Názvy tém nepíšte veľkými písmenami. Vo vlastnom záujme dávajte normálne názvy tém, pretože témy ktorých nadpis je ničhovoriaci budú bez upozornenia vymazané. Príklad: "Súrne pomóóc!", "problem", "monitor"...
Pocuvam ... a vsetky mozne akcie obrazam ... teraz som v CR tak tu sa da taka akcia aj dvakrat do tyzdna stihnut ... a ze aj celkom dobre veci sa tu daju zacut ... minuly tyzden Heretik, Micropoint ...
inac mam rad aj tvrdsie formy - Speedcore, Terror ...
nepaci sami, az prilis ludi ju miesa do drumu a to mi nesedi... podla mna je az prilis vela BPM, nevyhralo sa tolko s beatmi a pride mi to bezduche... tak na par minut sa da, alebo nejaky happy hardcore ale fakt par minut...
Len nechápem že prečo vadil názov témy? Akože niektoré pravidlá fóra sú totálne od veci a nechápem ich význam. Ak mi ich vysvtlíte budem len rád. Díky.
MayDaySK napísal:Len nechápem že prečo vadil názov témy? Akože niektoré pravidlá fóra sú totálne od veci a nechápem ich význam. Ak mi ich vysvtlíte budem len rád. Díky.
Totalne odveci je jedine zvyk takych ch*j*v ako si ty - pisat ako negramotny sedlak ktoremu sa zasekol capslock.
ty sa vobec citas po sebe?
1. nie som technak
2. nemam metlacky avatar
3. nie som ti ziadne decko, bracho, alebo neviem este aky sprosty privlastok dokazes z tvojej vypatlanej stereotypmi preplnenej hlavy vymysliet
to mi pripomenulo jednu hlasku z The X-files
vysetrovali nejaku ritualnu vrazdu..
Detektiv: "toto je satanove dielo! ten chalan pocuval satanovu hudbu!"
Mulder: "myslite dychovku?"
inak uz by ste sa mohli vratit k teme a prestat rozoberat pentagram (okrem toho povod tohto symbolu nema nic spolocne s metalom)
MayDaySK napísal:Len nechápem že prečo vadil názov témy? Akože niektoré pravidlá fóra sú totálne od veci a nechápem ich význam. Ak mi ich vysvtlíte budem len rád. Díky.
Ty mas uchopovaciu schopnost na nohach?
Priemerne inteligentnemu cloveku staci, ak si ich precita 1x. Mas ty s tym problem?
Tak čaute ľudia. Som rád že sa ešte stále nájdu fanúšikovia tejto hudby. Aj keď táto scéna už upadá. Ináč na slovensku to ešte držia Speedcore SK a Corenforce