Sionizmus
a vdnesnych casoch niekto pride s takouto dnes vylucenou a nerealnou moznostou
vyvojovo si myslim, ze bude k tomu medzinarodny obchod spiet, ale hovorit o tom dnes nema zmysel.. to je este velmi velmi daleko.. evolucny trend je vytvaranie lokalnych integracii.. ktore sa mozno casom spoja do jednej velkej.. ale na to musi byt ludska spolocnost aj spolocensky system ako taky na omnoho vyssom leveli nez sme dnes.. tato idea nieje vykonatelna ani len teoreticky.. a pochybujem ze sa toho niekto z nas vobec dozije
Joe Biden, shabez goy a sucasny vice-prezident USA.
Rozhovor pre Shalom TV. "I am a zionist"
http://www.youtube.com/watch?v=TYf5Pe4QVvE
slay, je toto dostacujuce?
http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/ ... _4428.html
//autoeditácia príspevku ( 15 Mar 2009, 9:30 )
http://svobodnyprostor.wordpress.com/20 ... -sionismu/
http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/ ... _4428.html
No tak presiel som celu temu o sionizme a v podstate tomu verim, rovnako ako sa da verit v NVO, slobodomurari.... Je to v podstate jasne, zidia boli a aj su experti, co sa tyka penazi. Verim aj tomu, ze organizacia, ktora povazuje svojich ludi za vyvoleny narod a zvysok za odpad sa nicim neodlisuje od organizacie, ktora prefereruje arijsku rasu a ostatne oznacuje za podludi. Lenze teraz mam otazku na vas ? Ako chcete zabranit tomu, aby nas ti sionisti neovladli ? Ved to je ako rakovina sveta v pokrocilom stadiu !
Aj keby teraz v buducnosti doslo k nejakemu vojenskemu svetovemu konfliktu, nikomu to nepomoze: Zahynie kopa ludi co dokopy za nic nemozu a zvysok, co je zato najviac zodpovedny a ktory na tom konflikte aj zarobi nemaly kapital, prezije. Tak to bolo aj po WW2.
A s tym zvyskom prezije aj zopar dalsich obycajnych ludi a zase tu bude nejaka dikatura - ak by prezili nejaki ludia po WW3 tak je to velmi pravdepodobne.
Okrem toho ak by aj bol konflikt, teraz uz mame aj zbrane hromadneho nicenia, takze bude kopec srandy. A ked ich nepouziju na zaciatku vojny tak v priebehu urcite.
A teraz v priebehu krizy - ktovie ako sa to vyvinie, ale podla k comusi dojde.
A izrael ? Ja si neviem predstavit, zeby sme sa teraz vsetci spojili a zautocili nan, to by bola samovrazda pre zvysok sveta. Okrem ineho teraz to ani nevyzera, zeby sa niekomu chcelo. Dovod je ten, ze sionizmus je celosvetovo rozsireny a ma svojich ludi v podstate vsade, aj u nas. Ja to vidim biedne s celou EU v buducnosti. Myslim, ze sa im podari vytvorit NVO, neviem ci sa tomu da zabranit.
Ale nez by som mal zit vo svete, kde by som chodil s cipom v ruke - to uz mi mozu vypalit cislo na ruku jak zidovi v koncentraku ! Byt sledovany niekym elektronicky kde si ?, Co robis ? a hrat sa pritom na slobodneho cloveka je s prepacenim: Sˇanie si do vlastnej huby.
Resp. nie som zid ale nezniesol by som keby som mal niekomu sluzit ako otrok, tak to radsej totalny nuklearny holokaust. Ako predstava, zeby som zil - neviem ci ste niekto videl film Equilibrium - zit vo svete podobnom takemuto to sa radsej zabijem. Ten NVO nema daleko od toho Equilibria(,,prozac si mozno pichat nebudeme ale aj tak"
) S tej predstavy mi je zle !
A potom vsetkom co som videl(ja viem, ze vam to cele pride smiesne), sa mi nechce ani mat s nejakou dieta.
Aj keby teraz v buducnosti doslo k nejakemu vojenskemu svetovemu konfliktu, nikomu to nepomoze: Zahynie kopa ludi co dokopy za nic nemozu a zvysok, co je zato najviac zodpovedny a ktory na tom konflikte aj zarobi nemaly kapital, prezije. Tak to bolo aj po WW2.
A s tym zvyskom prezije aj zopar dalsich obycajnych ludi a zase tu bude nejaka dikatura - ak by prezili nejaki ludia po WW3 tak je to velmi pravdepodobne.
Okrem toho ak by aj bol konflikt, teraz uz mame aj zbrane hromadneho nicenia, takze bude kopec srandy. A ked ich nepouziju na zaciatku vojny tak v priebehu urcite.
A teraz v priebehu krizy - ktovie ako sa to vyvinie, ale podla k comusi dojde.
A izrael ? Ja si neviem predstavit, zeby sme sa teraz vsetci spojili a zautocili nan, to by bola samovrazda pre zvysok sveta. Okrem ineho teraz to ani nevyzera, zeby sa niekomu chcelo. Dovod je ten, ze sionizmus je celosvetovo rozsireny a ma svojich ludi v podstate vsade, aj u nas. Ja to vidim biedne s celou EU v buducnosti. Myslim, ze sa im podari vytvorit NVO, neviem ci sa tomu da zabranit.
Ale nez by som mal zit vo svete, kde by som chodil s cipom v ruke - to uz mi mozu vypalit cislo na ruku jak zidovi v koncentraku ! Byt sledovany niekym elektronicky kde si ?, Co robis ? a hrat sa pritom na slobodneho cloveka je s prepacenim: Sˇanie si do vlastnej huby.
Resp. nie som zid ale nezniesol by som keby som mal niekomu sluzit ako otrok, tak to radsej totalny nuklearny holokaust. Ako predstava, zeby som zil - neviem ci ste niekto videl film Equilibrium - zit vo svete podobnom takemuto to sa radsej zabijem. Ten NVO nema daleko od toho Equilibria(,,prozac si mozno pichat nebudeme ale aj tak"
A potom vsetkom co som videl(ja viem, ze vam to cele pride smiesne), sa mi nechce ani mat s nejakou dieta.
Načo prozak dostanete čipy do ruky a tie vás budú aj stimulovať, veď už dnes je bežné, že veľké firmy ľudí čipujú, zvieratá sa čipujú, vy máte penaize v bankách a máte čipové karty ktorými manipulujete tekto si hoci kto môže o vás zistiť hocičo hoci aj to kedy ste si napsoledy kupovali toaletný papier. Je otázkou času kedy nás očipujú a kto nebude spoločnsoti vyhovovať tomu čip nedajú, ten umrie mimo nej ako bezprávny občan a bezdomovec.
Tak pozrel som si ten endgame film
Ale ktovie. To equilibrium aj tak nakoniec padlo, takze
Ked som to pochopil spravne, tak sioinisti sa tu pokusaju o to iste co hitler.
Vytvorit ,,1000 rocnu" risu, zaviest zuslachtovanie rasy - tak ako za hitlera, tiez sa vtedy v nemecku likvidovali choromyselni, telesne postihnuti, atd.. takze dokopy nic noveho. Az nato, ze technologia je daleko vyspelejsia. A mozno sa nam podari zabranit im, aby to tu ovladli, ved hitlera sme zrusili tiez. Sice padlo vela ludi, ale tak to vo vojne chodi.
Mne to NVO pride ako druhy pokus o tisicrocnu risu,fakt.
Mozno to dopadne ako v tom filme so S.Stallonom, ked ho v 90. rokoch zamrazili a potom rozmrazili v r.2030 - vsetci potom budeme sexovat cez prilbu, aby sme zabranili prenosu pohlavnych chorob.
A potom tu zase bude par rokov demokracia resp. komunizmus. Nieco ale prist(zial) raz musi. Viem, ze je to nechutne, ale vojna ma jednu taku vlastnost, ze zriedi svetovu populaciu a v podstate brani premnozeniu. A co sa tyka tej eugeniky, tak kym nebola rozvinuta medicina, tak selekciu vykonavala samotna príroda, co je tiez protipol toho, co sa robi dnes.
Historia sa opakuje.

Ale ktovie. To equilibrium aj tak nakoniec padlo, takze
Ked som to pochopil spravne, tak sioinisti sa tu pokusaju o to iste co hitler.
Vytvorit ,,1000 rocnu" risu, zaviest zuslachtovanie rasy - tak ako za hitlera, tiez sa vtedy v nemecku likvidovali choromyselni, telesne postihnuti, atd.. takze dokopy nic noveho. Az nato, ze technologia je daleko vyspelejsia. A mozno sa nam podari zabranit im, aby to tu ovladli, ved hitlera sme zrusili tiez. Sice padlo vela ludi, ale tak to vo vojne chodi.
Mne to NVO pride ako druhy pokus o tisicrocnu risu,fakt.
Mozno to dopadne ako v tom filme so S.Stallonom, ked ho v 90. rokoch zamrazili a potom rozmrazili v r.2030 - vsetci potom budeme sexovat cez prilbu, aby sme zabranili prenosu pohlavnych chorob.
A potom tu zase bude par rokov demokracia resp. komunizmus. Nieco ale prist(zial) raz musi. Viem, ze je to nechutne, ale vojna ma jednu taku vlastnost, ze zriedi svetovu populaciu a v podstate brani premnozeniu. A co sa tyka tej eugeniky, tak kym nebola rozvinuta medicina, tak selekciu vykonavala samotna príroda, co je tiez protipol toho, co sa robi dnes.
Historia sa opakuje.
Židovský supremacizmus
Zakladna literatura.
Slovensky preklad: http://www.europskenarody.info/KNIHY/Zi ... sizmus.rarSľubujem, že táto kniha vás vyzve. Jej ohromujúce písomné dôkazy sa postavia aj niektorým vašim najzarytejším názorom.
Ak môžte tak ako najlepšie viete odložiť bokom predsudky, ktoré možno máte na túto tému a dokonca prípadnú predpojatosť voči mojej osobe – môžete spravodlivejšie ohodnotiť myšlienky a dôkazy v tejto knihe. To je všetko, čo môže žiadať autor od svojho čitateľa; a ja to žiadam od vás. Som úplne presvedčený, že ak sa posnažíte udržiavať vašu myseľ otvorenú, to čo si prečítate vás prekvapí.
Skutočná sila tejto knihy pochádza z jej dokumentácie hlavných zdrojov. Vlastne, rýchlo objavíte, že väčšina mojich dokumentov o židovskom rasizme je zo židovských zdrojov. Oni moje stanovisko obhajujú oveľa presvedčivejšie, než čokoľvek čo som mohol napísať. Povzbudzujem vás, aby ste sa pozreli na zdroje ktoré citujem a sami si ich skontrolovali. V tejto knihe vás beriem spolu so mnou na fascinujúcu objavnú cestu zakázanou témou. Nalieham na vás, aby ste počas skúmania tém, ktoré sú pred vami, odvážne udržiavali myseľ otvorenú, pretože to je jediný spôsob, ako môže ktokoľvek z nás nájsť pravdu.
David Duke
Zakladna literatura.
to video tam uz nieje.. ale predstavujem si v duchu bidena ako vravi, "som sionista".. ale neviem co by to malo dokazovat.. alebo vyvracat z toho co som tu ja kedy povedal.. a nespominam si zeby som popieral existenciu sionizmu, skor mam nan len iny pohlad..Aryan Angel napísal:Joe Biden, shabez goy a sucasny vice-prezident USA.
k tomu cipovaniu: to sa nikdy nestane..
k zidovskemu rasizmu: to ze ma zidovstvo xenofobne prvky je proste fakt.. to uz nieje nic sokujuce
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
na inom fare padol tento krasny a dokonale vystizny prispevokDovolim si zosumarizovat Vase prispevky. Budem generalizovat:
* Ludia sa rozdeluju na dve skupiny. Popieraci = ,,Zidia vladnu svetu". Fanatici = ,,smrt popieracom".
* Media zdoraznuju utrpenie Zidov, prevazne ignorujuc ostatne etnika (Nemcov, Romov, Tutsiov)
* Neustale opakovanie Zidov ako jedinych obeti zivi ich obraz obeti, a je to vlastne uz propaganda.
* Zidia su stale len obete, nikdy nie pachatelia.
* Mnozstvo tvrdeni je fantazia (upravene cisla, ziadne mydla)
* Ktokolvek, kto si dovoli spochybnit akekolvek tvrdenie z predosleho bodu, stava sa antisemitom.
* Izrael TERAZ robi to, co na nom bolo pachane pred 60 rokmi.
----
Zaver: ktokolvek sa oprie do Izraela, je antisemita, napriek tomu, ze robia presne to, co ini kedysi im.
Dalej:
* za smrt v taboroch bol zodpovedny tyfus, vyhladovanie, za ktore boli zodpovedne aj spojenecke vojska.
* plynove komory su mytus. Bolo by treba kominy, skodilo by to okoliu, pritomnost HCN sa nedokazala.
* obeti nebolo 6 milionov.
Zaver: Holokaust ako je prezentovany, nebol. Lenze ktokolvek to tvrdi, je popierac a antisemita. Nepopierate deportacie a genocidu, ale rozhodne nie v takej extremnej miere, ako sa to v mediach a dejepise traduje.
-------------------------------------------------------------------
Primarne mi prekaza spajanie dvoch veci:
* linia sucasneho boja Izraela s Palestinou, kde sa deju veci priznacne pre vojnovy stav.
Obetami boli minuli Zidia, agresormi (ak to chceme tak chapat) su ti sucasni.
* linia Popieraci vs Historici.
Ako som povedal, 90% veci, ktore oponenti holokaustu v internetovych diskusiach popisu, su neinformovane demagogie, vymysly a zamerna oponentura voci Zidom-Panom sveta.
Z Vasich prispevkov mi vychadzaju Vsetci Zidia Sveta (VŽS) ako ti najhorsi, pretoze
a) prezentuju sa ako jedine obete, pricom to nie je pravda.
b) prezentuju sa ako najvacsie obete, pricom to zdaleka nie je taka pravda.
c) kedysi boli obetami, ale teraz su agresormi a nik to nesmie povedat na plne usta.
d) zgrupuju sa a chcu byt vsade s cielom svetovladnut (pardon, to je ironia)
Grandzaver: keby Zidia nereagovali precitene na akykolvek nesuhlas a keby sa stiahli z Gazy, bolo by na svete sveta zit.
Chapem to spravne?
1. Po prvé neviem kto koho prenasleduje zjavne sa tu trepú nezmysly. Nikto ťa za tvoje popieranie myšlienky, že židia vládnu svetu neide vešať tak prestaň zavádzať!!axXis napísal:na inom fare padol tento krasny a dokonale vystizny prispevok
2. Koľko bolo v európe vraždenia, utrpenia, koľko genocíd, znásilňovania a vyťahuje sa len židovské utrpenie, ktoré bolo odpoveďou na niečo. Snáď mi tu niekto nechce nahovoriť, ženenávisť k židom v európe vznikla z ničoho? Aká nenávisť vzniká z ničoho? Každá nenávisť má podstatu.
Ale aby som sa vrátil k podstate, keď sa v médiách (ne)hovorí o maďraských zverstvách, povie sa aj, že na tieto veci treba zabudnúť, na deportácie detí, ktoré cestou pohynuli treba zabudnúť a pomeriť sa, ak sa hovorí o Holokauste netreba už zabudnúť ale paradoxne naopak si to pripomínať čo najčastejšie, vydávať zákony ktoré potirejú právo na slobodu slova, čo patrí medzi základné ľudské práva zakotvené v medzinárodných dokumetoch. A podľa nášho minsitra školstva aj organizovať povinné výlety našich žiakov základných škôl do Osvienčimu, aby sa detské duše mohli pozerať na tie svinstvá. Pritom kampaň právo na život prekážalo občanom práve z dôvodu, že ukazuje oobrázky zabitých nenarodených detí a môžu ich vidieť "citlivé" detské duše, keď sa jedná o ministrom schválený návrh, nikto sa nebúri a každý ticho príjme že z našich detí urobia psychopatov, keď im v takom rannom veku ukážu niečo také a nahovoria rôzne diskutabilné veci o mydlách a pohovkách so židovských vlasov. Prečo sa jednoducho nepovie aj pri holokasute to čo pri iných genocídach, ktoré boli väčšie - zabudnime a pomerme sa? Už len toto samotné je dostatočný dôkaz, čo sa okolo nás deje. Ďalším dôkazom sú záznamy súčasníkov, pamätníkov ale aj historické spisy kde v každom období ľudstva niejaký významný myslitelia poukazovali na zlý vplyv židov na spoločnosť. Židovský problém nieje problémom 20. storočia. Je problémom celodejinným a väčšina európskych národov mala so židmi problémy, teda keď vystriedam 50 partneriek a každá má nechá už po dvgoch týždňoch lebo som psychopat čia je to vina sú an vine tie ženy alebo moje správanie?
7. Čo bolo páchané na Izraely? Kto dovolil vzniknúť štátu Izrael? Tu treba hľadať príčiny. Veď keby Židia vo vtedajšej Palestíne boli ničení palestínčanmi už od ich príchodu, nikdy by Izrael vzniknúť nemohol. Nidal Saleh píše vo svojej knihe ako sa pozeral, keď k nim prichádzali židia s garzónkami a obsadzovali stále väčšie a väčšie územia, palestínačnia sa vtedy k nim nesprávali nijako zle, začali s nimi bojovať až keď zistili, že židia ich pomaličky vytláčajú z vlastného územia, aj dnes sa každoročne štát Izrael nafukuje a zväčšuje, nuž ktorý štát kde na svete má pohyblivé hranice? Prečo je to teda štátu Izrael prepáčené? Respektíve sa to akože prehliada? Ďlaší dôvod prečo pochybovať o niejakých medzinárodných zmluvách, všetko sú to len zdrapy papiera, ktoré sa porušujú tak ako sa zachce Izraelu mocnostiam hlavne USA. Ale ako je potom teda možné že ešte aj Európa to necháva radšej tak? Zaujímavé je, že taký malý štátik ako je Izrael na takom neúrodnom území má také bohatsvo, a dokonca sa pred ním kryjú aj veľmoci. Tu niečo nesedí. To čo robí Izrael si nedovolí ani superveľmoc ako je Rusko.
Na odpoveď 12 si si sám odpovedal odpoveďou 10,
10 je potvrdená samotnou tabuľkou na Osvienčime, ktorú nedávno šikovne vymenili zo 6 na 4 milióny. Ani mydlá ani pohovky z vlasov niesú pravdivé. Nechápem prečo by si niekto ešte aj pri takej tragédii vymýšľal veci ako mydlá a pohovky z vlasov? Čo by tým dotyčná osoba sledovala? Tu by pomohol len psychologický profil.
-
jamess
Light Professional
neda miIvanSK napísal:Na odpoveď 12 si si sám odpovedal odpoveďou 10,
10 je potvrdená samotnou tabuľkou na Osvienčime, ktorú nedávno šikovne vymenili zo 6 na 4 milióny. Ani mydlá ani pohovky z vlasov niesú pravdivé. Nechápem prečo by si niekto ešte aj pri takej tragédii vymýšľal veci ako mydlá a pohovky z vlasov? Čo by tým dotyčná osoba sledovala? Tu by pomohol len psychologický profil.
http://en.wikipedia.org/wiki/Aushwitz
nikde sa ziadna vymena tabuliek nespomina, je tam napisane ze 4 miliony tam boli na tabulke
tych 6 milionv je skor referencia na total death toll, nie len Aushwitzu
-
axxis
Addict
IvanSk: milacik davu? Ty to dotiahnes na tomto fore veeeeeeeelmi daleko
dokonca aj Tvoja schopnost uplne prehliadnut ironiu z Teba robi idealneho kandidata na full karmu v kratkom case.
a este jedna vec, na mna si mozes setrit siahodlhe odpisovanie, cokolvek co mi napises som tu uz videl minilane 4krat v podani niekoho ineho a popravde o to ani velmi nestojim. skus si precitat este parkrat tu citaciu co som sem dal a mozno Ti dojde, ze je to len sranda. Cela tato tema je mi uplne na haku. Zidi vs. Palestina sa ma dotykaju asi tak ako vojna v Barme ci Africkych statoch, tak preco si nejdete pokecat aj o nich? A hlavne si precitaj to co som zvyraznil cervenym a zamysli sa nad tym. Pre istotu Ti to tu dam este raz
Aryan: Tebe len tolko, ze Tvoja oddanost v znesene idealy siaha len potial kym by Ti nejaka fesna "nekoser" zidovka neponukla, ze Ti poskytne nejaky...ehm..druh uspokojenia. Hucis mi do hlavy cele mesiace sracky o dobre celeho sveta pri tom cela tato Tvoja viera nesiaha nad obycajny sexizmus. A ci to dotycny citacie chape spravne? Ano chape to spravne a clovek s Tvojim svetonazorom by to mal brat tiez ak sa nemylim. Zoberte zidom izrael a holokaust a posral by si sa stastim, alebo snad tuzis po niecom inom?
dokonca aj Tvoja schopnost uplne prehliadnut ironiu z Teba robi idealneho kandidata na full karmu v kratkom case.
a este jedna vec, na mna si mozes setrit siahodlhe odpisovanie, cokolvek co mi napises som tu uz videl minilane 4krat v podani niekoho ineho a popravde o to ani velmi nestojim. skus si precitat este parkrat tu citaciu co som sem dal a mozno Ti dojde, ze je to len sranda. Cela tato tema je mi uplne na haku. Zidi vs. Palestina sa ma dotykaju asi tak ako vojna v Barme ci Africkych statoch, tak preco si nejdete pokecat aj o nich? A hlavne si precitaj to co som zvyraznil cervenym a zamysli sa nad tym. Pre istotu Ti to tu dam este raz
nebyt gazy a konspiracneho oparu okolo holokaustu tak by ste vy ludia raz nemali co robit....mozno by ste si mohli este trosku ponadavat na ciganov pri pivkukeby Zidia nereagovali precitene na akykolvek nesuhlas a keby sa stiahli z Gazy, bolo by na svete sveta zit.
Aryan: Tebe len tolko, ze Tvoja oddanost v znesene idealy siaha len potial kym by Ti nejaka fesna "nekoser" zidovka neponukla, ze Ti poskytne nejaky...ehm..druh uspokojenia. Hucis mi do hlavy cele mesiace sracky o dobre celeho sveta pri tom cela tato Tvoja viera nesiaha nad obycajny sexizmus. A ci to dotycny citacie chape spravne? Ano chape to spravne a clovek s Tvojim svetonazorom by to mal brat tiez ak sa nemylim. Zoberte zidom izrael a holokaust a posral by si sa stastim, alebo snad tuzis po niecom inom?
-
krija
VIP
- ze mas nieco na haku je tvoja osobna vec a nebudem to tu teraz riesit.axXis napísal:Cela tato tema je mi uplne na haku. Zidi vs. Palestina sa ma dotykaju asi tak ako vojna v Barme ci Africkych statoch, tak preco si nejdete pokecat aj o nich?
- ze sa ta to dotyka okrajovo? to by som povazoval za stastie, ale ako nic, tak ani stastie netrva vecne. sucasny stav na slovensku nie je nemenny ako ani status quo tu nie je zaruceny do konca dni.
historia nepise iba o izraeli, ked zanedbatelna mensina postupne ovladla to co jej takmer 2000 rokov nepatrilo.
nedavna historia pise aj o kosove.
napisem pomer srbov a albancov na tomto uzemi v priebehu necelych 90 rokov.
1920 70:30 v prospech srbov
1945 50:50
1973 73:27 v prospech albancov
2009 90:10 v prospech albancov
od minuleho roka kosovo nepatri srbom.
este jeden priklad z historie:
Jewish Immigration - Hungarian Emigration
There was only one group which embraced the Educational Act and liberalization enthusiastically: the Jews.
Hungary's Jewish population was partially emancipated in 1848, and many of them had fought and died in the War of Independence on the Magyar side. During census taking they invariably considered themselves fully assimilated Magyars.
According to Prof. Arthur J. May:
No Hungarian bourgeois was more Magyar in his outlook and feeling than the assimilated, Magyarized Jew; and nothing gratified such an individual so much as to be able to pass for an authentic Magyar...
In the main, Hungary's Jews were ardent patriots, advancing the material and intellectual life of the country, sturdy defenders of the rights of Hungary in its dealings with Austria, fervent apostles of Magyarization. In season and out the Jewish-owned press, the largest part of the Hungarian journalistic world, vigorously supported the campaign to denationalize non-Magyars and eloquently proclaimed the convictions of Magyar chauvinism.
The attitude of the Hungarian government toward Jewry was consistently liberal, an encouragement to immigration and assimilation...
But the immigration of the Jews was a mixed blessing for Hungary, as it opened up the inexhaustible reservoir of Galicia and Russia from which hundreds of thousands of orthodox Chassidim Jews poured into the country. These Jews knew nothing of the tradition of the land, and did not speak its language. While in 1720 the number of Jews in Hungary was a mere 12,000, in 1850 they numbered 366,000 and by 1869 there were 542,000. In 1900, their number increased to 830,000 with still more coming at a time when worsening economic conditions compelled the mass emigration of hundreds of thousands of Magyars, Slovaks and other nationalities to America. This emigration was enormous: between 1890 and 1910 approximately 1,500,000 Hungarians emigrated to the United States alone; in a single year - 1907- 338,452 people left Hungary and its Austrian partner for the United States - 203,332 of them Hungarians - in the largest voluntary human migration from one country to another in a single year in modern history.
Citovane z knihy "The spirit of Hungary" Stephen Sisa, Toronto 1974, strana 182.
situacia na slovensku bola obdobna- to tu takmer kazdy vie. tak len doplnim kolko slovakov emigrovalo v obdobi 1920-1930:
180 000!!!
a chces pokecat aj o nich (barma)...ved si na diskusnom fore, tak zaloz temu...a neodputavaj pozornost od merita veci v TEJTO teme.
ale na tvojom mieste by som isiel robit karieru v diskusiach dennika SME. mal by si tam asi zrovna tak raketovy start ako Ivansk tu
trivializujem? no mozno z pohladu cloveka co ocakava ocipovanie, zidovladu a koniec sveta.. ano v tom pripade isto trivializujem.Aryan Angel napísal:Nebudem citovat. Pointa je ze trivializujes (aspon predtym) zidovsky/sionisticky vplyv, jeho rozsah a dopady. To je vsetko.
Podla mna je absurdne ist dalej v hodnoteni sionizmu, ako za tvrdenie, ze zidov 2000rocna diaspora vystuzila velkou zopetostou, huzevnatostou, ktora dnes vyustuje vo fakt, ze zidia maju isty mocensky a politicky vplyv. Ze bojuju za svojbytnost a vlastny stat. A nepopieram xenofobne prvky zidovstva. Nepopieram ze lobbuju lokalne za svoje zaujmy, tak ako kazdy iny.
Ale ak tu niekto strasi so zidovladou, a pcha zidov temer do kazdej veci co sa na svete stane a robi z nich proste nadludi co nas o chvilu ovladnu, tak to povazujem za vyplody velmi chorej mysle, ktora sa uz nedokaze pozriet na svet inak ako cez nekonecnu siet ciastkovych informacii, pospajanych do bludnej zmotaniny, ktoru sama v sebe zivi..
zidia nikdy svet neovladnu.. nikdy nikoho neocipuju.. a vela podobnych bludov sa nikdy nestane
suhlasim vsak ze izrael je velmi sporne ohnivko ktore moze v buducnosti narobit vela problemov.. ale nikto na svete sa nevzda tak lahko, zidia maju svoju silu, ale svoju silu ma kazdy narod a kazda rasa.. kazdy clovek.. a nic nie je nemenne, svet sa moze menit akokolvek
Mne je šuma fuk či si to písal ako iróniu, žart alebo satyru, podstata je, že odvádzaš diskusiu od podstatných vecí, to radi robia aj Slay a iní. Zjavne nemáš argumenty, keď sa púšťaš do osobných komfrontácií, na to samozrejme reagovať nebudem a na takejto prízemnej hre sa neúčasním. Téma je jasná. Zabávaj sa, sranduj, ironizuj, ja budem rozprávať k veci. Ak sa chceš skutočne debatovať prosím reaguj na moje otázky, nie na to či som miláčikom publika.axXis napísal:IvanSk: milacik davu? Ty to dotiahnes na tomto fore veeeeeeeelmi daleko![]()
nebyt gazy a konspiracneho oparu okolo holokaustu tak by ste vy ludia raz nemali co robit....mozno by ste si mohli este trosku ponadavat na ciganov pri pivku
Čo sa týka Gazy, opakujem čo je podstatné a síce ešte raz že židovský problém nieje problémom 20 storočia. takže sa zobuď a prestaň zavádzať!
Co vlastně řekl Richard Williamson CZ
http://tvina.sk/index.php?zobraz=videoarchiv&hraj=617
Jaká konspirace? Šest židovských společností vlastní 96% světových médií
http://tvina.sk/index.php?zobraz=newsarchiv&id=455
Protislovenské lži
Zdroj: Ing. Roman Hofbauer, CSc.
Dátum: 20.12.2008
Presne tak je možné charakterizovať biedny článok v SME pod názvom „Žid tu vždy bol nepriateľ", v ktorom sa jeho autorka silou-mocou usiluje vnútiť svoj obmedzený pohľad na údajnú slovenskú protižidovskú nenávisť, ktorá podľa nej po viac ako dvoch tisícročiach súvisí predovšetkým s náboženstvom. Je prekvapujúce, že hlúposť takéhoto kalibru pochádza z dielne pracovníčky inštitúcie, ktorá hrdo nesie označenie Slovenská akadémia vied (SAV). Podľa toho, čo táto inštitúcia prostredníctvom svojich, nie zle honorovaných pracovníkov produkuje, nemá nič spoločné ani so Slovenskom, ani s vedou.
Zdá sa totiž nepravdepodobné, že by táto inštitúcia nedisponovala dostatočnou faktografickou literatúrou a že by jej pracovití insitní vedátori boli odkázaní na svoju vlastnú tvorbu. V SAV vari niet výbornej publikácie Paula Lendvaya o tisícročí osídľovania Karpatskej kotliny, ktorý vecne, nezaujato a vyčerpávajúco popisuje migráciu Židov z východnej Haliče do Uhorska a okolnosti ich následného domestifikovania v tomto mnohonárodnostnom žalári, v ktorom Maďari tvorili prekvapujúco národnostnú menšinu, a ktorej veľkopanské maniere bránili rastu a rozvoji vlastnej ríše.
Príchod Židov a ich prihlásenie sa k maďarstvu uhorská vláda ochotne akceptovala a následne ocenila privilegovanosťou ich zaradenia do spoločnosti uprednostňovaním pri poskytovaní oprávnení na finančné ústavy, udeľovanie licencií na obchody, hostince, výrobnú sféru, no aj na vedúce miesta v územnej správe, aj v štátnej správe a školstve. Dôsledky tohto boli pre slovenských obyvateľov Hornej zeme, čiže dnešného Slovenska, no aj Dolnej zeme čiže dnešného Maďarska, katastrofálne. Brutálne etnické vyhladzovanie Slovákov násilnou maďarizáciou malo za následok rast počtu Maďarov v Uhorsku a v tomto procese privilegovaní migranti z Haliče mali voľnú ruku a uhorská vládna moc pohodlne leňošila za touto zásterkou. Asimilácia Slovákov na území ich rodnej vlasti bola bezhraničná, čo v Budapešti nikoho nezaujímalo, práve naopak, bolo to žiaduce pre uvoľňovanie pôdy v prospech vládnucich kruhov a ich lokajov.
Zbedačovanie Slovákov šírením alkoholizmu, bezhraničnej chamtivej úžery, vyháňanie sedliackych rodín exekúciami, násilné deportovanie slovenských detí do maďarských gazdovstiev ako bezplatných detských otrokov na ťažké práce, vynútené práce slovenských dievčat, údajne ako slúžok na cudzích gazdovstvách slúžiacich aj ich gazdom a ich pubertálnym synom, boli hanbou a ponížením slovenských rodín.
Tieto fakty Slovenská akadémia vied obchádza ako keby sa nikdy neudiali a pokiaľ sa tieto archívy otvoria, tak sa hneď spustí pokrik o antisemitizme, rasizme... Takže kto tu bol agresívnym utláčateľom a kto bol jeho obeťou? Alebo podľa „mysliteliek" z SAV bolo a je reálne možné, aby obete útlaku a zbedačovania milovali svojich utláčateľov a mali voči nim trvalé a hlboké pozitívne vzťahy a to trvalo, za každých podmienok a okolností a pokiaľ to tak nie je, tak je to dôkaz o rasizme a antisemitizme. Aké je to len prosté!
//autoeditácia príspevku ( 27 Mar 2009, 15:38 )
Keby nás židia neovládali, nezháčil by si sa pri vtipe o židoch, nemusel by si si zakrývať ústa pri rozprávaní o koncentračných táboroch a nechali by Slovenský štát podrobne preskúmať, nebránili by nikomu vyjadriť svoje skutočné postoje. Kto je za tým všetkým? Kto jednostranne odsudzuje ľudí čo majú iný názor ? Kto hovorí čo je a nieje správne? Pretože biblia to už dávno nieje. Kto sú tí sudcovia ktorý nás tu na zemi súdia? Ani tých nepoznáte respektíve sú to médiá, a ľudia ktorých nik z nás nepozná ale predsa im verí. Príde do Jojky niejaký Hríb (o ktorom nikto nič nevie)vedie diskusiu a ľudia uveria, príde Ďurianová predčítam niekým predpripravenú správu, rozdelí rozpolarizuje ľudí na tých dobrých a zlých a vy to prijímete bez toho aby ste uvažovali. Zamyslite sa trochu nad sebou. Je nespočet dôkazov o tom ako médiá zavádzajú respektíve povedia len a a schválne nedopovedia B takým posledným je každoročné špinenie 1SR kde s apovie že prezident Tiso môže za vývozy 30 000 židov na smrť nuž ktorý normálny historik môže potvrdi´t že to boli vývozy na smrť keď v tej dobe o vraždení nevedeli, a ktorý historik potvrdí že vývozy sa začali an Tisov pokyn keď vieme že za všetkým bol TUka, dokonca jednu dobu hlásali že sme za splyňovanie platili 500 mariek tu je dokumentslay napísal:trivializujem? no mozno z pohladu cloveka co ocakava ocipovanie, zidovladu a koniec sveta.. ano v tom pripade isto trivializujem.
Podla mna je absurdne ist dalej v hodnoteni sionizmu, ako za tvrdenie, ze zidov 2000rocna diaspora vystuzila velkou zopetostou, huzevnatostou, ktora dnes vyustuje vo fakt, ze zidia maju isty mocensky a politicky vplyv. Ze bojuju za svojbytnost a vlastny stat. A nepopieram xenofobne prvky zidovstva. Nepopieram ze lobbuju lokalne za svoje zaujmy, tak ako kazdy iny.
Ale ak tu niekto strasi so zidovladou, a pcha zidov temer do kazdej veci co sa na svete stane a robi z nich proste nadludi co nas o chvilu ovladnu, tak to povazujem za vyplody velmi chorej mysle, ktora sa uz nedokaze pozriet na svet inak ako cez nekonecnu siet ciastkovych informacii, pospajanych do bludnej zmotaniny, ktoru sama v sebe zivi..
zidia nikdy svet neovladnu.. nikdy nikoho neocipuju.. a vela podobnych bludov sa nikdy nestane
suhlasim vsak ze izrael je velmi sporne ohnivko ktore moze v buducnosti narobit vela problemov.. ale nikto na svete sa nevzda tak lahko, zidia maju svoju silu, ale svoju silu ma kazdy narod a kazda rasa.. kazdy clovek.. a nic nie je nemenne, svet sa moze menit akokolvek
Vašou jedinou obranou je útok ako to tu neustále dokazujete, ja predsa nerobím nič iné, len si dávam tú námahu a sledujem, študujem, za to sa mi dostane útokov na moju osobu, že som extrémista, miláčik publika alebo antisemita.
Jasné, že to nevidíte, keďže ste odchovaní na mediálnom humanizme. Vás pravdepodobne vychovali k hodnotám médiá nie mtaka s otcom. Ste tak mediálne ovplyvnení, že to ani vidieť nemôžete a nechcete. Je to ako Pavlov reflex - naučte psa, že keď zazvoníte bude mať žrádlo a začne slintať aj keď zazvoníte a žrádlo neprinesiete. Pes už nebude regovať na to, či to mäso skutočne vidí ale iba na to, či pán zazvonil. Vy už tiež nereagujete na to čo skutočne vidíte, vy reagujete len na to čo médiá zazvonia do éteru.
Niesom neomylný a dokážem si priznať chybu.