noo.. ja ju vymenim za tu jednu a hned ako budu dalsie vianoce tak tento terajsi pc hned poleti oknom lebo ma z neho asi slahnereno23 napísal:ja odporucam znacku Kingston (kedze maju asi najvacsiu kompatibilitu so zakl. doskami). Len ddr1-tky su drahsie ako ddr2, cize za 1000 SK si mozes kupit maximalne 1GB. Ak chces nejaky tip tak doporucujem napr. http://progma.ekatalog.biz/zbozi/1gb-dd ... ?p=z:25299 ,ak si ale ochotny do ramiek vrazit viac penazi tak kup rovno 2 kusy, len skoda ze ta tvoja doska nepodporuje zapojenie ram v dual-channel.
dakujem moc za rady... ak by boli a problemi s tou dalsiou ramkou tak urcite napisem.. zatial velmi pekne dakujem
//autoeditácia príspevku ( 07 Mar 2009, 2:55 )
no tak keby som tuto kupil, tak vsetko by mi uz pofrcalo okrem tej grafiky???... tak mi aj tu nejaku grafiku porad... tak okolo tych 2 000,- by bola fajn celkom, nie?reno23 napísal:no to je pomerne obtiazne lebo ta tvoja doska ma socket 478 (co je pomerne stary socket) a dosky s tymto socketom nepodoruju ddr2. Sice najdu sa aj take vynimky ako je napr. MSI 945GCM478-L ale ta nema agp slot ale pci-e 16x slot, cize by si musel kupit novu graficku kartu.
mimochodom, tu ramku nechceli vymenit...