Rapidshare
-
Panzerfaust
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Rapidshare
Zdravím, som registrovaný na rapidshare.com a téme Collector's Zone, kde som prihlásený. Môže mi niekto vysvetliť čo znamenajú tieto znaky/čísla?
Login: ********* Files: 4
RapidPoints: 0 Used storage: 584 MB
RapidPoints PU: 0
Tak že teraz môžem stiahnuť 584 MB ako premium užívateľ? Či to je iba počet MB, ktoré som vložil na server? A ak hej, aký počet mnou uploadnutých súborov musia ostatní užívatelia stiahnuť, aby som dostal 1 premium point a keľko premium points potrebujem, aby som si mohol aktivovať premium účet? a keď sa nájde nejaká dobrá duša, mohla by aj vysvetliť aké sú ponuky premium účtov (či je to na mesiac ako časovo obmedzené napr. ako cobrashare alebo je to počet MB na dobu neurčitú ako napr. Hellshare).
A ešte sa chcem spýtať, prečo sa nemôžem prihlásiť do Premium zone, iba do Collector´s zone a kedy sa budem môcť prihlásiť aj do premium.
Prosím poraďte niekto, keď s tým máte skúsenosti.
Login: ********* Files: 4
RapidPoints: 0 Used storage: 584 MB
RapidPoints PU: 0
Tak že teraz môžem stiahnuť 584 MB ako premium užívateľ? Či to je iba počet MB, ktoré som vložil na server? A ak hej, aký počet mnou uploadnutých súborov musia ostatní užívatelia stiahnuť, aby som dostal 1 premium point a keľko premium points potrebujem, aby som si mohol aktivovať premium účet? a keď sa nájde nejaká dobrá duša, mohla by aj vysvetliť aké sú ponuky premium účtov (či je to na mesiac ako časovo obmedzené napr. ako cobrashare alebo je to počet MB na dobu neurčitú ako napr. Hellshare).
A ešte sa chcem spýtať, prečo sa nemôžem prihlásiť do Premium zone, iba do Collector´s zone a kedy sa budem môcť prihlásiť aj do premium.
Prosím poraďte niekto, keď s tým máte skúsenosti.
collector ucet nie je plateny.. ak sa ti na nom nazbiera 8000bodov mozes
si vytvorit premium ucet platny na 1 mesiac
a co tam mas used storage znamena kolko si uploadol na svoj ucet nie kolko
mozes stiahnut, cez collector ucet sa tahat ani neda
sluzi len na to aby
si vedel ktore subory si uploadoval
//jj sry, pomylil som sa treba 10 000 bodov, nwm preco ma napadlo ze 8000
si vytvorit premium ucet platny na 1 mesiac
a co tam mas used storage znamena kolko si uploadol na svoj ucet nie kolko
mozes stiahnut, cez collector ucet sa tahat ani neda
si vedel ktore subory si uploadoval
//jj sry, pomylil som sa treba 10 000 bodov, nwm preco ma napadlo ze 8000
-
Panzerfaust
Expert
Kód: Vybrať všetko
Iba súbory uložené v sběratel zóny (tu) môžete skóre body. Akonáhle sú sťahujú do slobodného-užívateľov, každý z nich generuje RapidPoint. Spĺňať podmienku, že súbor je aspoň čo do veľkosti 5 MB a download je generovaný nie viac ako 3 RapidPoints v posledných hodinách. Premium užívatelia môžu vytvárať pre Vás až 255 bodov za deň.-
Panzerfaust
Expert
-
Panzerfaust
Expert