mrzne notebok... preco?
mrzne notebok... preco?
kupili sme notebok HP 6730s, hned zacal mrznut, je tam windows XP, nechceli sme vistu. este nebol ani na nete hrali sme len soliter a kurzor mysky zmrzol. mepomohlo nic len restart. po pripojeni na net robil to iste. ci bol spusteny explorer alebo iny program ci prehravac alebo word... v predajni povedali ze ho mali tyzden pusteny a nemali s nim ziadny problem. poradili nam skusat rozne kombinacie bez inej mysi, cez wifi, cez kabel, na baterke, uplne bez baterky.... stale mrzol... vratili sme ho druhy krat a vraj zase vsetko OK. prebehli to vraj nejakym testovacim programom a vsetko ok. preinstalovali operacny system ale ako sme ho doniesli domov zase to robi.... cim to moze byt? pomozte... uz som fakt zufala..... to sa s tym budem musiet zmierit???
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
zmierit sa s tym urcite nebudes muset, pretoze prakticky nb ktory stale mrzne je na prd... btw preco nechces vyskusat vistu? Pretoze nb parametre splna , mozno by casom stacilo dokupit ram ,ale mozno je problem prave v tom windowse ze jednoducho spolu nb a XP nechcu spolupracovat... tak ale ked zase v shope tvrdia ze im to islo ,tak fakt neviem, skusil by som popriapde reklamaciu aj ked pochybujem ze by ti to vzali, kedze tam ziadne mechanicke poskodenie nie je
tvrdili nam ze xpcko je lepsie ako vista. vraj su s nou len problemy. preto sme vyberali tento model lebo mal na vyber medzi vistou a xpckom... nie som sice ziadny pocitacovy macher ale zapnut a normalne pouzivat pc viem... vraveli ze to mozu poslat priamo do HPcka. ale vraj co im napisu v sprievodnom liste ked im to slape.... nehram na nom ziadne hry, nepozeram blbe stranky, nestahujem prakticky nic.... takze neviem....
-
Suffel
Guru
no jo HP a ake HP su skvele:D no okej necham to toho tu uz bolo dost.. takze k problemu to XP bolo k tomu NB alebo bolo dokupovane? lebo je fakt mozne ze keby tam je vista tak to ide v pohode.. no ja neviem ale myslim si ze vsetky tieto veci co ti povedali v tej firme su len vyhovorky a nic ine (moj nazor).. no ja neviem ja by som bud skusil tu vistu alebo poslat do toho HP centra ale urcite by som to tak nenechal lebo to NB nestalo 10 korun..takze urcite to ries a bud reklamaciu alebo ten win..
-
Clean_Up
Professional
Prídi na predajňu a ukáž im, že ten NB mrzne. A ak ti ho budu následne vraciať, že chyba je odstránená resp. že tam žiadna chyba nieje tak si to vyskušaj na predajni či je to skutočne pravda a či je NB v poriadku (nemrzne, ako tvrdia oni). Nebolo by od veci vyskúšať tam dať Vistu či by mrzol aj pri nej. Možno si s tým XP ozaj nerozumie.
To, že je XP lepšie ako Vista hmm...Možno ti to tvrdil nejaký zarytý užívateľ XP ktorý od niekoho počul, že Vista je horšia ako XP a drží sa toho hoci ju sám ani nevyskúšal. Ja mám na NB Vistu a som úplne spokojný.
To, že je XP lepšie ako Vista hmm...Možno ti to tvrdil nejaký zarytý užívateľ XP ktorý od niekoho počul, že Vista je horšia ako XP a drží sa toho hoci ju sám ani nevyskúšal. Ja mám na NB Vistu a som úplne spokojný.
-
cORP.
Addict
kde byvas ? ak v bratislavskom kraji ,tak sa mozme cez ss dohodnut a ja ti to zoberem ,robim v servise hp v raci ,firma datalan,sme servisne stredisko hp,ib ,phillips, ten notebook nemoze mrznut len tak ,to co ti v predajni povedali je kravina ,uz sa len divim ze nejake testy priamo oni aj robili ,inak nad tou vistou by som v tvojom pripade pouvazoval ,pretoze podobna platforma len AMD teda model 6735s moc s xpckom neslapeBovary napísal:tvrdili nam ze xpcko je lepsie ako vista. vraj su s nou len problemy. preto sme vyberali tento model lebo mal na vyber medzi vistou a xpckom... nie som sice ziadny pocitacovy macher ale zapnut a normalne pouzivat pc viem... vraveli ze to mozu poslat priamo do HPcka. ale vraj co im napisu v sprievodnom liste ked im to slape.... nehram na nom ziadne hry, nepozeram blbe stranky, nestahujem prakticky nic.... takze neviem....
je to v nitre. Firma Venron...
vcera ho muz doniesol a vcera zmrzol raz, dnes dvakrat.. a to s nim robim minimalne lebo mam malu dceru a ta moc casu nedava....
ziadne hry, ziadne dlhe pisanie, maximalne nejaka ziadost a hlavne net...
pytali sa aj na pripojenie na net. ale tym by to nemalo byt, mame fibernet. skusala som aj cez wifi aj cez kabel aj uplne bez... a robilo to aj pred uplne prvym pripojenim.
uplne som vypla pridavnu mys. uz len s tou co je na NB. pripojene su max. sluchatka.
normalne sa zapne, prihlasi, otvori explorer alebo napr. prehravac hudby a po par minutach zmrzne. pripadne slape, idem nieco na par minut prec a ked sa vratim zmrznuty... pripadne po prebudeni len cierna obrazovka. pripadne bez baterky len na adaptere nenaskoci setric ale rovno zaspi ako keby bol na baterke... alebo ked chcem aby zaspal a stlacim tie spravne tlacitka tak nezaspi.... najprv tobolo par krat za den a neskor aj 5krat za hodinu... a nemajte z toho nervy...
to XP bolo v baliku aj s NB. mal na vyber bud instalovat XP alebo Vistu...
ako fakt neviem ci som taky antitalent alebo nas ten NB nema rad.. ale pozeraju sa na mna ako na blazna ked im to tam vraj slape. ale ved keby to bolo ok tak sa tam fakt nechodim strapnovat....
vcera ho muz doniesol a vcera zmrzol raz, dnes dvakrat.. a to s nim robim minimalne lebo mam malu dceru a ta moc casu nedava....
ziadne hry, ziadne dlhe pisanie, maximalne nejaka ziadost a hlavne net...
pytali sa aj na pripojenie na net. ale tym by to nemalo byt, mame fibernet. skusala som aj cez wifi aj cez kabel aj uplne bez... a robilo to aj pred uplne prvym pripojenim.
uplne som vypla pridavnu mys. uz len s tou co je na NB. pripojene su max. sluchatka.
normalne sa zapne, prihlasi, otvori explorer alebo napr. prehravac hudby a po par minutach zmrzne. pripadne slape, idem nieco na par minut prec a ked sa vratim zmrznuty... pripadne po prebudeni len cierna obrazovka. pripadne bez baterky len na adaptere nenaskoci setric ale rovno zaspi ako keby bol na baterke... alebo ked chcem aby zaspal a stlacim tie spravne tlacitka tak nezaspi.... najprv tobolo par krat za den a neskor aj 5krat za hodinu... a nemajte z toho nervy...
to XP bolo v baliku aj s NB. mal na vyber bud instalovat XP alebo Vistu...
ako fakt neviem ci som taky antitalent alebo nas ten NB nema rad.. ale pozeraju sa na mna ako na blazna ked im to tam vraj slape. ale ved keby to bolo ok tak sa tam fakt nechodim strapnovat....
-
Suffel
Guru
nj venron neviem preco ale v tom obchode som nikdy nic nekupoval.. ja si myslim ze tam pomoze iba ta reklamacka teda nie tak ze vy im date NB a ony povedia ze ho otestovali a bla bla bla.. ale tak ze ho tam zoberete ukazete co presne robi ten NB a tak potom nemozu povedat ze je v poriadku inak ja si myslim ze to bude na 99% tym windowsom ze tam bude potrebna vista inak mimochodom on ked mal na vyber vam tam dat vistu alebo XP tak preco tam neda teraz tu vistu?? no ako tak este rozmyslam tak procesor znahodou neni vytazeny na 100%?? ked zamrza.. ak nevies kde to zistis tak stlacis ctrl+alt+delete vyskoci ti taka tabulka a tam je ze procesi a hned vedla performance ci vykon ci ako to tam je.. no a proste tam ma uz ze CPU a tam je ze na kolko % je vytazeny a ked ho ma na 100% vytazeny tak ti to robi procesor ak nie tak to procesor nieje..
-
cORP.
Addict
draha kolegyna ako tak citam tvoje problemy ,tak chyba je asi v ramke ,skus ty alebo tvoj muz ,teda ten co je zdatnejsi v pc z netu memtest ,napalte do na cd nabootujte z neho a nechajte bezat cca 2 hodinky ,ak nevyhodi error pojdeme testovat dalej ,ludi z t akychto firiem ani neries ,inak kludne sa obrat na nas servis ,pretoze viac ludi to posiela rovno sem ako cez perdajcu ktory to zbytocne len komplikuju, on chyba moze byt aj zavaznejsia na doske a tak ,a nebojte sa reklamovat nieco taketo ,k nam napr dojdu aj veci ako ze im nejde otvorit ziaden subor vo worde a pritom take veci mi vobec neriesimeBovary napísal:VZKON PROCESORA LE OD 1-2%... TAKZE TYM TO ASI NEBUDE....
-
cORP.
Addict
no poslu ho nam to je jasne ,ak je to problem ktory je staly a nesuvisi zo softwarom tak to v ramci reklamacie vyriesene bude ,Bovary napísal:no v tej firme mi povedali ze nejaky test robili a nebol tam ziaden problem. tak neviem, povedali ze ak to bude mrznut dalej tak to poslu do BA do HPcka alebo kam. nic ine mi asi neostava..... len byt zase asi 2-4tyzdne bez neho a hadam uz s tym nieco spravia.....
-
cORP.
Addict
to nema zmysel riesit postupnim kupovanim doplnkoveho prislusenstva reklamacia je jedine najrozumnejsie riesenieBovary napísal:no neviem, dnes som kupila novu mysku lebo mi povedali ze aj tym to moze byt. ale ci s touto alebo s tou starou je to take iste.... ale ked je mys odpojena a robim len s tou co je na NB zmrzne neskor... uz mi z neho fakt sibe.....