pri tomto style tocenia (z blizka) to vyzera, ze sa na celej scene podiela 30 ludi a pritom tam ma byt cela armada. Tiez mi chybala akakolvek atmosfera a pritom som cakal, ze sa maximalne ponorim do cias stredoveku. Ale aby som len nekritizoval - Anna Friel hra vyborne, hned za nou nasleduje Karel Roden, ktory sa tiez snazi, co to da. Ostatni tiez nehrali zle, ale vdaka dabingu sa cast ich vykonu straca. Slabych 50 %. PS: ked si predstavim, ze toto chceli poslat do bojov o Oscara, tak mi beha mraz po chrbte.
Napísať odpoveď