Rapidshare

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Rapidshare

Príspevok od používateľa Panzerfaust »

Zdravím, som registrovaný na rapidshare.com a téme Collector's Zone, kde som prihlásený. Môže mi niekto vysvetliť čo znamenajú tieto znaky/čísla?

Login: ********* Files: 4
RapidPoints: 0 Used storage: 584 MB
RapidPoints PU: 0

Tak že teraz môžem stiahnuť 584 MB ako premium užívateľ? Či to je iba počet MB, ktoré som vložil na server? A ak hej, aký počet mnou uploadnutých súborov musia ostatní užívatelia stiahnuť, aby som dostal 1 premium point a keľko premium points potrebujem, aby som si mohol aktivovať premium účet? a keď sa nájde nejaká dobrá duša, mohla by aj vysvetliť aké sú ponuky premium účtov (či je to na mesiac ako časovo obmedzené napr. ako cobrashare alebo je to počet MB na dobu neurčitú ako napr. Hellshare).

A ešte sa chcem spýtať, prečo sa nemôžem prihlásiť do Premium zone, iba do Collector´s zone a kedy sa budem môcť prihlásiť aj do premium.

Prosím poraďte niekto, keď s tým máte skúsenosti.
infinite
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa infinite »

collector ucet nie je plateny.. ak sa ti na nom nazbiera 8000bodov mozes
si vytvorit premium ucet platny na 1 mesiac
a co tam mas used storage znamena kolko si uploadol na svoj ucet nie kolko
mozes stiahnut, cez collector ucet sa tahat ani neda :wink: sluzi len na to aby
si vedel ktore subory si uploadoval

//jj sry, pomylil som sa treba 10 000 bodov, nwm preco ma napadlo ze 8000 :oops:
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

musis nazbierat 10 000 bodov aby si si mohol vytvorit premium ucet, neviem kde sluggy zobral ze treba 8 000

to Used storage: 584 MB znamena ze si na server ulozil 584MB :wink:
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

A tie rapidpoints sa v akom počte získavajú?
Trebárs na cobrashare dostaneš za uploadnutých 100 mb (Pokiaľ ti to niekto stiahne) 1 premium point, za 200 mb 2 point...
Na rapide je to ako?
Lebo od včera mi už niekto stiahol súbor ktorý mal 70 000 kb a dostal som iba 1 :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Kód: Vybrať všetko

Iba súbory uložené v sběratel zóny (tu) môžete skóre body. Akonáhle sú sťahujú do slobodného-užívateľov, každý z nich generuje RapidPoint. Spĺňať podmienku, že súbor je aspoň čo do veľkosti 5 MB a download je generovaný nie viac ako 3 RapidPoints v posledných hodinách. Premium užívatelia môžu vytvárať pre Vás až 255 bodov za deň.
preložil som ti to cez slovník...je to zrozumitelné..v skratke.. len súbory uložené v collectros acc mozu generovať body..musia byť vacsie ako 5mb..free-user ti moze spravit len 3pointy za hodinu
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ako je to ked mam premium? kolko bodov dostanem za jeden part? a kolko ich potrebujem na to aby som mal novy ucet zadarmo?
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

za jeden stiahnuty subor dostanes 1bod , potrebujes 10000bodov aby si mohol vytvorit/predlzit novy acc.. len si davaj pozor ked z toho konta aj stahujes aby si tie body ktore mas nazbierane nepremrhal ze sa ti budu automaticky konvertovat na trafficshare,ale tak to najdes v nastaveniach
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Ak niekto stiahne mnou uploadnutý súbor, ktorý má 5MB, ja dostanem jeden premium point tak isto, ako keby mi niekto stiahol 200MB súbor?

Tak potom sa oplatí uploadovať po menších častiach?
Sweetko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Sweetko »

ked uploadnes hru ktora ma 7gb po 5mb castiach chcem vidiet ten flame co vznikne na fore :lol:
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Je otázne, či by sa to vôbec do toho fóra zmestilo. :D
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Ja sa chcem spýtať...ako je to s tymi GB..dajú sa za body kúpiť GB..dajme tomu že si komvertnem 10GB..to sa mi pripočíta k tým 80tim a potom budem mocť za den stiahnuť vlastne 3GB?(90:3=3)
Napísať odpoveď