de_dust2 [paintball]

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

de_dust2 [paintball]

Príspevok od používateľa lekoklatik »

De_dust2 [paintball]

Zdravím. Rád by som poznal názor na môj chorý výplod mojej fantázie. Kcem zistiť čo si myslíte o reálnej replike mapy tejto známej počítačovej MP hre Counter strike. Píšte názory, postrehy, kľudne aj zdrby, posielajte k -, jemi to teraz fuk. Kcem jednoducho vedieť váš názor. Najlepšie paintballistov.
Ide o toto. Predstavte si paintball hru 7vs7 (alebo počet by skôr záležal od veľkosti komplexu) na mape de_dust2. Jedná sa o čo najpresnejšiu kópiu mapy. Samozrejme s nevyhnutnými zmenami.
Mapa by vyzerala asi takto.

CT spawn. Ako ho už každý pozná. Pod tým mostíkom, v tme s pár svetlami, s dvomi veľkými drevenými škatuľami a jednou veľkou zelenou krabicou. Až na to že v tej zasunutej časti do vnútra by bola „šatňa“, kde by sa hráči dohadovali, mali by tam svoje občerstvenie, monitory, na ktorých by sledovali ako si vedú ich pozostalí hráči (pretože všade v komplexe by boli rozmiestnené kamery). Do tejto „šatne“ by šiel každý „mŕtvy“ (zasiahnutý) hráč s rukami a zbraňou nad hlavou. Tam by si sadol a mohol by sledovať priebeh, pokračovanie zápasu. Tieź by tam bolo počítadlo. Klasické. Po konci kola by sa do šatni vrátili všetci CT a čakali by na ďalšie začiatok kola „freeztime“.

T spawn to isté. „šatne“ Teroristov by bola umiestnená na tej veľkej ploche kde sú 2 veľké krabice, smerom do katakomb na plant B. Tiež by tam boli monitory atď.

Hráči by boli vybavený klasickou výbavou paintaballistov (neviem aká je, paintball som nehral), + normálne vysielačky ktoré by boli nejakým jednoduchým spôsobom súčasť ochrannej helmy. Mali by klasické paintballové zbrane. Každý rovnakú. Žiadne, nože, pištole, AWP, atď... Vysielačka by sa každému hráčovi ktorý by bol „mŕtvy“ vypla, aby nemohol radiť spoluhráčom, keďže by pokračovanie zápasu sledoval v šatni. Neboli by žiadne granáty. Nanajvýš „smoke“. Oblečenie by bolo klasické pre CT modré a T červené.

Hralo by sa buď hodinu, alebo do 7 – 15. Podľa toho ako by sa to uchytilo a videlo by sa ako sú hráči unavený z jedného kola. Podľa toho by aj závisela suma hrania v komplexe. Na hodinu niekoľko dukátov, na počet kôl niekoľko dukátov.

Prach na zemi by bol nahradený trávou. V katakombách by bol normálny betón, alebo nejaké dlaždice. Na krabice by sa dalo klasicky liezť ako aj v hre. Tiež by nechýbalo známe okno na plant B.

Bomba by sa skutočne pokladala spôsobom, že na bomboviskách by boli 3 značky na zemi. T-čka by bombu položili spôsobom že by na jednej zo značiek stáli 15 sec. Vždy by mohli stáť len na jednom mieste. Nebolo by možné plantnúť dve naraz. Rovnako aj na A aj na B. CT by bombu „defusli“ 18násť sec. Státím na vyznačenom, už blikajúcom mieste.

Každý hráč by mal život klasický, ako to už v paintballe býva. Tam je to tuším jeden zásah a hráč je „mŕtvy“.

Berte tento môj výplod buď s rezervou, alebo vôbec.
Len sa pýtam. Čo na to hovoríte. Zaujala by vás takáto vec? Takýto vystavaný komplex?
Píšte názory. Som zvedaví a chorý :)

//lol. by som sa nakopal. Berte to ako môj záujem o vaśe názory na túto tému. Kedže som mal malú debatu s kamarátom dodávam teda, že si predstavte že je to absolútne ale úplne normálny bežný paintball na mape de_dust2. Len tými šatňami by bol o dooosť komfortnejší. Viac by sa do toho hráči vžili. Nič zložité.

//kamoś bmi pripomenul že som zabudol dopísať dôležitú vec.
Kamarát napísal: a ta bomba no loool budem stat 10 sekund a kricat plantoool soooom haloo..... uuuuz jeee plaaantnuuuteeee
a vybuch ze BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM :D

Keď položia T bombu normálne sa na mape z repráku ozve klasické Bomb has benn planted či jak to je...
Tiež by vždy reprák hlásil Counter-Terorrist win. Alebo Terrorist win. Jednoduché

//ku k -. Na sloveso chcieť si seriem. Píšem kcieť a na sráča ako ty sa môžem vysrať, čo sa ani podpisať nevie
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

cs som nehral tak dlho, ze som si niesom isty, ci si prave predstavujem dust 1, alebo 2, ale to je jedno...
keby to bolo niekde v reale, zahral by som si to, lebo ta mapka je overena v hre, je dobre rozvrhnuta a je to urcite klasika.
ved si kup lopatu, krabice a vyrob niekde ihrisko na mieste s nevysporiadadnym pozemkovym vlastnictvom a potichu vyberaj vstupne :D ja by som prisiel
(ano, paintball mas insta-gib mod, cize 1 rana = smrt :p )
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Lol,repliku dust2 , zaujímavý nápad.Len si to neviem predstaviť v skutočnosti . Ale ako nápad to nieje zlé , a určite by si taký komplex obľúbili nie len hráči CSka :)
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Ked budes potrebovat geodeta, na zameranie pozemku, stavieb.. Kludne sa ozvi :D Mozno sa najde par dalsich, dovezieme masiny a my sa pohrame so svojimi hrackami :D
lekoklatik
VIP
VIP

hh. Kto tu hovorí o stavaní takého komplexu. Ja sa len pýtam :)
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

napad je to uzasny.....ja by som prisiel....hned.....a by to nebolo drahe :D samozrejme....
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Ja, sice ako airsoftak, musim tiez povedat ze by to bolo super. S kamaratmi airsoftakmi sme sa tiez o niecom takom rozpravali, ale stylom "A tam by... hahaha" :D Nech by to stalo cokolvek, zahrat by som si siel :) (teda paintball aj airsoft, to je fuk... aj tak by som vas vsetkych rozhasil :twisted: :lol:)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

to by mohol byť univerzálny komplex: aj pre AS aj pre PB :) ja by som šiel.
Cocotko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cocotko »

to by bola brutalne velka investicia a myslim ze ne slovensku by sa to neuzivilo..ale imho velmi dobry napad
BX
Addict
Addict

Taky Abramovic keby neinvestoval do nejakeho futbalu, ale do niecoho uzitocneho :lol:
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

napíšte taký veľký banner alebo čo :D že hojko hľadá sponzora :D
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

wuh,lekolaktik ako vidím zase som sa v tebe nesklamal,más výborné nápady..

No mňa by to asi zaujalo tiež,lenže tu ide o realizáciu projektu :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Dnes pýtame práva na mapu od Valve, v pondelok berieme lopaty a ciment :)
Semtex nvm či to myslíš ironicky ale nehám tak.

Tu nejde o výstavbu. Znovu to opakujem. Je to pre moje potreby.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

kde to bude stat? inak velmi dobry napad :wink:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ten system s bombou nechapem ale inaksie to je celkom stylove
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ten systém plantu by sa zisiel dajako domakať..lebo by sa to mohlo zneuzivat alebo co..kto by ratal tie sekundy?...haha viete čo by bola haluz..keby na tom plantovisku bol nejaký zvon alebo ja neviem..aby vsetci poculi ze buchla bomba..bola by tam taka haluz co maju napriklad policajti ked potrebuje hlasno volaco povedat alebo reziser to ma vo filmoch neviem sakra jak sa to volá :D :D
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

jak zlozity system? staci tam dat pristroj, na ktorom je tlacidlo a ked ho budes drzat, tak odratava napr. 10 sekund. ak ho pustis, tak sa vypne a vynuluje. to by bol plant..
dalej sa spusti odratavanie 1 minuty :P
lekoklatik
VIP
VIP

tak tak. Po komplxe b boli reproduktory, cez ktoré by sa hlásil stav, položenie bomby, dajme tomu výboch CT wins T wins atď...
Ten plant je taký jak i-cube napísal. Proste nejakú dobu (písal som 15 sec) by sa stálo na určenom mieste, a tým by sa aktivoval odpočítavač. Dajme tomu Že minúta. Kaźdých 10 sec by reproduktor hlásil. 50 sec remaining... A CT by mali 17 sec na to aby bombu zneškodnili. žiadne defus. Proste 17 sec a ende... Tiež by museli stáť na tej bombe. Tým by ju odistili...
BX
Addict
Addict

No OK a ako by ste riesili zbrane (no to by nebol problem), ale napriklad taky defusal kit? Stit? Proste equipment, prasule a tak :-D

// Aha prepac uz som na ten prispevok zabudol :oops:
lekoklatik
VIP
VIP

Veď som to písal hneď v prvom poste.
Ide o klasický paintball či Airsoft. Jediné čo by bolo z hry by bola mapa a bomba. Nič viac...
Žiadny defusalkit či jak sa to, žiadne prachy, žiadne rozmanité zbrane. Každý rovnakú. žiadny nôž, awp, či iné hračky. Proste jedna jeiná klasická.
Napísať odpoveď