na radiu chytam STV 1

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Johny X
Light Star
Light Star

na radiu chytam STV 1

Príspevok od používateľa Johny X »

Ahojte v ocovej dielny som sa hrabal a našiel som v nej rádio ale iba dosku proste doska z rádia no a ja som ju spojazdnil na 12 V batérii, pripojil som k nej reproduktor a anténu. Fungovalo to, no potešil som sa. A keď som ladil až som išiel pod Fun Radio (87,7) som chytil niejake nekvalitne radio pretože bola krátka anténa 0,5 m. Až keď som išiel do dielne po niejaku lepšiu anténu a pripojil som ju počujem reklamy z TV. Po 1 min som začul zvučku STV -čky. Čim to môže byt vysiela blízko rádiovej stupnice tv???Môžem ešte chytiť niejaku inú tv stanicu???
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

uz som sa s tym stretol, nie je to nic nerealne ani mimozemske :P
Klo_b_asa
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Je to tým, že signál STV je šírený mimo iného aj širokopásmovo (vzduchom). Čiže ho môžeš chytiť aj na širokopásmovú anténu. Pokial máš silný prijímač tak nie je problém to chytiť
Johny X
Light Star
Light Star

Klo_b_asa napísal:Je to tým, že signál STV je šírený mimo iného aj širokopásmovo (vzduchom). Čiže ho môžeš chytiť aj na širokopásmovú anténu. Pokial máš silný prijímač tak nie je problém to chytiť
aha a nevies co s tym este mozem chytit lebo viem ze v okoli este vysiela stv 2,markiza,joj a este niejake madarske programy
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Mám jeden dotaz... na čo je dobré chytať TV na rádiu? :D
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

DjBass napísal:Mám jeden dotaz... na čo je dobré chytať TV na rádiu? :D
Nad tym som sa zamyslal aj ja. :D Je tu vyhoda,ze mozes byt kdekolvek.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Vyhoda je napriklad ze mozes pocuvat majstrovstva sveta v hokeji aj ked si v praci a nemas telku ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak na hokej je lepsie klasicke radio, pretoze tam komentatori popisuju dianie na lade omnoho viac ako ti v TV, ktori pocitaju s tym, ze vidis, co sa tam deje :)
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

toto je jedine dobre vtedy ked na tzv nejde zvuk ale myslím ne nejako starom tv ked sa pokazí a je neskoro večer :-) lol ale neviem kto má nejaký črep tv . Osobne si myslím že je to na nič aj tie majstrovstva šak to nie je ako v radiutam trepe podrobnejšie ako v tv no ale zabava by bolo počúvať balet - to by bolo fakt zaujímave alebo nejaka pantomíma no to jj to bysom chcel počuť v radiu teda tv zvuk :D:D:D
Johny X
Light Star
Light Star

GothaR napísal:Tak na hokej je lepsie klasicke radio, pretoze tam komentatori popisuju dianie na lade omnoho viac ako ti v TV, ktori pocitaju s tym, ze vidis, co sa tam deje :)
tak nwm zatial sa mi iba podarilo naladit stv 1 a nic ine mozno sa bude dat ale to treba popreladzovat tuner
Napísať odpoveď