pomoc co to moze byt???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zivotaosud
Novice
Novice

pomoc co to moze byt???

Príspevok od používateľa zivotaosud »

hojte...mala som 16 alebo 17 rokov uz neviem presne spoznala som jedneho chlapca bol to kamos mojho brata strasne ma zaujal no a ja jeh otrosicku neskor tiez s tym ze ma pozval na jeden koncert spolu s bratom kedze je jeho kamos.ja som isla pretoze on bol pre mna clovek taky zvlastny nikdy som nikoho podobneho v tom obdobi nestretla poznala som len takych ludi kt mi nic nehovorili.lenze ja som bola strasne mlada strasne hanbila zakomplexovana a strasne som si neverila.no ja som sa mu zapacila ..jeho zivotny styl sa mi zapacil a on sam bol iny ako ostatni..asi som sa aj zalubila vtedy alebo co to bolo...zacal k nam chodievat volat ale ako zamienka ze vola bratovi cez pevnu no ja som to vedela pacil osa mi to a strasne cim viac dokzaoval tym viac bilo srdce ...len ja som preto nic nesravila skoro nic so ms nim nekomunikovala do kelu ...potom som mala asi 18 alebo 19 rokov no stale ma to drzalo sli sme na jeden festival no on vedel ze idem aj ja a najskro som sa mu este stale pacila no ja som akoby ho odmietla plakala som pretoze mala som pocit z brata ze on nechce aby sa mi prave tento jeho kmaos pacil ...mozno bol dost v tom obdoboi prelietavy lenze ja so mcitila neco ine i napriek tomu som nic neurobila...bol otoho strasne vela...a traz mam 21 o chvilku 22 a sem tam mi to napadne ze keby som taka nebola a tohoc cloveka stretla za teraz bolo by to ine ...preto otom premyslam pretoze vecer az do rana sa mi snivalo onom...bolo to pekne ten pict som prezivala v tom sne akoby to bola skutocnost...lenze uz je neskoro on ma piatelku a uz su dlho spolu...ide oto ze brat mi vzdy hovoril ze neje pre mna a ze dost casto strieda no asi nie ked uz je so svojim dievcatom viac asi ako rok no to ja tiez len obcas si nanho pomyslim ...som premarnila sancu ...som typ kt zakazdu cenu musi dostat svoje dost tvrdohlava som no a toto ma stve ...jan etusim ci to bola laska kt so mstretla priliz skoro alebo len sa mi zapacil jeho zivotny styl ...ja cem vediet aky mate nato nazor lebo ja neviem dke to mam napisat aspon raz a vediet nazor...inak bola som v tom prostredi kde aj on s dievcatom a aj vtedy namna pozeral ale to nic nenaznamena ...pohlad no akoby sme sa dorozumievali pateticky ale to uz davno teraz len pohlad a nic viac a ja odvratim hlavu ....dakujem peken za nazory:D
ach pomozte mi mam skoro 22 a tem pocit po tom sne akoby som sa vratila s5 do tych cias ked som mala 17..jeho spolocnost som mala rada a on moju vyhladaval akob stale lenze preco mi to nikdy nepovedal alebo aspon jednu sms alebo ja neviem ze stretnime sa bolo by to ine ked sme sami lenze ja neviem ach!!!!pomoc takl dlho to trva ze chcem s tym uz navzdy skoncovat a normalne fungovat alebo ja neviem ci stale dufat alebo co....a mam chlapca kt mam strasne strasne rada lenze to neje ono...akoby tam chybala laska ta prava ...mozno uz porovnavam ach ja neviem:,((((((((((((((((((((((( an ej to nahoda lebo mal kamosa v tom obdobi s kt si velmi rozumel a aj jemu som sa velmi pacila lenze vetko su to taky super ludia lenze fakt nikoho som uz takeho nestretla...ten pocit kt som mala prinomuz som pri nikom nemala nikdy
dakujemmmmmmmmmm
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

WOW slecna mas pomali 22 a pises jak 17stka z Pokecu.

K tomu co sa stalo ... Bohuzial ... Tiez som to zazil, tiez som si plieskal hlavu o stenu ale zivot ide dalej.
Po Svete chodi tolko ludi ze si urcite niekoho najdes ;) Nemozes sa zastavit a hovorit si co keby, co ak atd... To k nicomu nevedie.

Mas dve moznosti ... Bud sa vzchopis a pozves ho niekam von alebo sa na to vykasli ...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Podľa mňa nepíšeš ako z pokecu. Chápem tvoje pocity, tvoja prvá láska, krásne spomienky a sem tam ťa napadne, čo by bolo, keby sa stalo to a to inak. Žiaľ, už s tým asi nič nenarobíš. Keby si ho stretávala, stále bola s ním v kontakte alebo aspoň raz za čas ste sa videli, bola by tu tá možnosť sa ho len tak zo záujmu spýtať, prečo sa to nerozvinulo, aké by to bolo, keby sa niektoré veci stali inak. Lenže život a osud to zariadili tak, že máš prietaľa a toho chalana už len ako spomienku. Ja by som naňho zabudla, pravdepodobne už aj on zabudol, bolo to predsa len pred 5 rokmi, mali ste 17. Nedá sa celý život rozmýšľať len nad tým, prečo je to a to tak. Proste sa to stalo a musíš žiť ďalej s tým, čo ti život prináša :)
zivotaosud
Novice
Novice

nie neuznavam pokec!!! jezis

//autoeditácia príspevku ( 09 Mar 2009, 11:36 )
no bolo to davno lenze s prestavkami a vzdy sa to vratil oaj u neho vzdy sa choval ako na zaciatku...ja nemma silu ani teraz sa k nemu ozvat takze asi nic z toho lebo ak by velmi chcel.... no bol otoho dost co robil ....

//autoeditácia príspevku ( 09 Mar 2009, 11:42 )
no to ze som bola v jednej miestnosti s mojimim priatelom kde bol aj on a moj priatel mi povedal ze so msatle nanho pozerala zasnene ja so msi to ani neuvedomila jezis mam vyhladat psychologa alebo co ....vtedy so mboal viac zalubena ako teraz
Pantinela
Star
Star

Re: pomoc co to moze byt???

Príspevok od používateľa Pantinela »

A môžem sa spýtať ako dlho ste s terajším priateľom spolu?
zivotaosud
Novice
Novice

rok aj 3 mesiace no vazi msi co mam viem len akoby to nebolo ono strasne:,((
Pantinela
Star
Star

Re: pomoc co to moze byt???

zivotaosud napísal:...a traz mam 21 o chvilku 22 a sem tam mi to napadne ze keby som taka nebola a tohoc cloveka stretla za teraz bolo by to ine ...preto otom premyslam pretoze vecer az do rana sa mi snivalo onom...bolo to pekne ten pict som prezivala v tom sne akoby to bola skutocnost
No ja by som ti radila si v prvom rade objasniť, či svojho terajšieho priateľa naozaj ľúbiš, alebo ako píšeš, si len vďačná za to čo máš. Ak máte spolu intenzívny vzťah a vídavate sa častejšie ako raz za tri týždne, tak predpokladám, že po roku už pomaličky prichádza ten čas, kedy ti v bruchu prestávajú motýliky lietať len z toho, že ho vidíš a pomaličky začínaš vidieť aj tie drobnosti, ktoré už nie sú také ružové.
A teraz ho možno začínaš porovnávať so svojou platonickou láskou, na ktorej si tieto chybičky nemala možnosť objaviť a preto sa ti stále zdá taká úžasná a začínaš snívať o tom aké by to bolo, keby.... keď si vyriešiš toto sama so sebou a:

1 a) svojho priateľa ľúbiš a dokážeš sa ovládať- teš sa z toho, že máš po boku človeka, ktorého ľúbiš a ktorý ľúbi teba a ešte aj kamaráta, ktorého spoločnosť ti je príjemná
1 b) svojho priateľa ľúbiš a nedokážeš sa ovládať - teš sa z toho, že máš po boku človeka, ktorého ľúbiš a ktorý ľúbi teba, ale pretože nie si si istá svojimi reakciami a nedokážeš byť v spoločnosti toho kamaráta bez toho aby sa tvoj priateľ cítil nepríjemne, tak jeho spoločnosť nevyhľadávaj

2 a) svojho priateľa neľúbiš, ale si vďačná za to čo máš a nechceš riskovať, že nebudeš mať ani jedného, ani druhého - tak v tomto prípade nespravíš nič
2 b) svojho priateľa neľúbiš - rozídeš sa s ním a:
2 b I. vyznáš svoje city kamarátovi, pretože je možné, že on je tvojou skutočnou láskou
2 b II. zostaneš sama a budeš mlčať, pretože nemáš žalúdok rozbíjať kamarátovi vzťah
zivotaosud
Novice
Novice

ja dokazem byt s terajsim len ide oto ze mam pocit ze nas vstah nemoze fungovat normalne ked aj myslim na ineho ..ako nanho zabudnut ked ho uvidim znova tak sa to vrati s5....odvahu sa k nemu ozvat nemam a asi najlepsie zabudnut len je to strasne predstava neviem co s tym:( nikdy som nikoho tak nelubila kao jeho... je to mozno trosku naivne a detinske ale takt oto citim...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ty si hlavne uvedom co chces zena,.... ci chces niekoho kto je pri tebe vyse roka alebo sa ho vzdas kvoli MOZNEMU vztahu s tvojim vysnivanym princom....
Pantinela
Star
Star

zivotaosud napísal:ja dokazem byt s terajsim len ide oto ze mam pocit ze nas vstah nemoze fungovat normalne ked aj myslim na ineho ..ako nanho zabudnut ked ho uvidim znova tak sa to vrati s5....odvahu sa k nemu ozvat nemam a asi najlepsie zabudnut len je to strasne predstava neviem co s tym:( nikdy som nikoho tak nelubila kao jeho... je to mozno trosku naivne a detinske ale takt oto citim...
vidíš, teraz si si sama odpovedala:
so svojim terajším priateľom dokážeš byť (ale nenapísala si, že ho ľúbiš) - myslíš si, že takto váš vzťah nemôže normálne fungovať...
predpokladám, že to: "nikdy som nikoho tak neľúbila ako jeho..." patrilo tomu kamarátovi... tak teraz je len na tebe čo s týmto urobíš.... a je jedno na ktorého z nich sa rozhodneš zabudnúť, každý ti povie, že na to recet neexistuje a nezabudneš zo dňa na deň....
alikishax
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa alikishax »

Toto je moj podobny pripad:) Ja mam tiez teraz 17nast,len s tym rozdielom ze nemam brata,ale tiez sa mi paci chalan, a tiez nenachadzam odvahy povedat mu to ,aj ked citim ze on ma ma rad,alebo ze sa mu pacim.

V tomto ta chapem....
111zuzu111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 111zuzu111 »

podla mna to nie je skutocna laska to co citis k tomu kamaratovi...je to proste len nieco co si chcela a nemala preto sa ti zda ze ho milujes...tiez som zazila nieco podobne asi take 4 roky som strasne chcela jedneho chalana a potom prisiel den ked sa moj sen splnil a zrazu to nebolo to co som ocakavala proste som si vysnivala ake to bude uzasne ako sa budeme strasne lubit a ze spolu ostaneme do smrti :D a potom ked som ho zrazu mala prislo mi to take smiesne...proste som dosiahla co som chcela a vsetka ta"laska"odrazu zmizla...aaa bola som vyliecena :Dtaakze urcite by si nemala zahadzovat taky dlhy vztah(ak svojho priatela lubis) koli chalanovi ktory je asi pekny ked ti tak ucaroval ale nestravila si s nim dostatok casu aby si zistila aky je...mozno by ste si vobec nerozumeli mozno ano...to je uz na tebe rozhodnut sa co s tym urobis...ale mysli na to ze aj on ma priatelku a nevies ci sa ti nestane to iste co aj mne...potom mi daj vediet ak sa to nejako zvrtne pls :wink: drzim palceky
Sweetko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Sweetko »

kolko poradcov tu je...poradim ti teda aj ja :) riad sa sebou a svojim srdcom (otrosku otrepana fraza, ale pravdiva)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Hej, ale tak ja ti prihodim taku tu mudrost z pokecu (ktora sa zas nemusi tak celkom vztahovat na teba) - nikdy neopustaj toho, koho lubis, kvoli tomu, kto sa ti paci, lebo ten, kto sa ti paci, ta opusti kvoli tomu, koho lubi.
celaskon5
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa celaskon5 »

to je strasne nieco ved to sa neda citat to radsej pisat bez diakritiky ale toto a ze 22 no pokec sa nam tu riadne rozmohol.

a aby som nebol ot tak teraz na tom co je uz vela nezmenis to si mala skor ....
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Nemala by si sa tym zapodievat, zivot ide dalej. Je pravda, ze si neurobila, to co si teraz vycitas ale co uz .. s tym uz nic nespravis....
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Kto zaváha - nežere. Tiež som si až s odstupom času uvedomil o čo všetko som prišiel :? , ale holt - taký je život, a život ide ďalej.

Nie že by som chcel byť negatívny, ale byť tebou tak nechám terajšieho priateľa a idem si do seba spytovať vlastné svedomie. Lebo potom tu iba vznikajú témy ako "je všetko v poriadku? mám pocit že priateľka sa mi akosi záhadne vzďaľuje, viditeľne nie je vo svojej koži".

Otázka: Prečo Ti to nedal otvorene najavo? Odpoveď: Z lásky to asi nebolo. :roll:

A ver tomu alebo nie, ale brat/sestra mávajú v takýchto veciach pravdu.

A ja potichu dúfam, že dvadsať a viac ročné sú dievky sú múdrejšie a vedia čo chcú.
Napísať odpoveď