cz/sk torrent tracker..prosím o pozvánku
VYMENIM POZVANKY NA TREZZOR A INE
AHOJTE::
MAM 10 POZVANOK NA TREZZOR, 5 NA TATRECKER, 5 NA TRACKER CZTORRENT.NET . VSETKY PONUKAM NA VYMENU. MAM ZAUJEM O HELEVOLE A BR TRACKER. PONUKY CAKAM NA [email protected]
DIKY CAVES...
MAM 10 POZVANOK NA TREZZOR, 5 NA TATRECKER, 5 NA TRACKER CZTORRENT.NET . VSETKY PONUKAM NA VYMENU. MAM ZAUJEM O HELEVOLE A BR TRACKER. PONUKY CAKAM NA [email protected]
DIKY CAVES...
-
AlexanderX
Novice
Pozvanky
Poprosil by som dobru dusu o pozvanku na HELEVOLE.
pripadne na oplatku mozem ponuknut
Tatracker
Megatorrent
Trezzor
moj mail [email protected]
pripadne na oplatku mozem ponuknut
Tatracker
Megatorrent
Trezzor
moj mail [email protected]
Pozvanka
potrebujem pozvanku na trezor tracker sedovat viem kazdy den, ja mam pozvanky na lamky.net
[email protected]
diky...
[email protected]
diky...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pozvanka
ako môžeš mať pozvánky na lamky keď tam už pozvánky nefungujú pre bežných užívateľov? A ty nie si ani darca, ani vip ani uploader a nie si ani členom vedenia: http://www.lamky.net/profile.php?mode=v ... ile&u=4297Relic napísal:potrebujem pozvanku na trezor tracker sedovat viem kazdy den, ja mam pozvanky na lamky.net
[email protected]
diky...
Som na TREZZORE 2 roky. Nesuhlasim s nazorom je obmedzujúci. Kazdy tracker ma svoje pravidla. Pravidla TREZZORU su veľmi podobne ostatnym trackerom. TREZZOR je podla mna jeden z najlepšich trackerov pretoze tam to skutocne zije dynamikou. Mam na mysli rycholost downloadu/uploadu, a taktiez novych torrentov. Tí čo su na viacerých trackeroch vedia ze ak sa objaví nový torrent tak TREZZOR ho poskytuje medzi prvými...
APROPO::: ESTE STÁLE MI ZOSTALO 5 POZVÁNOK,KTORÉ VYMENÍM ZA HELEVOLE, ALEBO ZA BR TRACKER... ČAVINO... LONGINO.
APROPO::: ESTE STÁLE MI ZOSTALO 5 POZVÁNOK,KTORÉ VYMENÍM ZA HELEVOLE, ALEBO ZA BR TRACKER... ČAVINO... LONGINO.
-
jajajajenomja
Novice
-
Jojko3191
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Cawte ak niekto mate 1volnu pozvanku navyse na nejaky dobry sk/cz tracker tak by som vas onu poprosil. Bud na mail: [email protected] alebo aj SS tu.
THX.
THX.
-
AlexanderX
Novice
Nemate prosim pozvanku na CZ Torrent? [email protected]
Dakujem
Dakujem
-
blaster700i
Light Expert
ak ma niekto pozvanku na tracker.czech-server.com prosim vas poslite mi ju na mail
[email protected]
mam niekolko pozvanok na WX alebo mesacny RS ACC
[email protected]
mam niekolko pozvanok na WX alebo mesacny RS ACC
-
botafogo29
Novice
POZVANKA
CAWTE.NEPOSLAL BY MI NIEKTO NEJAKU POZVANKU NA NEJAKY TORRENT TRACKER , KDE SU DABOVANE FILMY ? SOM NOVIC.AK NEJAKE ZISKAM , TAK OBRATOM VRATIM.DAKUJEM. MOJ MAIL [email protected]
-
marek199512
Novice