Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
//Ne ne ... Baník pi*o
//Fabo: Spytaj sa lobiika na IRC
A pripomenul si mi nieco
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... btw. shark, niesu to banikovkci, ale Baňyk py*o Ostravaci, jak cyp
btw. neni to ti ale tyFabo napísal:Shark ti si okolo edenu?
btw. neni to pi*o ale pY*o...
takto to nefunguje, poznam to, ak si povies ze este tieto z baliku tak s nimi neskoncis. Bud vyhodis ten balik hned alebo pokracujes. Akurat ze ja mam tuto skusenost z inych oblasti, nie fajcenia.sluggy napísal:- cem quit s cigs... mam polovicu v baliku, povedal som si ze to su posledne
dufam ze mi to vyjde
+ z matiky dalsia 1
+ zo ZE 2
- z TVP z pisomky 4 a odpovede 3 (a to hovorila, ze mi za odpoved da dvojku a myslim, ze aj bola zasluzena, pi*a...)
- neviem ci ma matka druhy krat pusti na duchovnu a uz som aj stratil chut ist
- ani na poje**** futbal v nedelu ma nechce pustit (resp. len si mrmle pod nos...)
+ zo ZE 2
- z TVP z pisomky 4 a odpovede 3 (a to hovorila, ze mi za odpoved da dvojku a myslim, ze aj bola zasluzena, pi*a...)
- neviem ci ma matka druhy krat pusti na duchovnu a uz som aj stratil chut ist
- ani na poje**** futbal v nedelu ma nechce pustit (resp. len si mrmle pod nos...)
-- nie je cas na kacicku, nie je cas na skolu, nie je cas na kamosov, nie je cas sa ani vysrat. same prekliate zadania a priklady.
++ zajtra stretko s kacickou.
-- zviazany a neschopny nadviazat novy vztah kde su obojstranne sympatie, neschopnost si len tak nezavezne uzit /nedokazem to/...
------- lubim ju
++ zajtra stretko s kacickou.
-- zviazany a neschopny nadviazat novy vztah kde su obojstranne sympatie, neschopnost si len tak nezavezne uzit /nedokazem to/...
------- lubim ju
-
The Calvin
Star