MixXxalka
Uprava fotiek
-
DCmixalkaDC
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Uprava fotiek
Cawte banda kerý program je aj taký vhod pre mna ked sa tu do tohto moc nevyznám ale xcela by som taký na úpravu fotiek no ale konkrétne nečo kde si budem môcť nejak upraviť môj špatný xicht
NeHeHe dík
MixXxalka
MixXxalka
-
DCmixalkaDC
Novice
DCmixalkaDC
To nevadi ze je tu taka tema ale ja som taky amater tak musim takto na to ist 
Re: DCmixalkaDC
Síce hej, ale pravidlá platia pre všetkých, neznalosť zákona neospravedlňujeDCmixalkaDC napísal:To nevadi ze je tu taka tema ale ja som taky amater tak musim takto na to ist
Ale v pohode no, čo sa týka retušovania, jednoznačne odporúčam Adobe Photoshop - ako kolegovia hore - plus môžeš skúsiť aj Zoner Photo Studio, Corel PhotoPaint, poprípadne iný editor.. Alebo to zaves na nejaké grafické fórum, kde Ti pomôžu..
-
Jeremy
Medium Professional
chlapci uplne zle jej radite. Adobe Photoshop je program v ktorom sa tak lahko nenauci robit. Je ot velmi obsiahli a vynikajuci program...A vlastne takmer kazdy graficky program
Ja by som ti odporucil na zaciatok Picasa editor co je google produkt a potom mozes skusit zacat pracovat s GIMPom co je asi najlepsi freeware graficky editor...
Ja by som ti odporucil na zaciatok Picasa editor co je google produkt a potom mozes skusit zacat pracovat s GIMPom co je asi najlepsi freeware graficky editor...
-
aughostino
Medium Professional