Windows 7 už budúci rok!?

Informácie o software, ankety...
pupindel
Novice
Novice

Windows

Príspevok od používateľa pupindel »

Windows Vista je dost pomala,nech uz vylepšia jej parametre.
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Windows

Príspevok od používateľa Plasmon »

pupindel napísal:Windows Vista je dost pomala,nech uz vylepšia jej parametre.
:smt046 k tomu niet co dodat.Sa zobud chlapce a kup si nejaku nadupanu masinku a pouzivaj Vistu par mesiacov/rokov a nie kamarat povedal to a to. :roll:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

plasmon napísal::smt046 k tomu niet co dodat.Sa zobud chlapce a kup si nejaku nadupanu masinku a pouzivaj Vistu par mesiacov/rokov a nie kamarat povedal to a to. :roll:
No a kupovat nadupanu masinu len na to, aby som spustil OS je ozajstna vyhra. Tomu sa hovori pokrok. :smt078
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

pato83 napísal:No a kupovat nadupanu masinu len na to, aby som spustil OS je ozajstna vyhra. Tomu sa hovori pokrok. :smt078
Tak nech drzi dotycny hubu a nekeca, ked hodnoti Vistu a nema ju kde rozbehat. :roll:
Ked nieco hodnotim,tak to mam vyskusane a ked sa mi dany operacny system paci tak si kupim aj masinu na rozbehanie. :wink:
sINN3R
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

len hlupo nechapem niektorych ludi

Príspevok od používateľa sINN3R »

same sproste keci... kto z vas mal vsetky 3 windowsy (xp, visty a 7) ? tak ten nech riesi aka je ktora ale nie na masine spred 30 rokov... ja mam 4 mesiace stary notebook mal som k nej original vistu dal som ju do prec a nainstaloval xp dufajuc ze mi to pojde uplne svizne... a zistil som ze nove notebooky sa uz dost biju so starym xp. vobec mi to neislo dobre cele to bolo dake spomalene a s tymto nazorom som sa stretol u viacerych ludi co maju novsie notebooky a chceli tam dat xp (normalnych ludi nie takych co maju komplexy voci vsetkemu). vista mi tu bez v pohode aj na 2GB ram sak naco mam ramku na to aby sa vyuzivala a nie aby mi tam zbytocne stala. mal som aj 7 nainstalovanu a je holy fakt ze je ovela rychlejsia ako vista ale tak to je este len beta cize je mozne ze sa to cele tym ze tam nahraju miliony veci do toho spomaly. ocenil som hlavne novy design a pekne okresane naroky na hardware co je dost zarazajuce prave na viste ktora si dost toho popapa. Kamarat ma 2 roky stary asus a nainstaloval si tam najnovsi build windows 7 a chvali si to a to ma 1.5gb ram. podla mna niektori ludia bud nevedia instalovat operacne systemy alebo by si ich mali najskor nainstaloval pouzivat aspon mesiac a potom vynasat rozsudky... Windows 7 ma vyjst niekedy okolo novembra tohto roku.

btw. skusal som aj OS X Leopard vsetko je to pekne ale akosi ziadne ovladace tam nejdu cize zatial sa to na intel a amd dosky moc neoplati davat teda ak nema niekto uz overene ovladace
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

nech už je ako chce treba si počkať ked to dajú mrkvosofťaci do kopy. Je možné že to bude posledný 32bit systém na naše mašiny. Era 64bitov sa blíži. Preto by to chcelo niečo stabilné, rýchle, pekné, čo beta verzia 7čky dáva najavo. :P :P :P
S@e Hunter
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa S@e Hunter »

takze po tom ako zablokovali temu windows 7 a poslali ma sem som tu. takze znova problem je so zvukom vo windowse 7 . Ovladac my to naistalovalo aj ho integrovalo so sytemom a oznacilo ako funkcy ale problem je v tom ze to aj tak ten zvuk neprehra .,Po otvoreni hudobneho suboru vypise windows media player chbovu hlasku
Windows Media Player encountered a problem while playing the file

windows mam naistalovany na doske ASUS A8V-VM ktora ma audio
ADI AD1986A SoundMAX 6-channel High Definition Audio CODEC

a pocitac je tu opisany tak strucne http://www.hojko.com/kto-ma-ake-pc-t17095-930.html

uzivatel S@e Hunter

ak by niekto vedel poradit uvital by som to
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

Win 7 beta build 7000 ma " zabudovany" bug, co sa tyka prehravania Mp3... riesi ho hned prvy hotfix. nebude to ono?
S@e Hunter
Light Expert
Light Expert

Exxon napísal:Win 7 beta build 7000 ma " zabudovany" bug, co sa tyka prehravania Mp3... riesi ho hned prvy hotfix. nebude to ono?
diky za radu ale moj problem to newiriesil stale bez zmeny aj po naistalovany upgradov .Aj som stiahol ovladac novy ale stale nic .
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

Zvuk ti nejde vobec, alebo len ked sa pokusas prehrat mp3 cez WMP? Ak ti nejde vobec, tak skus pohladat novsie ovladace a kodeky. Pripadne to moze byt nejaka zasrana nahoda a Win si nerozumie s tvojim HW... a ak to robi len WMP, tak sa nediv, je to mrkvosoft, a zacni pouzivat Winamp, alebo cosi obdobne. A este ma napada(ale to je blbost, lebo si urcite skusal prehrat viacero Mp3) za ci nemas len dajaku posahanu tu jednu pesnicku.
S@e Hunter
Light Expert
Light Expert

Exxon napísal:Zvuk ti nejde vobec, alebo ........
Zvuk my nejde vobec ani cez WMP ani cez Winamp.Asi to bude tym ako si howoril ze si nerozumie moj HW s windowsom. Mam naistalovane aj codeky ktore su priamo vytvorene na windows 7 ale nic .Asi sa vyserem na cely win a pojdem do ubutu spolocne s KDE 3.0 vsetko tam narozdiel od mrkvosoftu funguje .......
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

S@e Hunter napísal:Asi sa vyserem na cely win a pojdem do ubutu spolocne s KDE 3.0 vsetko tam narozdiel od mrkvosoftu funguje .......
OMFG a keby si skusil OS ktory nieje este len v beta verzii? Tomuto sa skutocne hovori imbecilita.
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

Vďaka imbecilom ktory si kupuju nove veci a chcu mat najnovšie HW spolu s najnovším OS a SW sa citim vyborne pri mojom PC... prečo? lebo kupujem veci s ročným max dvojročným opozdením a teda ich kupujem za brutalne nízku cenu oproti jej cene pri vydaní a teda aj neriešim problem či mi ten NAJnovší soft bude šlapať naozaj na mojom NAJnovšom kompe.. nemam potrebu nenažranych detí kupovať si najnovší HW kvoli posratej novej hre radsej si počkam rok a zahram si tu hru o ten rok ked tie veci kupim za podstatne nižšiu cenu.... čo sa tyka SW na nejake operacie s Grafikou a CAD nove vydané veci sa rozbehaju vpohode na starsich komponentoch a slapu pohode...

HW A SW NENAŽRANCI PATRI VÁM VELKA POKLONA A VDAKA ZA TO ŽE MOZEM KUPOVAT LACNEJSIE KOMPONENTY !! :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

No to je skvele. Na svojom "NAJ"novsiom Pocitaci s "NAJ"novsim SW potom navrhujes tie Fordy co maju Prevodovky z Kamionu a Turboduchadla velke jak cely blok motoru ze?? ;)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

sebci napísal:Vďaka imbecilom ktory si kupuju nove veci a chcu mat najnovšie HW spolu s najnovším OS a SW sa citim vyborne pri mojom PC... prečo? lebo kupujem veci s ročným max dvojročným opozdením a teda ich kupujem za brutalne nízku cenu oproti jej cene pri vydaní a teda aj neriešim problem či mi ten NAJnovší soft bude šlapať naozaj na mojom NAJnovšom kompe.. nemam potrebu nenažranych detí kupovať si najnovší HW kvoli posratej novej hre radsej si počkam rok a zahram si tu hru o ten rok ked tie veci kupim za podstatne nižšiu cenu.... čo sa tyka SW na nejake operacie s Grafikou a CAD nove vydané veci sa rozbehaju vpohode na starsich komponentoch a slapu pohode...

HW A SW NENAŽRANCI PATRI VÁM VELKA POKLONA A VDAKA ZA TO ŽE MOZEM KUPOVAT LACNEJSIE KOMPONENTY !! :)
Absolutne nechapem na co si chcel tymto prispevkom nadviazat a co si nim chcel povedat. Ani suvis s celou touto temou mi nieje jasny.
retep
Expert
Expert

Príspevok od používateľa retep »

tak pridam aj ja svoju skusenost s totu betou...vcera som nainstaloval 7 build 7068 x64...instalacia isla hladko, po cas kedy som mohol pracovat na ploche preslo cca 20-25min .. graficky vypada win velmi dobre..ale tam to asik konci...co vcetci pisete ze ma rychlejsi boot tak ani omylom ma zhruba o 1/3 dlhsi bot ako XP...po nainstalovani hned prvy problem...nezobrazi mi jednu particiu druheho disku, tam kde je xp-ckovi system tu zobrazi a tu druhu kde som mal filmi a mp3 nie neviem preco nechce...mozno preto ze som mal troska domiesane ozancovanie diskov C, E, F ale tak ked je to raz jeden disk a dve particie tak hadam ho mohlo zobrazit...potom zvuk nesiel ani net...net som nastavil rucne...a na zvuk som stiahol najnovsi ovladac z netu ...neco vypisalo o nekompatibilite ale nainstaloval som a ide spolahlivo aj s utilitou s nasveniami roznych veciciek spojenych zo zvukom...Nod32 skusobnu 30dnovu verziu mi zobral v pohode ale nastvalo ma ze alkohol120% nejde, bez sance..skoda ine som zatial este neskusal ale prvy dojem, ktory mam je mizerny cakal som viac aj ked to je len beta tak tie spravy plne chvali co bezia po nete ma dohnali k tomu aby som to aspon vyskusal nainstalovat...ak budem mat dalsie postrehy tak pridam...
ps. este dodam aku mam zostavu cpu amd x2 4800+, 2gb ram, a radeon 4850
K|OZZY
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K|OZZY »

som mal Win 7 asi tri mesiace, vsetko islo v pohode az do chvile ked mi Win 7 zablokoval pristup na jeden disk netusim preco?.... reinstalol som to na Win XP a tiez napisalo ze pristup nepovoleny (mal som tam iba filmy nic ine..) takze jedina vec co mi zostala bol Format
rackom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rackom »

mimo tych problemov s mp3, ktore by mali byt uz vyriesene, su na bete (konkretne build 7068) nejake vecsie bugy? chcel by som to skusit na mojom PC ... dokumenty mam odzalohovane, cize ak by bol problem tak to dam spat, ale je to predsa len praca na poobedie. zaujima ma hlavne praca napriklad vo visual studiu, office a par hier (WoW, COD2, ...) - nie prilis podstatne - a este ako sa to vysporiadava s ovladacmi na HW ...
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Len taká malá poznámka pod čiarou: už od 7057 to nie je beta. :wink:
Napísať odpoveď